Filmes traileren a League of Legends

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 24.
  • Videó
Link másolása
Töretlen népszerűségnek örvend a League of Legends, ám a Riot Games folyamatosan keresi az új játékosokat. S mivel lehetne jobban ösztönözni az újoncokat, mint egy hangulatos CG-trailerrel? Hatperces tömör gyönyör vár ránk.

A League of Legendsben számos hőst választhatunk magunknak, hogy aztán péppé verjük a többi játékost az arénákban, különféle speciális képességeket bevetve. Ez persze csak a váz - mint minden más MOBA-nál, itt is komoly taktikázás folyik egy-egy mérkőzés alatt.

A legújabb filmes trailer kicsit közelebb hozza a publikumot az eseményekhez. Bájos és rendíthetetlen hősök csapnak össze - itt bizony van dráma és akció ezerrel.

28.
28.
Adamknight
#27: Persze, hogy "csak" játék. Miért a könyvek, vagy filmek karaktereire is "papíron szereplő betűkként", vagy "képkockákként" vonatkoztatunk? Na ugye hogy nem? Itt is minden egyes hősnek van személyisége, a világnak van háttértörténete. Természetesen távol áll tőlem, hogy azt állítsam, hogy mindez felérne mondjuk egy könyv főhősének karakterfejlődésével, de attól függetlenül még le lehet belőlük vonni dolgokat a bajnokunk személyiségével, elképzelt viselkedésével kapcsolatban. Legyen egy kis fantáziád :)

A trailer amúgy szerintem is nagyon jó. Azért én már kíváncsi lennék egy Katarina nélkülire, mert eddig mindegyikben benne volt. Nem mintha panaszkodnék, de azért megnéznék már valaki mást is na :D. (mondjuk, ha már úgyis a "szexiséget" akarják kihangsúlyozni belerakhatnának egy Miss Fortune-t, vagy egy Sona-t)
27.
27.
NoRush
Hát ti betegek vagytok...

"Szerintem Ahri azért jobb ennél" - ezen akadtam ki a legjobban. Azért azt még ugye vágod, hogy ez csak egy játék...?

Ha holnap a fejlesztők tesznek bele egy bogarat, ami 1 ütéssel kinyír mindenkit, felégeti azt a monoton, pancser pályát amin már évek óta szaladgálsz, akkor az úgy lesz és kész.

UI: Számomra még mindig abszurdum, hogy ez a játéknak csúfolt 2D-s vacak ennyire népszerű...
26.
26.
RayErizo
#25: Nem baj az. Értettük. :)
25.
25.
Yagami Light2626
Bazzeg.Az előző kommentemben 2x írtam le hogy ebből.Már nagyon kéne egy "szerkesztés" gomb
24.
24.
RayErizo
Maga a videó jó lett, bár szerintem elég csalóka is egyben:

Szerintem Ahri azért jobb ennél...
Mármint, hogy a videóban mindenki gyilkolja egymást Ahri pedig végig menekül...
Nyilván ezzel azt akarták mutatni, hogy Ő nem egy olyan ,,belerohanokatömegbésszétverekmindent" fajta karakter, de ez itt inkább gyengeségként jön le...

Pedig lehet vele aratni rendesen.
23.
23.
bema695
egy shadow isles videó adná már (mostanában nem lolzom, de annak tuti sikerülne meghoznia a kedvemet :DD)
22.
22.
Yagami Light2626
Eltudnék ebből nézni egy egész sorozatot ebből:)
21.
21.
Shannaro
Nekem is nagyon bejött a videó, habár a felvonultatott hősök felét még nem ismerem (még csak 4 napja játszok). Legjobb pillanat számomra, ahogy Graves lereagálja Rengar tombolását áldozata felett.
20.
20.
Claymen
#19: Na, csak sikerült szerkesztetlenül elküldenem :D
19.
19.
Claymen
Az animáció nagyon tetszett, nagyon hangulatos volt. Nekem egyedüli "problémám", hogy nem a Noxus győzött, de hát, nem lehet mindenki kedvére tenni. :)
Azért az enyhe utalás a videó végén, hogy Darius benne van a metában, nagyon kemény :). Három ulti? pfff fogd a söröm, még kiütöm Rengart :D
(de leona igazán belepusztulhatott volna az ultiba)
A videó alatt, meg FB-on ment a szájkarate, hogy de melyik karakter mit csinált volna. Szerintem ez ökörség. Ez egy kedvcsináló, annak pedig eszméletlenül jó.

Én kb egy éve lolozok, előtte a dota 2 ment, még bétán nagyon megszerettem, azelőtt meg a HON, szintén bétán, azt meg is vettem. Én úgy látom, hogy kretének mindenhol vannak. Soha nem értettem ezt az internetes p*nisz méregető versenyt a játékosok között. Kinek mi jön be. Nekem tetszik a lol meg a dota is. Mindkettőnek van előnye meg hátránya. De ez olyan mint a konzolháború. Örök, mert vérpistikék mindig lesznek.
Azért az enyhe utalás a videó végén, hogy Darius benne van a metában, nagyon kemény :). három ulti? pfff fogd a söröm, még kiütöm Rengart :D
#18
Én ezért játszok csapatba. Barátokkal kivéded a kreténeket :)
18.
18.
hadzsime
Ha arról csináltak volna videót , hogy egy Riotos alkalmazott megszabadítja a szervereket a 6 éves módjára viselkedő, picsogó, durcázásból AFK toxic playerektől, akkor lehet hogy megint el kezdenék vele játszani, de amíg azért von le tőlem LP-t a játék mert Pistike látta, hogy twitchen egy bozontosszemű ázsiai srác szórakozásból kipróbálta AD carry Teemot és ő ezen annyira felbuzdul, hogy nem érdekli, hogy már valaki választott egy AD carryt ő beválaszt egy "másodikat" RÁADÁSUL éppen a promó meccsemen próbálja ki ezt a dolgot ÉS látván, hogy nem sikerül neki, a CapsLockot alkalmazva ,szitkozódva kilép a játékból! Én pedig kaparjam össze megint az lp-t és reménykedjek, hogy már a pillangó csoportban mindenkit elaltatott az óvónéni.

Na ezért nem játszok én már lassan egy éve!
17.
17.
Lorthirash
Szerintem teljesen jó a videó nekem ugyanúgy tetszik mint az eddigiek.
Véleményem szerint vizuálisan sokkal szebb mint az eddigiek, az égvilágon semmi problémája az egésznek.
13.
13.
TBO0
Ez a videó annyira megmutatja, hogy milyen célközönségnek szánják ezt a játékot, mintha már nem is akarnák leplezni.. :)
12.
12.
higgadt
Nem a vérrel van bajom csak nem illik a LOLhoz. Más is írt hasonlót, ennyi év lolozás után engedtessék meg, hogy véleményem legyen.
10.
10.
higgadt
Lol-osként mondom, hogy kár ezért a videóért, szerintem nem illik a lol-hoz a vér, a mészárlás meg a szenvedés. Az eddigiek nekem is jobban tetszettek, kár a felesleges brutalitásért.
9.
9.
Gumiember
#3: Minél nagyobb a szint annál gyorsabb a játék? Mert én maga a játék sebességre gondoltam mint 1 lassított felvétel a HON vagy a DOTA-hoz képest. A butát meg a creep deni blokk tower pajzs hiányára értettem. (régen próbáltam lehet változott)
8.
8.
PaprikaJancsi
Rohadt jól nèz ki! Végre belerakták Rengart is !
7.
7.
biohazard rex
Eléggé undorítónak tartom, h közvetlen az International 4 (DOTA 2) után került fel (oh micsoda véletlen egybeesés) a netre. Az meg, hogy karaktereket ölnek és folyik a vér egyáltalán nem a lolra vall. A videó jó, csak nekem nem lolos és nem is ütött akkorát mint anno a twist of fate.

"Hey which one is better, LoL or DotA?" The Dota player says, "Dota... for sure!" The LoL player couldn't deny it.
LET THE WAR BEGIN!
5.
5.
Elyas
Nagyon jó lett, bár jópár furcsaság van benne illetve kevés benne a Draaaavveen meg Katarina
4.
4.
Cipo3
Hát ez nekem nem jött be, az előző LOL-os sokkal jobb volt.
3.
3.
exonic
#2: A játék önmagában nem buta, már ami a műfaját illeti sokat kihoz belőle...
A játékosok nagyja a buta.... :D
A lassúság pedig szinttől függ...
2.
2.
Gumiember
A videó kifogástalan meg is hozza a kedvért az embernek a játékhoz. Csak ne lenne ennyire buta és lassú akkor tuti tolnám.
1.
1.
giga321
Nagyon jó lett már többszőr megnéztem. Riot amúgy fasza kis cgi videókat nyom. Az előző kettő is jó volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...