Az első kép a 2014-es Call of Dutyról

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 23.
  • Képek
Link másolása
Idén ősszel sem maradunk Call of Duty nélkül, az aktuális epizódot a Sledgehammer Games rakja össze, és az ígéretek szerint ez lesz az első igazi next-gen CoD. Az első screenshot már napvilágot látott.

2014 őszén is kapunk Call of Dutyt, mint ismert, az idei epizódot a Sledgehammer Games fejleszti. A srácok a GDC-n mutatták be a játékban szereplő egyik karaktermodellt - a képre az IGN is rátette a kezét.

Igen, tényleg így fognak kinézni a katonák a játékban. Bennfentesek szerint a Call of Duty: Ghostshoz képest hatalmas ugrás várható a látvány terén, a fejlesztők szerint a next-gen platformok élveznek prioritást a munkálatok során.

Vajon megmeri-e lépni az Activision, hogy az idei részt csak PC-re és az új konzolokra hozza ki?

58.
58.
Ecneb
#40: Mivel itt első sorban kemuri-ról van szó, most komolyan kinézed belőle, hogy szorult belé annyi értelem, hogy megváltoztassa az IP címet? Te sem gondolhatod komolyan.
57.
57.
selejtes
#32: Egyszerűbbet tudok, sikeres iq teszt szükséges a regisztrációhoz, minimum 120 pont.
56.
56.
Raizen21
Nektek melyik rész multija jött be legjobban ?
Nekem a BO2 őé. Ez a rész volt meg leghamarabb, utána mw3 és most ghost szóval lehet csak a megszokás miatt, de nekem sokkal könnyebb átláthatóbb és színesebb is az mw3 és a ghost nekem olyan fakó :S
lehet csak velem van a baj. Mindenesetre örültem volna ha az új részt a treyarch csinálja.
55.
55.
kulabácsie
#50: Akármilyen retket adnak ki, aki szereti a cod-ot az megveszi, ha a BF-en kívül lenne még konkurens FPS akkor odatennék magukat, de ez a zsidrák Kotick beleszarik mindenbe, így is, úgy is dől a guba neki.
54.
54.
_Botika_
Hát, a Ghosts után nem hiszem hogy valami nagy durranás lesz.
53.
53.
hakydakillah
51. IP bann régen még jó dolog volt, de manapság dinamikus IP-k mellett sokat azzal se érnénk el.
52.
52.
golgotha
#51: 40 helyett 49 akart lenni,
51.
51.
golgotha
31,40 Nem biztos, hogy nem lenne annyi önkéntes, vegyünk egy demokratikus, népszavazós rendszert, minden kommentelő neve mellett legyen egy "letilt" gomb, ha valaki IQ huszárkodik, simán rábökök erre a gombra a neve mellett, majd valószínüleg még sokan mások is (háttérben figyelni kell a letiltó IP címét, hogy ne tudjon valaki tízen huszon felhasználóval letiltani egy felhasználót, csak azért mert pl ő a bf-t szereti s nem a cod-t)adott szavazat után letiltja az illetőt, aki ezután egy hétig nem tud kommentet írni sehova, ha valakit háromszor tiltanak le akkor csáó végleges eltíltás a kommenteléstől. Szóval így maga a közösség szürné ki az H.L.R. (high level retard) arcokat, és nektek nem kell tömény időt fecsérelni a moderálásra. Amikor regisztrál valaki tároljátok el az IP címét, amikor kommentál valaki azt is hogy milyen IP-ről tette, ha letiltják az illetőt minden a nevéhez kötött IP cím tiltva lesz, tehát nem tud újra regizni.
50.
50.
soap mactawish1982
kíváncsi vagyok mit fognak összekalapálni!!a ghost pl egy okádék!!és azt mondták,hogy jobb lex a grafi,új moci meg minden!!és nem csak ez a rész!!!ami az utóbbi években megjelentek,azok is mind siralmasak!!!
49.
49.
hakydakillah
30 ,31 – a legkönnyebb azt mondani, hogy moderátori mulasztás áll az ilyesmi hátterében, de ez egyetlen egy oldalon se igaz – főleg itt nem. Pár emberke pár ezer ember ellen eléggé kiegyensúlyozatlan „harc“. Ráadásul egyre több a kitartó gyökér, akiket bannolunk, de szarik rá, visszaregel 1perc alatt. Én személy szerint egy konkrét illetővel ebben az évben úgy 30bannolásnál járhatok, de még többen vannak ezen a kretén listán, csak nem ennyire kimagasló értékkel.
A másik dolog, hogy olyan emberekre volna szükség, akik képben vannak a felhasználókkal. Ha a javasolt szigorúbb bannolási rendszerre váltanánk, akkor egyre gyakoribb lennének azok az esetek, amiket néha jeleznek felém – mindenkinek van rossz napja, és egy őstag kifoghat egy taknyos frissen regisztrált trollt, akivel kicsit vitázik egyet, és pont őt bannolja az egyik modi.
Ami a moderálást vs bannolást illeti – én személy szerint az újonc, és láthatóan troll tagok írásait nem szoktam moderálgatni, kapásból kivágom őt, éreztetve vele, hogy ennek nem itt a helye. El sem tudjátok képzelni, hogy ez sokszor napi szinten mennyi emberkét is jelent. Akkor lenne igazán rend, ha legalább 100ember takarítana. Találni ennyi megbízható, szorgalmas, szabadidejét nem sajnáló önkéntest Mission Impossible :-D
48.
48.
Moltes
Es akkor most ez a kep mi is igazan? :D mert szerintem az UJ cod mar regota kesz van, sot szerintem mar 10 evre elore le van gyartva az utanpotlas. HAHAHA. Na de komolyan kit akarnak ezzel most lenyugozni? a Fan boyokat? mert azokat nem kell azoknak eleg ha a viz alatt a mario engines halakkal tudnak jatszani.
47.
47.
DON GONDOCS
Mértis kéne változnia codnak, ha évről évre nyereségesek az új részek?
Persze valamivel szebb lesz, de nagyítóval kell keresni az újdonságokat.
A Sledgehammer biztos tehetséges csapat, de nekik is megvan kötve a kezük.
46.
46.
Teuton
#38: "csak több meló a moderátoroknak"
Ha jól sejtem akkor a kommenteket így is-úgy is el kell olvasniuk a modoknak hogy nem-e hág át valamilyen szabályt. Így viszont nem csak az utólagos kármérséklésre lenne módjuk, de megelőzés is.
45.
45.
Drazhar
#44: Az a baj, hogy sajnos igazad van, manapság azokat is machinálják és teletömik csilivili effektekkel. De nem feltétlen a debüt, E3-as szuperpromóra gondolok hanem majd amik utána jönnek - na majd ott kiderül tényleg ilyen-e, vagy csak a nagy promóanyagokban tupírozták fel.
44.
44.
Teuton
#43: Mintha egy videó nem lehetne hamis :D
43.
43.
Drazhar
"Igen, tényleg így fognak kinézni a katonák a játékban."
Komolyan van még bárki aki egy mozgóképes látnivaló előtt bekajálja még az ilyeneket egy CoD hír esetében? :D
41.
41.
kopic
#34: Ezek tényleg jó ötletek lennének !
40.
40.
Veldspar
#31: Ahogy már mások is mondták: premoderáció az újaknak, shadowban a többinek.

#35: az IP bant csak az nem kerüli meg, aki nem akarja.
39.
39.
névtelenség
#34: Az első jól hangzik és egyértelműen a legcélravezetőbb lenne. Csak hát a moderátorok tökei leszakadnának. Hm.. Mindenképpen megér egy misét!
38.
38.
Stranger
#34: Szerintem jó ötletek írtál. Az is jó lenne ha kb. az első 5 napban nem tudnának írni az új felhasználók. De a tiéd jobb ötlet, csak több meló a moderátoroknak.
37.
37.
Teuton
#36: Van egy rakás szolgáltató és cég ami 10-perces eldobható e-maileket kínál, tulajdonképpen gyorsabban elkészíthetőek mint egy regisztráció.
36.
36.
McDuff
Egyszerűen meglehetne oldani az ujra beregelés problémáját,ha emailhez lenne kötve a reg(és azzal is lépnénk be) ,nem nickhez!
Mert annyi meg olyan nicket talál ki,amilyet meg amennyit akar,de emailből azért az ember nem regisztrál be 30at...
35.
35.
Ecneb
#31: Végső megoldás nincs? IP cím szerinti tiltásról ezek szerint nem hallottál.
34.
34.
Teuton
#31: Két ötlet, kíváncsi vagyok mit gondolsz:
- a friss regisztrálók első 30 hozzászólása moderálás után kerül ki csak
- az ezután kiszűrt hülyegyerekek kommentjeit meg csak a regisztrálatlan látogatók és ők maguk látják. Aki viszont nem a fent említett hülyegyerek annak ne mutassa meg a fent említett h. gyerek kommentjeit amikor belép, így nem tud azokra reagálni, a trollok meg szépen ignorálva érzik majd magukat
33.
33.
Ghost26Dave
#23 Persze,hogy kiadják régi konzolokra.Mit hiszel pedig többször is mondták már,hogy a játék tiszteletét teszi ezeken a platformokon is. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...