Napok óta akadozik az Xbox Live

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 30.
  • Hír
Link másolása
December 28-án jött az első hír az Xbox Live-felhasználók panaszairól, miszerint problémák vannak a rendszerrel, és bár az eredeti hibákat sikerült elhárítani, még mindig nem működik 100 százalékosan a szolgáltatás.

December 28-án érkezett először hír az Xbox Live-felhasználók panaszairól (az Xbox 360 Magyarország Facebook-oldala is izzott), miszerint valami nem stimmel a rendszerrel, a legtöbben a 80154080-s és a 8015000A-s hibakódokat emlegették fel, ami révén nem tudtak tartalmat vásárolni a Marketplace-en, Microsoft Pontokat sem válthattak, és az egyenlegüket sem ellenőrizhették. Többek az Xbox weboldalát sem tudták elérni.


A Microsoft hamarosan reagált a hírekre, a hibák javítását ígérte, nem sokkal később pedig valóban elhárultak az eredeti problémák. Üröm az örömben, hogy most újabb baki lépett fel, a felhős mentéssel adódhatnak gondok (0x807b0198-as hibaüzenet) - legyetek türelemmel, a Microsoft már rajta van az ügyön. Helyzetjelentést itt találtok.

Update! Az Xbox Live helyzetjelentése szerint most már minden tökéletesen működik.

28.
28.
D3we
Mindenkinek, akit az elmúlt napokban érintett az Xbox LIVE-on tapasztalható hibajelenség egy hónappal meghosszabbítják az Xbox LIVE Gold tagságát. Emiatt NEM kell hívnotok a supportot, mert ott pontosan látják, hogy melyik felhasználók voltak érintettek. Az ő Gold tagságuk autómatikusan meg lesz hosszabbítva. Ezúton is elnézést kérünk a kellemetlenségekért!(xbox360 magyarország kommentja a Facebook-on)!!!
27.
27.
Dontrip
#26: Gyökér vagy fiam!
26.
26.
DevilGamer
#24: Bocsánat Ő Beképzeltsége, én a konzolra értettem, hogy drágább.
25.
25.
Bred
Hát jah. Van különmbség a psn és live között. Amíg live-azért fizetsz hogy multizhass, addig psn-en az előfizetésért kapásból 4-5 játékot kapsz ingyé. Bár beismerem látványban és stabilitásban jobb a live, de hát legyen is az ha már fizetnek érte.
24.
24.
Yami
#21: Te retardált vagy? Ha a minőség az árban mutatkozik meg akkor az XBL a nyerő mert azért fizetni kell, a PSN meg szar mert ingyen van.

És amúgy ha neked Xboxod van akkor honnan tudod, hogy a PSN jobb?
23.
23.
crashpipi
Amúgy még most sem tökéletes. Nincs kiküszöbölve. :/
22.
22.
p3ti
Nem igazán értem mi a baj .... Pár napig volt 1-2 gond , amit most kiküszöböltek , csá .
Lófa**t kell ezen hisztizni
21.
21.
DevilGamer
Na nesztek, két táborra szakadtatok vagy mi a szösz? PS fanboy-ok meg XBOX fanboy-ok :D ? Gondolom a minőség az árban mutatkozik meg, talán ezért jobb egy ici-pici-pindurival a PSN az XBL-nél. Nem vagyok PS fanboy, sőt nekem XBOX-om van.
17.
17.
Gamelord
#15: őőő leszarnám és élvezném az életet az egyik luxus szállodában.
16.
16.
Gubi
#15: Mindent ócsárolnak, de attól függetlenül veszik, úgyhogy "kit érdekel?" :)
15.
15.
TN71
Nem mondom hogy ez nem idegesítő,persze,hogy az embereknél felmeg a pumpa,de gondolj bele, mit tennél ha te lennél mit tudom én a Microsoft igazgatója és téged ócsárolnának az emberek egy hiba miatt???
14.
14.
kismajas
remélem valami ingyen játékot tolnak mint a sony mert ezert ráadásul még fizetunk is
13.
13.
szogyenyi
12.
12.
Gubi
Köszönöm a cikket, bár furcsa ez a hiba. Problémák akadnak a Windows Live szolgáltatásba történő bejelentkezéssel és ilyenkor pl az outlook.com oldala sem tölt be nekem. Viszont a más szolgáltatótól kapott mobilnetről betölt és a Messenger is bejelentkezik.

Remélem hamarosan megjavul a hiba. Tegnap a Blizzardnál is volt valami egész napos leállás WoW-Eu-n. Úgy tűnik ilyen ez az év vége. Nesze nekünk világvége :)
11.
11.
sherex
#9: hülye fanboy, ugyanolyan rinyálás volt a ps-nél is mint itt sőt.....
10.
10.
TN71
Szerintetek nem fordul elő ilyen?
9.
9.
TN71
Persze amikor a drágalátos ps netfos fagyott le,akkor ugyan megesik.
Viszont mikor az xbox live akkor hű de ciki!!!
8.
8.
daneelolivaw
#6: nem vagyok fanboy, szeretem a ps-t meg az xbox live leállása is felhúzott, csak azért az valamivel nagyobb botrány volt
7.
7.
adam6751
Megesik az ilyen. Nem lehet az életben minden tökéletes...
6.
6.
zoldmanoka
#4: Én se tudtam se rendesen belépni, se rendesen demót letölteni róla ( fel is húztam magam rajta ) de hát úgy látszik nem csak az ingyenes psn sz*rhat be, de látom az Xbox fanboyok már ellentámadásba lendültek, szánalmas
5.
5.
sleki666
#2: No, azért néha előfordul...
4.
4.
daneelolivaw
#2: nem, ott csak feltörik az egész rendszert, megszerezve az összes bankkártya-adatot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...