Idézet
Halfer, azért kaki mert csináltak egy Mennyország Touristot, ami annyira rohadt jó lett, hogy mindenhol azt lehetett hallani? Ergó mindenki felfigyelt rá, szerintem várható volt, hogy a köv album már nagy felhajtást fog kapni. Agyarország meg szinte végig nagyon jó lett. Élni vagy égni, annyira már nem lett jó, de azért meghallgatható.
Nekem mondjuk az elsõ albumaik nem tetszenek. Nekem az túl punk.
Nekem az igazi Tankcsapda lemezek azok a régiek maradnak. Mivel én nem állok távol attól a stílustól amit említessz, hogy neked nem jön be, így én pont ellenkezõ véleményen vagyok. Mivel kissé kiforrott a zenéjük az évek alatt, így számomra sem egy punk banda ugrik be a Tcs-rõl és nem is azok, azok a számok amikért én rajongok, így természetesen most sem vetem meg õket. A legjobb lemezük számomra az Ember Tervez marad. Végig egy prögõs, néhol kemény és teljesen tudatos zene volt. Az meg, hogy "be vagyok rúgva" meg "másnapos akarok lenni" az már csak a tiniknek szól. Igyanak, bagózzanak és az fasza. Nekem ez az ami nem tetszik. Míg megszoktam, hogy valós érzelmekrõl szóló zenéket hallgatok mostanában, így
nem igazán érzem hitelesnek amit õk játszanak MOST. Nem arról van szó, hogy rosszra nevelik a fiatalságot, mert valahogy az sem túl jó ezen a téren amit a Black Metal zenekarod képviselnek, de nekem a Tcs más, tõle mást várok. Szóval nekem minden lemez nagyon bejött, míg ki nem adták az Élni vagy égni-t. Az új lemeznek is már furcsa érzéssel álltam neki, de kellemeset csalódtam. Igaz nem teljesen az én világom, de megtaláltam benne azt, ami számomra a Tankcsapda volt régen.