Szeptemberben rajtol a Virtuix Omni, de drága lesz

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Szeptemberre is jut majd egy érdekes és mindenképpen formabontó gamer kütyü: akkor rajtol majd a Virtuix Omni névre hallgató taposógép, afelől viszont ne legyenek kétségeid, hogy méregdrága lesz.

A Virtuix Omniról ugyan tavaly írtunk már egy hosszú cikket, de akinek nem rémlik a kütyü, annak dióhéjban összefoglalom, hogy miről van szó: ezzel a taposógéppel tényleg te sétálhatsz és szaladhatsz a játékokban, csak egy mozgásérzékelős fegyverkontroller és egy VR-szemüveg kell, és tényleg maximális lesz a beleélés. Borderlandsezni például így lehet vele:

Ami még jobb, hogy már nincs is messze a szerkezet megjelenése, a Virtuix egészen pontosan szeptemberben kezdi el kiszállítani az első példányokat. Üröm az örömben, hogy az Omni méregdrága lesz: 500 dollárba kerül, de ez csak a taposógépet és a használatához szükséges spéci cipőt takarja, tehát ha úgy akarsz játszani, mint a videóban, az Oculus Riftet és a kontrollert is meg kell venned. Ja, és a szállítási költségeket is add hozzá mindehhez!

Update! Aki már korábban előrendelte a gépet, júliusban játszhat is vele, a szeptemberi dátum az új rendelőknek szól.

7.
7.
shooter1234
#5: Talán ha a fegyver kiegészítő oldalára szerelnek 2 gombot egyet, ugrásra egyet meg guggolásra, az is lehet egy megoldás. Vagy esetleg kicsit több gombot (használ, hasalás, lámpa, stb....)
6.
6.
markoci555
#5: Ez lehet, hogy stabil merev állványon van, de tudom, hogy van ilyesmi ami követi a guggolást is
5.
5.
Dreadlox
csak 1 kérdés, hogy gugolsz ezzel?:D
4.
4.
mikotamas
Bevallom a hirt sem olvastam de ez a cristiano-kemuri mindenhova odabofog valamit ..rohadt idegesito...
3.
3.
Bako
Itt derül ki hogy a kompetetív fps-ekben kedvelt 100km/órás oldalazva futás és "bunnyhopp"-olás mennyire lehet életszerű :)
2.
2.
Shannaro
A nagy FPS fanoknak kellene majd a jó állóképesség, hogy tíz menetet lezúzzanak egymás után. Amúgy jópofa, de bele kéne szokni, hogy egy ilyen homorú serpenyőben lépdeljünk.
1.
1.
Cristiano
húha szívesen próbálnám
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...