Szeptemberben érkezik az új Naruto-játék

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 24.
  • Megjelenés
Link másolása
A Bandai Namco egy új trailer társaságában jelentette be, hogy a nagyon hosszú című Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution szeptemberben kerül a nyugati boltok polcaira.

A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution szeptemberben jelenik meg, a játék PC-n, PS3-on és Xbox 360-on lesz játszható.

Két különleges kiadás is érkezik belőle: a Day 1 Rivals Editionben Naruto és Sasuke megkapja egymás ruháját, míg a Samurai Editionbe egy Naruto-szobor is került.

A játék egyébként az ötödik felvonása az Ultimate Ninja Storm-sorozatnak, Shisui Uchiha és Itachi Uchiha történetét fogja elmesélni. Kibővül egy új, Ninja World Tournament című játékmóddal, a fejlesztők pedig több mint 100 játszható karaktert ígérnek. A rajongók számára kész csemege lesz ez a cím!

13.
13.
Zombiekiller6
Most látom lehet benne harcolni az Akatsuki tagokkal, Bitch Please! Takarodok a boltba :D
12.
12.
Zombiekiller6
Kár, hogy nem next-genre jön, de sajnos akkor is csak ha lemenne az ára kb 5000-re venném meg. Pedig a sorozat a kedvencem, de utálom a verekedős játékokat (mert a kezem combo ellenes) és ez a shisuis dolog sem izgat annyira. Meg a PS4 után már idegesítően sokat tölt a PS3-mam. De lehet majd megveszem mind az 5-t ha jól lement az áruk. De akkor tuti japánul fogom játszani angol felirattal.
11.
11.
kredencferenc
Eddig csak egy jott ki PC-re de valahogy nem fogtak meg a másfél gombos kombók, meg végképp nem értettem a "kalandozós" részeket amik megtörték az egész játék dinamikáját. Az elején a harc a rókával ütős volt de aztán nekem kifulladt ugyan úgy mint a sorozat. Abban sem jött át a 2 komoly rész közt a 20 nyáladzós. Nem is beszélve a játék gépigényéről a grafikához mérten. Véleményem szerint, csak az optimalizálatlanság miatt volt 8 giga ram az ajánlott.
Inkább előveszem ezerszer a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3-mat.
10.
10.
elvan a gyerek ha jatszik
Lehet hogy még senki nem mondta el a fejlesztőknek, hogy csak azért mert minden manga fejezetet elolvasnak a rajongók, és csak azért mert minden anime epizódot megnéznek rajongók, attól még nem fognak minden egyes játékot megvenni :D
9.
9.
PrimYaz00
#8: generationnal még átbasztak, de a 3. már torrent lett, ha ez sem képes felmutatni azt amit elvárok, akkor ebből is az lesz...
8.
8.
Dark_Temptation
#6: ahogy mondod.. 1-2 új ember meg 1-2 új cutscene miatt nem éri megvenni...
7.
7.
medson
Szép és jó, de én szívesen látnék már valami teljesen más megközelítésű játékot ebben a témában, elvégre a naruto világa igen összetett, kihozhatnának valami mmo t vagy esetleg egy moba-t :D
6.
6.
keiji maeda
#4: ez nem gyengén az! már az ultimate ninja 3 is förtelmes lett a 2. részéhez képest ! kezdenek nagyon rossz irányba haladni ezzel a dologgal
5.
5.
tupaccc
Mangához képest csak egy leheletnyit fognak haladni a storyval. Már az előző játék vége is voltaképp a ninja háború végső harcának az első ízelítőjébe vitt bennünket. Itt mi lesz, egy harccal több? A gonoszt még mindig nem győzhetjük le, akkor mi értelme? Ok, pénz.
Ráadásul az előző rész inkább interaktív mozi volt, mint játék. Láttam újból ugyanazt, amit már egyszer láttam, csak 10-20percenként harcolhattam is 2-3percet. Remélem ebben a részben legalább több lesz a harc.
3.
3.
elvan a gyerek ha jatszik
Kíváncsi vagyok, hogy miféle neve lesz, meg hogy milyen hosszú lesz majd annak a játéknak a neve, amikor már vége a mangának és az animének és komplett anyagból kell hogy gyúrjanak majd egy játékot :D

Az én tippem: Ultimate Fantastic Naruto Shippuden: Super Hyper Über Ultimate Ninja Mega Giga Storm Final Badass Revolution Multi Arcade Combo Edition.

Szerintetek? :D
2.
2.
Cristiano
de jó pc-re is lesz remek
1.
1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...