Interaktív gameplay traileren az Evolve

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 24.
  • Videó
Link másolása
Befutott az Evolve nemrég teaselt előzetese, ami hosszasan mutogatja az FPS játékmenetét, méghozzá interaktívan: mindegyik szereplőtől látunk egy kis akciót, és te magad válthatsz közöttük.

Az Evolve-ban négy játékos csap össze egy ötödik ellen, a csavar az, hogy utóbbi egy, a meccs alatt folyamatosan növekvő monstrumot irányít. Az alábbi látnivalók révén mindegyik szereplő játékából kapsz némi ízelítőt, az eseményeket Aaron Chambers, a Turtle Rock társalapítója és Chris Ashton designer kommentálja: az első egy vágott, 9 perces változat, míg a teljes interaktív videó alatta található.

Az Evolve ősszel jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

3.
3.
KENKILL
Nekem marhára bejön, végre valami eredeti multis ötlet. És ez tényleg az a fajta amihez elengedhetetlen lesz a csapatjáték, tekintve, hogy mennyit bír a szörny.
2.
2.
markoci555
Kicsit túlzásnak érzem, hogy support nélkül, vagy 1 percig szedte fel a bőrrétegét az emberkének, szinte csak simogatta, mi ez? Hát haljon már meg! L4D-ben, ha a Hunter rádugrott kevesebb idő alatt szedett szét, mint ez az 5 tonnás vadállat, legyen már egy kis realitás a játékban, pár perc múlva meg egy szempillantás alatt hal meg egy vízi szörnytől. (ja és remélem halál alatt nem egy piros jelzést kell bámulni, pl meg lehetne nézni egy várakozás idejének megfelelő visszajátszást a szörny szemszögéből, kilcam vagy mi)

Egyébként gyanúsan meg lehetett játszva, mert
1. 1:26-nál hallatszik ahogy bekiabál az egyik emberke, a szörny meg rá se néz, csak eszik tovább.

2. 10:53-tól meg ösztönösen mindenki a nyomok után nézne, de valamiért ő direkt más irányba figyel, 10:58 és 59 nél tisztán látszik a nyom balra kanyarodik, nagyon nagy valószínűséggel, de minimum előre megy, viszont barátunk mégis inkább a szép tájban akar gyönyörködni jobbra, jobbra-előre

3. A szoros végét lehet azzal magyarázni, hogy többször játszottak, és ez volt a legjobb amit kiválasztottak, de akkor az előző 2 pont, amatőr hibáknak nem lett volna esélyük bekerülni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...