Aperture Tag - Portal, amiben nincs portal gun

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Új mod érkezett a Portal 2-höz, és bár az Aperture Taget rajongók készítették, a Valve hivatalosan is elismerte a munkájukat; a játék így a Steam kínálatába is felkerült, most épp 5 euróba fáj.

Az Aperture Tag érdekessége, hogy bár portálok vannak benne, a portal gunról lemondhatunk, az átjárókat fixen helyezték el a pályákon. Ehelyett a ragacsfegyverünkre hagyatkozhatunk elsősorban, és erre utal a játék címe is: eredetileg Tagnek hívták azt a játékot, ami a Portal 2 ragacsmechanikáját ihlette, és aminek a fejlesztőit a Valve fel is vette magához.

Az Aperture Tag tegnap jelent meg a Steamen, jelenleg akciósan vásárolható meg közel 5 euró fejében. A pénzedért cserébe egy 27 szintes kampányt kapsz, aminek új főszereplője van, továbbá vadonatúj szinkron és pályaszerkesztő várja a játékosokat - utóbbival a single és a kooperatív mód is bővíthető.

Mert az is van: az Aperture Tag a co-opot is támogatja, jóllehet a fejlesztők saját bevallása szerint ez a fícsör még eléggé bugos.

36.
36.
devi925
#35: "Komolyan végtelenül szórakoztató", hogy mennyire vak vagy… nem veszed észre, pedig tényleg még mindig csak azt igazolod, amit én írtam rólad. Téged valami beteges kényszer vezérel, hogy neked minden áron meg kell nyerni minden vitát, és olyan qurva okosnak képzeled magad, hogy kézzel, lábbal kapálózva magyarázol, bizonygatod a saját igazad, hogy bizonyítsd újra, meg újra: te okosabb vagy a másiknál… Ezt többszörösen bizonyították az eddigi hozzászólásaid… igazából csak a vak nem látja (persze belőlük is elég sok van). Amúgy meg mi sem bizonyítja ezt még jobban, minthogy az én provokációimnak is bedőlsz, és minden egyes csont után ugrasz, amit odadobok neked… XD Mert ha tényleg olyan okos lennél, mint amilyennek hiszed magad, akkor nem írogatnál folyton vissza nekem… XD De te is csak egy végtelenül sötét, öntelt szerencsétlen vagy, akit az ego teljesen elvakít, és észre sem veszed, hogy közben amúgy „öröm nézni, amikor valaki ilyen szinten lejáratja magát” :D Még mindig nem érted mi? Azon kéne inkább elgondolkodnod, hogy miért kell neked ennyire kényszeresen minden vitát megnyerned, és mindig bizonygatnod, hogy te milyen okos vagy… hogy te vagy az okosabb… én mindössze csak erre próbálok rávilágítani…

Veled ellentétben nekem erre nincs szükségem. Veled ellentétben én nem érzek kényszert arra, hogy bizonygassam az igazamat, és nem próbálok megnyerni semmilyen vitát (csak te képzeled ezt). Amúgy meg igazad van: én itt csak néha leírom a véleményem egy-két okoskáról, aki itt számomra már nagyon röhejes a megnyilvánulásai miatt, és kész. Ennyi, és nem több. (ezt is csak azért, hogy vegye már észre magát…de persze nem veszi észre magát egyik sem, mert az ego elvakítja őket... én meg nem fogok magyarázkodni :D) Ja, és bocsi, de én az emberekre jelzőket használok, nem érveket :) Te ezt veszekedésnek nevezed… hát jó, legyen… Mondjál fekete seggűnek, nyaljál fehérre… XD

Amúgy bocs, de én csak ritkán tűnök fel itt, mert általában van jobb dolgom is. Ellentétben veled, akit igencsak sűrűn látni itt okoskodni, és elmondásod szerint még sok más helyen is ezt teszed:

„Amúgy érdekes infó, mindenhol ugyanez a stílusom, mégis például a Kezdo5.hu-n egyetlen nézeteltérésem sem ment túl senkivel az adott témában felhozott érveken. De mondhatnám az NBAspot.com-ot, TombRaiders.hu-t, ClientsFromHell-t, Androidportált, sőt még akár a HWSW-t is.”

Úristen… Ezt én a helyedben inkább szégyellném, te meg büszkélkedsz vele, hogy még a GK-n kívül is milyen sok helyen okoskodsz, és érvelgetsz… ez már szinte beteges, és ismét csak engem igazol. (tekintve, hogy ez milyen sok időt vehet igénybe)… és olyan jól csinálod, hogy nincsenek ellenségeid? Húúú, biztos nagyon büszke vagy magadra…. Akkor én is megosztok egy amúgy érdekes infót: csak a jellemtelen embereknek nincsenek ellenségeik…

Na pá aranyom :)

Ui: nyugodtan vágj vissza valami frappáns válasszal, hogy meg legyen a lelki békéd, tied legyen megint az utolsó szó, és megnyugtasd magad, hogy ezt a vitát is te nyerted meg, és te vagy az okosabb… XD
35.
35.
Giggsy
#34: "Márpedig én azt állítom, hogy a Nap kering a Föld körül, és ha holnap keleten megjelenik az ég felett, akkor az engem igazol"
Látod? Ahhoz, hogy valami valóban igazoljon téged, kicsit több kell annál, mint hogy kijelented: ha ez, meg ez történik, az engem igazol.
Ahhoz pedig, hogy idegesíts, jóval többre lenne szükséged. Mondjuk elsőként arra, hogy komolyan lehessen téged venni. Valójában szórakoztatsz, és el is mondom neked, hogy miért. Gyakorlatilag soha nem is hozol fel semmi megcáfolnivalót, mert a hozzászólásaid tartalma színtiszta személyeskedés, valós érvelés nélkül. A cikkek tartalmával csak elvétve foglalkozol, érdemi hozzászólásaid szinte nincsenek is. Nem kell nekem hinni, google keresés: "devi925 site:gamekapocs.hu", meg lehet nézni, hogy hány találat van, ahol a cikkel és nem egy másik taggal foglalkozol. Segítek, nem lesz sok. Devi veszekszik yanezzal, devi veszekszik Giggsyvel, devi veszekszik a konzolosokkal, devi veszekszik mindenkivel, aki szerint Praegasus nem egy istencsászár (ez utóbbi blogbejegyzés - Praegasus rage quitje - végtelen bölcsességének okán, vagy azért, mert a viselkedéséért kidobták, mint macskát szarni - nála mindkettő elképzelhető - már nem érhető el, csak emlékezetből hoztam fel).
Komolyan végtelenül szórakoztató, hogy valami köpenyes igazságosztónak képzeled magad, aki valahol két kilométer magasan lebeg azok felett, akikkel veszekszik, közben meg tajparasztozol, kisfiamozol, öcsémezel, tahózol. Kézzel lábbal kapálózva használod a lekicsinylő jelzőket, mert mondanivalóval nem tudod bizonyítani az igazad, ezért nyomatékosító szavakkal próbálod megnyerni a vitát. Komolyan mondom, sose hagyd abba, mert öröm nézni, mikor valaki ilyen szinten lejáratja magát :) Csak légyszi, mostantól minden hozzászólásomba köss bele, mert ez így unalmas, hogy csak akkor találsz meg, mikor nagy ritkán vitám van valakivel. Így hónapok is eltelhetnek két kirohanásod között.

U.i.: Nem is tudom, hogy miért segítek neked, de megteszem. Ha tényleg idegesíteni szeretnél, vagy elérni, hogy komolyan vegyelek, akkor érveket használj, és NE jelzőket.
34.
34.
devi925
#33: …éééés a #17-es kommentem óta is csak azt igazolod, amit abban írtam rólad :D Gratulálok kisfiam :D És most gondolom meg vagy magaddal elégedve, mert megint azt hiszed milyen okos voltál, és hogy te vagy a f@sza gyerek :D és mivel győztesnek érzed magad a vitában, ezért te nagy kegyesen úgy döntöttél, hogy le is zárhatnánk... meg amúgy is tied kell, hogy legyen az utolsó szó, ugye? Tudod mit? Válaszolj erre a kommentre és ismét csak engem igazolsz…. Azt valószínűleg tudod, hogy én most csak azért írok, mert tudom, hogy ez téged idegesít… de azt nem biztos, hogy felfogod, hogy nem az a célom, hogy idegesítselek… hanem az, hogy gondolkozz el rajta miért van ez így… Ami engem illet, én részemről lezártam XD
33.
33.
Giggsy
#31: Természetesen az is hülye, aki annyit böfög be, hogy: "kurva anyátok", "ez szar mert nem kálofdáti", de Cristiano pontosan ugyanez a kategória, csak épp az érem másik oldala. Csupán az a különbség, hogy nála minden: "zsír", "várós", stb. Olyat tőle sem látsz, hogy a hozzászólásának lenne több értelme annál, mint hogy gyarapítsa a GK pontjainak számát (vannak fórumok, ahol kifejezetten tiltják az ilyen jellegű megnyilvánulásokat). Van olyan ismerősöd, akivel ha filmet nézel, folyamatosan kommentálja az eseményeket? Most nem Dancsó féle, "szar film kifigurázása a világból" dologra gondolok, hanem olyanokra, hogy: "Most bemegy oda!", "Le fogja lőni!", "Mindjárt, mindjárt, mindjárt megüti". Na Cristiano pontosan ez a típus. Kis mennyiségben elviselhető, de így, hogy minden cikknél hozzászól valami olyat, aminél Cleverbot vagy BoBeRt is konstruktívabb megnyilvánulást tenne, már bőven irritáló. Neked lehet pont nem, de sokunknak.

#32: Pepperidge Farm remembers :) Amúgy igen, sokkal jobb lenne, ha az lenne az állandó, hogy aki hozzászól, az mindig a témához tegye, és a viták is személyeskedés nélkül menjenek. Erre sajnos vajmi kevés esélyt látok mostanra. Valamikor még úgy két-három éve kellett volna megfogni az oldalt azzal, hogy tiltják az offtopicot, eltávolítják az off hozzászólásokat, sértegetéseket, stb. Így most az megy, hogy ha valaki sír a modiknál, hogy beszóltak neki, akkor esetleg azt az inkriminált hozzászólást törlik, de az összes többi oda nem illő ottmarad.
Működő warn rendszer, hozzászólások plusszozása, mínuszozása (aminek mondjuk az lenne a vége, hogy a sok mínuszú hozzászólásokat csak kattintásra lehetne megnézni, mint mondjuk ahogy a Disqus csinálja) és erélyesebb fellépés kellene a modiktól ahhoz, hogy itt valami változás legyen. Ahhoz persze új kommentrendszer kellene (vagy integrálni a Disqus-t, ahogy mostanra már néhány piacvezető oldal is teszi) de nem igazán látni az oldal készítőitől ilyen irányú törekvéseket, szóval szerintem ez is felejtős.


Konklúzió: Ami engem illet, eléggé nyugodt mederbe terelődött ez a vita ahhoz, hogy le lehessen zárni, szóval részemről vége.
32.
32.
Ecneb
#30: A vicc, hogy ha a munkájukat végeznék és kidobnák végre az oldaltól Cristianot, akkor nem lenne semmilyen vita, mert senki nem írná neki, hogy takarodj meg fordulj fel és a többi fincsi dolog. Viszont így, hogy még mindig itt van és habár azt mondják, hogy semmi baj nincs vele, a 3 szavas kommentek minden egyes posztnál, amik nem takarnak mást csupán annyit, hogy várja a játékot, filmet, könyvet nem vicces, nem értelmes. Komolyan nem is értem mit keres még itt.
Viszont az, hogy téged támadnak le, holott te az ég egy adta világon semmit nem tettél, hát meg kell mondanom röhej. Röhej, mert amilyen stílusban teszi ezt K2 az szinte alapjaiban a szabályzat semmibevevését mutatja. (értem itt az eszetlen káromkodást és más sértegetését)

Van még, aki emlékszik a régi GK-ra? Amikor kijött egy cikk, elmondtuk milyen jó, milyen rossz és a téma lezárva. Nem pedig első hozzászólástól kezdve szidta mindenki a másik kedves anyukáját. Régi szép idők.
31.
31.
K2 The Highest
#30: Ebben igazad van, most láttam, valami hiba volt, nem jelent meg a sorszám, így olyan volt, mintha Nekem jött volna. Ezért elnézésed. A többit tartom továbbra is. És Nem, még mindig nem olyan, mintha lebuziztalak volna, hiszen a vágy és a "másság" totál más. Szóval ezen ne forogj, nem bántás.

A Hülyeség pedig relatív. Nekem például az a hülye, aki annyit böfög be, hogy a "kurva anyátok", "ez szar mert nem kálofdáti". Érted?
Wolf... Na Nála mondjuk igazad van, de én őt is lebasztam múltkor. Ha gondolod meg is nézheted. Ő például nékem szólott be többször is. Őrá például sokszor jogosan jön a panasz, mert elég nyers és "bunkó" a stílusa, de sokszor értelmeset ír. Szóval elég megfejthetetlen.

Én azt mondom, hogy, ha szereted az oldalt, akkor olvasd, ha szeretsz hozzászólni a cikkekhez, akkor írj sokat, bátran. De ezt a viselkedést fejezd be, ettől csak egy gyökér leszel. Pont. Pedig egyáltalán nem tűnsz unszimpatikusnak csak hülyeséget csinálsz. Legyen eszed és ne kövesd a sok barmot, akik sosem nőnek fel és sosem tanulnak semmiből.
30.
30.
Giggsy
#29: "A kommented Nem nekem eső részét, illett volna megcímezni, mert így ésszerű volt, hogy Nekem címzed."
Magyarán te ésszerűnek veszed, hogy itt mindenki minden kommentet neked címez, még azt is, aminek az első sorában egyértelmű hivatkozás van arra, hogy totál más a címzett? Azt hittem ezt eléggé egyértelművé teszi, hogy a hivatkozás a #23-as hozzászólásra mutatott, ami devi-é volt. Feléd egyetlen hozzászólásom volt, a #12-es egy részlete: "Mi csak teljessé tesszük az életét. Ha nem élvezné a pofonokat, nem írna minden egyes cikkhez semmitmondó, hibákkal teli hozzászólásokat." Ennyi. Ez volt feléd címezve, SEMMI MÁS. Komolyan mondom nem is értem, hogy honnan vetted, hogy a #24-es hozzászólásomból bármi is neked volt reagálás o.O

"És nem lebuziztalak, visszaolvashatod, egyetlen kifejezést sem találsz, amely azt (akárcsak) sugallná is, hogy Te esetleg meleg vagy."
Hm, na nézzük csak:
"A Homoszexuális vágyaiddal meg keress fel valakit, a normális embereket hagyd ki belőle.
Végülis igazad van, a "buzi" szó tényleg nem hangzik el benne, de a tartalma attól még egyértelműen arra utal. Mivel egy mondatban szerepel az, hogy "homoszexuális" meg az egyértelmű kinyilatkoztatása annak, hogy ez nem normális, valamint hogy mindennek én vagyok az alanya, az színtiszta lebuzizás.

És magasról teszek arra, hogy Cristiano-nak hány profilja volt, és mikortól. Attól még nem lesz kevésbé sötét azzal, hogy nem hogy tartalma nincs a hozzászólásainak, nem hogy még csak hozzávetőlegesen sem tud helyesen írni, de gyakran még a szavak sorrendjét sem találja el. Mióta nem lehet valakit azért megszólni, mert hülye?

Von.Wolf-nak persze szabad minden moderátori közbelépés nélkül elküldenie mindenkit a kurva anyjába (ja persze, néha kitiltásra kerül, aztán az új profiljával megint szabadon mocskolódhat hónapokig), de ha valaki lehülyézi Cristiano-t, akkor annak jaj. Értem én.
29.
29.
K2 The Highest
#28: Fölösleges próbálkozni, kivágni magad. Nem érdekel, hogy azt gondolod belefér. Nem fér bele, ha normálisan gondolkodnál, akkor tudnád, hogy ez nem normális dolog. A kommented Nem nekem eső részét, illett volna megcímezni, mert így ésszerű volt, hogy Nekem címzed. Ez esetben attól eltekintek, nem sértés volt az sem, de ezeket a megszólalásokat kifejezetten utálom. És nem lebuziztalak, visszaolvashatod, egyetlen kifejezést sem találsz, amely azt (akárcsak) sugallná is, hogy Te esetleg meleg vagy. De mindegy is!

Ne keverd össze a szezont. Én moderálom azt, amit ti itt műveltek, s ezért írok ennyit, hogy felfogjátok, őt nem kell baszogatni, ti meg csak szemetelitek az oldalt. Nem tetszik egyik kommentje sem? Akkor írjál neki PM-ben és kész (Egyébként nem értem, hogy neked miért okoz lelki fájdalmat, de te magad biztos tudod.), nem kell minden egyes megmozdulására valamit reagálni. És nem, nem a Kemuri profra gondoltam, mert Én már évekkel ezelőtt beszéltem vele, akkor még Depresszió néven. Előtte is volt neki egy, de azt hiszem a korszerűsítésnél váltott nevet.

28.
28.
Giggsy
#27: Elvileg felnőtt emberek vagyunk, akik elvileg egy másik felnőttet zrikálunk. Uram atyám, micsoda skandallum!

Mindenkinek szuverén joga kommentelni, és mindenkinek szuverén joga erre reagálni. Amíg a trollokokat nem kezdtek neki végleg kigyomlálni innen (pl ....Wolf) addig kicsit képmutatónak tartom, hogy azoknak estek neki, akiknek a 10-15 témába vágó hozzászólására esik egy, ami egy sötétagyú kifigurázására megy.

A 3-4 alkalmas hozzászólás pedig nem neked szólt, hanem devi-nek, aki az elmúlt három hónapban az összes vitámnál ott termett (mind a háromnál, mert össz-vissz annyi volt) és nekemesett. Ez felé volt megjegyzés, hogy érdekes mód amíg mások cikizik Cristiano-t, egy szót sem szól, amikor én teszem, hirtelen megjelenik, mint az "elesettek védelmezője".
Az, hogy volt korábban kemuri, kit érdekel? Az már mentség, hogy egyszer ki lett téve és visszasomfordált, VAGY elmenekült, hogy új profillal térjen vissza? A temérdek egyprofilos GK tag mellett a két profil nem hiszem, hogy akkora erény.
A homoszexuálisos beszólás gondolom a devinek írt hozzászólás végének köszönhetem. Én pasi vagyok, ő - a profilja, és egy korábbi állítása szerint, amit nekem nem tisztem kétségbe vonni - csaj. Akkor miről beszélünk? Egyébként is mennyivel érettebb dolog lebuzizni a másikat, mint cikizni a hülyeségéért? Csak úgy mondom.

Ami engem illet, mi kommentáljuk a nekünk nem tetsző viselkedést szarkasztikus formában, te meg kommentálod a neked nem tetsző viselkedésünket. Egy nagyjából két-három hozzászólásnyi hosszúságú off részből generáltál ezzel huszonx off hozzászólást. Biztos sokkal jobb így.
27.
27.
K2 The Highest
Szánalmas és gyerekes ez a hozzáállás, hogy "ha mindenki baszogatja, akkor Én is". Engem nem érdekel, hogy ki hol és mit, hogyan csinál... Itt be lehet fejezni ezt az egészet mert senki sem kíváncsi rá. Ha bajod van az egyik kommentelővel, akkor ne írj neki. Nézem a profilotokat és azt látom, hogy elvileg már ti meglett felnőtt emberek vagytok, sőt akad, aki honvéd, vagy éppen rendőr (Már amennyi igaz ezekből), s mégis azt látom, hogy pont olyan (SŐŐŐŐT) gyerekes viselkedést tanusítotok, mint aki szerintetek teszi. Az pedig, hogy valaki 2-3 szavas kommentet akar írni, szuverén joga, neked pedig semmi közöd hozzá.

Ennyi erővel kirakhatnánk a fél GK-t, mert nem tetszik, amit írnak. És erre a "hirtelen"-re... Figyelem már egy ideje, hogy folyton beugattok neki, írtam már egyszer de csak most (és Ti) vettétek észre.

Giggsy: A Homoszexuális vágyaiddal meg keress fel valakit, a normális embereket hagyd ki belőle. Valamint nem kell itt verni a segged a fölhöz, hogy " Én csak most kezdtem szivatni, csak 3-4 alkalommal"... Ennél gyerekesebben el sem mondhattad volna. Na majd, ha egyszer kiléptek ebből az agysejthiányos állapotból, akkor majd rájöttök, hogy Ti voltatok a hülyék és nem Cris. Egyébként Ő sem érdekel jobban, mint akárki más itt, de azt például tudom, hogy nem négy hónapja regisztrált, hanem évekkel ezelőtt. Ez csak az új profile.

Egyébként senkivel sem célom összetűzésbe keveredni, egyszerűen csak nyugalmat és békességet akarok. Értem én, hogy se iskola, se óvoda, de könyörgöm, nem bírtok meglenni egymás mellett az oldalon?
24.
24.
Giggsy
#23: Hadd idézzek valakinek az első megnyilvánulásából felém. Az illetőt most nem nevezném meg (forrás: "Máris rekorder a Watch Dogs" - Gamekapocs 2014.05.29):
"Ez egyáltalán nem úgy működik, ahogy te gondolod, te szerencsétlen tahó...." - Hm... érdekes, egyetlen becsmérlő szó, vagy kulturálatlan megnyilvánulás sem íródott le az adott vitában a részemről, de biztos tahó vagyok.
"Egyébként pedig jó nagy taj paraszt vagy öcsém." - ugyanaz
"miért pofázol bele, miért oktatod ki a másikat" - Eeee... most hogy is van ez? Egyeseknek bele lehet szólni kéretlenül mások vitájába, másoknak meg nem?
"az ilyen kis nyomi trollok" - ja. Végülis nyilván én nyitottam olyan cizellált hangnemben, hogy "tahó"-nak, "taj paraszt"-nak nevezek valakit, aki tisztán megfogalmazott, vulgaritástól mentes hozzászólásokat írt.

Amúgy érdekes infó, mindenhol ugyanez a stílusom, mégis például a Kezdo5.hu-n egyetlen nézeteltérésem sem ment túl senkivel az adott témában felhozott érveken. De mondhatnám az NBAspot.com-ot, TombRaiders.hu-t, ClientsFromHell-t, Androidportált, sőt még akár a HWSW-t is.
A vitázás bizony egy nehéz műfaj, olyanoknak semmiképp sem ajánlott, akik a személyeskedésen túllépni képtelenül szállnak harcba. Az sem túl szerencsés, ha valaki csak azért akar vitázni, hogy vitázzon, de valós tartalom az nincs a szavai mögött.

Egyébként pedig Cristiano négy hónapja tag. Négy hónapja MINDEN egyes cikknél az a drill, hogy ír egy három-öt szavas hozzászólást (az azokban szereplő hibák számát megkapjuk ha a szavakét megszorozzuk 1.5-tel) amelyben élteti az adott játékot. Ezt követően egy ügyeletben lévő GK tag leoltja, esetleg még egy, vagy két másik is, majd a rövid intermezzót követően folytatódik tovább a cikk tárgyának kibeszélése (ezt a tradíciót törtétek itt meg). Tudod mi az amire nem emlékszem ebből a négy hónapból? Hogy TE akár csak egyszer is odaálltál volna megvédeni Cristiano-t. Én nagyjából harmadszor, vagy negyedszer élcelődtem csak rajta ÖSSZESEN (vagyis az összes oltásnak, amit kapott, kábé a fél százaléka érkezett tőlem), erre te itt teremsz fényes páncélban, mint a gyámoltalanok védelmezője. Már-már kezdem azt hinni, hogy koslatsz utánam. Ha ennyire érdekellek, akkor azt másképp is ki lehet ám fejezni, ugye tudod?
23.
23.
devi925
#22: na, akkor jó, mert engem meg az ilyen egoista, öntelt sötétagyúak akasztanak ki, mint te :D
22.
22.
Giggsy
#20: Hogy mi értelme van? Igazából az emberi természet azon bugyrán kívül, hogy szeretünk élcelődni azokon, akik idegesítenek minket, semmi. Valakit a melegek akasztanak ki, valakit a cigányok, valakit a románok, szlovákok, engem a kommentelőbot intelligenciával rendelkező sötétagyúak. Úgyhogy légyszi akkor dobálj csak meg kővel, ha te még soha életedben nem élcelődtél senkin, jó? És igaz, hogy sok sötét van a GK-n (akik szintúgy kapják az ívet) de write-only módba kapcsolt kommentelőgép csak egy. Cristiano.
21.
21.
devi925
#20: +1 :) na erről van szó :)
20.
20.
sloth
#18: Ahogy támadni sem. :/ és igazából meg se magyaráztad mi az értelme ennek az egésznek.
itt konkrétan az a baj, hogy rá vagytok szállva, pedig csak körül kéne nézni, és mindenki látná, hogy a gk tele van sötét emberekkel.
Amúgy nem őt védem, hanem titeket támadlak.
19.
19.
Giggsy
#18: *nyelvüket
A nyelvüket köszörülhessék, nem a torkukat.
18.
18.
Giggsy
#17: Neked mániád, hogy a GK selejtjének védelmére kelj? A múltkor Praegasus, most Cristiano... Ki lesz a következő? Von.Wolf valamely inkarnációja?

#15, 16: Most úgy viselkedtek, mintha kábé én lennék az egyetlen, aki oltja, holott a legdurvábbakat messze nem tőlem kapja. Cristiano a GK vers-e (akik járnak a HWSW-re, tudják kiről van szó) magyarán a bohóc, akinek az egyedüli értelme, hogy mások rajta köszörülhessék a torkukat. Vagy annyira hülye, hogy nem fogja fel hogy miknek a céltáblája, vagy direktbe élvezi a dolgot. Bárhogy is, megvédeni nem kell.
17.
17.
devi925
#16: "Ha ismernéd az előzményeket, akkor tudnod kéne, hogy minek tudható be" :D Giggsy ilyetén megnyilvánulása :XD

Ő az egyik legokosabb ember itt a GK-n... sőt talán az egész világon :) aki mindenkiről, és mindenről mindent tud... legalábbis ezt hiszi magáról, mert állandóan okoskodik. Szokása, hogy mások hozzászólásaiból kikövetkezteti, feltételezi, hogy az illető milyen mélységesen buta, nem ért hozzá, vagy esetleg nem igaz, amit állít... ellenben bezzeg ő milyen okos... annyira, hogy még a seggében is esze van, és abban leli örömét, hogy itt oktatja a GK tudatlan népét :D
16.
16.
RayErizo
#12: Én meg azt nem értem, hogy minek kell ezt ennyire nagy dobra verni?

Ő is egy teljesen ugyan olyan sima kommentelő mint bármelyikünk itt a GK-n csak Ő így fejti ki a véleményét a témákról...gyorsan és egyszerűen. :D

Amúgy meg tudtommal titeket Ő nem bántott, szóval nem igazán értem, hogy miért zavar titeket ennyire...
15.
15.
selejtes
Miért ennyire zavaró nektek az ha oda írja, hogy marha zsír ?
Őszintén, ki a faszt érdekel? mert engem kurvára nem, gratulálok ezúton is nektek amiért nincs jobb dolgotok mint szerencsétlent basztatni lépten nyomon. Jellemetekről leír ezt azt ami nem túl fényes.Tudom ti egy tökéletes felsőbbrendű fajba tartoztok, vagyis csak szeretnétek. Ti se vagytok jobbak a 3 mondatos semmitmondó szarságaitoktól amiket idehánytok. Szóval grat még egyszer.
14.
14.
Ecneb
#13: Bocsi, félreírtam és nincs szerkesztés!
13.
13.
Ecneb
#12: Nekem is kicsit hirtelennek tűnik ez a letámadás, holott ez csak az átlagos reagálás volt Kemuri, akarom mondani Cristiano "hozzászólására".

Amúgy, nem ott kéne kezdeni az adminkodást, hogy a reagálásokat kitörlitek ezeket a reagálásokat, hanem Cristiano gyereket kéne törölni végre. Értem én, hogy vissza regisztrál szinte egyből, de könyörgöm, törlitek azt is. Hol a gond?
12.
12.
Giggsy
#10: Ha ismered az előzményeket, akkor tudnod kéne, hogy minek tudható be Cristiano ilyetén kezelése (úgy alle zusammen az EGÉSZ GK közösség részéről), ha meg nem, miért állsz neki megvédeni őt?

#7: Mi csak teljessé tesszük az életét. Ha nem élvezné a pofonokat, nem írna minden egyes cikkhez semmitmondó, hibákkal teli hozzászólásokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...