Negyven perc The Crew gameplay

Link másolása
Negyvenperces videóban nézhetjük végig, ahogy a Ubisoft-féle The Crew zárt bétatesztjének egyik játékosa eljut Miamiból Los Angelesbe. A videó elején a térképet is megcsodálhatjuk.

Ma ér véget a The Crew zárt bétatesztje, és ennek apropóján érkezett a játékból egy 40 perces gameplay videó. A videón az egyik játékos Miamiból Los Angelesbe kocsikázik el a címben, közben a térképet és a belső nézetet is megcsodálhatjuk.

A The Crew november 11-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

31.
31.
piskóta
A NFS Run-t kellett volna ilyen open world -ben megcsinálni, sokkal jobb lett volna. Amúgy meg a BF 4 elején az a pár percnyi autókázás (amikor a helikopter üldöz) nekem sokkal nagyobb élmény volt, mint bármelyik más autós játék az utóbbi években. Bár lehet, hogy bennem van a hiba :)
30.
30.
SP4C3F0X
Egy vérbeli amerikai kamionos játék jobban tetszene ezekkel az adottságokkal.
29.
29.
GAMEROD
Nekem tetszik, végre már valami hangulatosabb versenyterület.
28.
28.
Yetikee
#27: Engem meg az olyan emberek véleménye érdekel,akik hozzászólnak a cikkhez,szóval az ilyen emberek kommenteljenek pls:)
27.
27.
jusanyk
Engem csak olyan emberek véleménye érdekel, akik tényleg kipróbálta a bétát, szóval az ilyen emberek tegyenek be valami figyelemfelkeltőt a hozzászólásukhoz pls :)
Pl.: BÉTÁZTAM: ezt meg ezt gondolom...
26.
26.
Yetikee
Videókat nézegettem csak,de nekem bejön.Szerintem hiánypótló cím.Régen haverommal a driftcity-t toltuk,hasonló arcade mmo volt amit nagyon szerettünk.Külön bejön,hogy a tuningolás része úgy működik,mint bármely rpg-ben az item szerzés.
25.
25.
dzsiádzsó
#23: Nekem a fizika, és az ütközések terén erős elmozdulást mutat a IV-hez képes valami felé, amit csak úgy NFS-nek hívunk, de ezalatt leginkább a következmények nélküli, tudást nem igénylő, agyatlan száguldozást értjük.
Egyébként pl némelyik NFS kifejezetten jó játék, nekem tényleg ezzel az ütközésekkel van problémám (meg ha az irányítást és a fizikát is butítják) úgy érzem feleslegesen gyorsítják a játékokat. Igen neki mész egy oszlopnak beszoptad, de kétségtelen ilyenkor sokan leteszik a kontrollert, hogy mekkora szar ezmárez (közben lehet inkább az ő ügyességük az..)
23.
23.
FrankStark
#18: Végre valaki, aki tisztán lát!
dzsiádzsó, téged nem akarlak megsérteni, de az, hogy a GTA "beállt a NFS vonalba autózás terén", eléggé átgondolatlan rágalomnak tűnik.
Persze, lehet, hogy sokat butult a fizika, de a NFS-hez nem sok köze van. Mondhatni semennyi.
21.
21.
kpal
Hosszútávon biztos nem kötne le esetleg max 1 hónap...
20.
20.
DON GONDOCS
Ez így a videó alapján szimplán jó autós játéknak tűnik, kényelmes vezetéssel és szép grafikával. Meglepődnék ha különösen nagy siker lenne.
19.
19.
Ghost26Dave
Bukás lesz.Hát ezzel nagyon mellé fog nyúlni az Ubi.
18.
18.
nyde
#14: Open world autós szimulátor aligha lesz...Normális autós open world játékok viszont vannak: Ez, a Midnight Club LA, és a Test Drive Unlimited első része (PC-s vagyok, ezért a Forza Horizonról gőzöm sincs). Talán még az Euro Truck Simulator 2, ha a teherautózást is idevesszük.
Tucatjáték meg nem attól lesz valami, mert nem próbál kőkemény szimulátor lenni, hanem attól, mert azt teszi le az asztalra, amit száz másik is már megtett, változtatások nélkül (lásd, háborús FPS-ek). Ez a játék pedig a TDU spirituális folytatása, részben ugyanazokkal a fejlesztőkkel, némi kikacsintással az NFS Underground/Most Wanted(régi) felé, MMO-tálalásban. Az Underground-jelleget leszámítva PC-n konkrétan csak kettő ilyen játék van, ha a konzolokat is idevesszük, négy, ami nekem nem tűnik olyan soknak, főleg, hogy ezeknek a fele 6-8 éves játékok.
A vezetési modell pedig az NFS-ektől fényévekre van. Nem szimulátor, de nem is veszed be a kanyart kereszteződésben 200-al, és nem is marad sín-szerűen az úton a járgány egy brutális kigyorsításnál, sőt, felmenve a hegyekbe, hóhatár felett még jobban csúszik.
Ami nem feltétlen kellett volna, az a nitró erőltetése ilyen visszatöltős formában, és az RPG-szerű szintezés és felszerelés-gyűjtögetés. De a játék magja és hangulata teljesen rendben van, és még bő 3-4 hónap megjelenésig hátravan.

A lényeg, hogy semmi értelme két külön műfajt (kötött pályás "szimulátor" vs. arcade open world) összehasonlítani, és ebből adódó következtetéseket levonni, mert ennyi erővel össze lehetne hasonlítani a Deus Ex HR-t és egy Unreal Tournamentet is, csak azért, mert first person nézetet alkalmaz, és fegyverek vannak bennük...
17.
17.
Juha
Szerk: . helyett? a megszokott helyeken.
16.
16.
Juha
#15 GT-ben nem akarsz egy versenyt, persze minden segítség OFF.

Utána egyet rFactorban, ugyanígy.

Utána egyet a való életben, csak hogy neked is jó legyen, verekedös játék, nálad egy konzol lesz, nálam egy PC, mert tudom, hogy az a nemesis-ed.

Na mit szólsz? Mi a nicked, talán seggeszky?
14.
14.
dzsiádzsó
#13: NFS, Driver San Fransisco, még GTA V is beállt NFS vonalba autózás terén, Wheelman, Burnout stb. hogy csak néhányat említsek az elmúlt 5 évből, mindegyik ugyanarra a klisére épül.
Talán csak a TDU, Horizon volt ez alól kivétel, és ahogy nézem Horizon is bebutul, TDU-nak meg vége. Én nem tudok érkező normális openworld autós szimulátorról. Te?
Persze az irányítás szimulátoroknál is olyan amilyen, de ezek a tucat játékok még annál is lejjebb adják véleményem szerint.
13.
13.
nyde
#10: Értem, szóval tucatjáték, ennek ellenére egy kezemen meg tudom számolni hány ténylegesen open world autós játékot adtak ki az elmúlt időszakban. Konkrétan csak a TDU és Midnight Club jutnak eszembe.
Azt meg szerintem hagyjuk, hogy mi való olyanoknak, akik nem tudnak vezetni, mivel IMO a GT és Forza is csak szimulátornak látszó butítások, hogy a fiatalabb korosztálynak és casual játékosoknak is megfeleljenek, szóval ennyit erről.
12.
12.
nyde
Bétateszteltem, ilyennek kellett volna lennie egy Test Drive Unlimited folytatásnak, nem csalódtam.
11.
11.
Mikeee
Kicsit olyan érzésem van mintha a Watch Dogs-ban autókáznék. A város, a fények, minden. Bár remélem az irányítás jobb lesz...
10.
10.
dzsiádzsó
#9: Persze ilyenekre is szükség van, sőt néha jól is eshet egy kicsit állatkondi, de erre kismillió játék van, és én többet vártam ettől a játéktól, ha jól tudom Test Drive és Driver egykori fejlesztői is ülnek ott, de nekem ez a produktum csak egy tucat játék mindenkinek, aki nem tud vezetni.
Koncepció nem rossz, de a bugyuta tuningolás és a irreális ütközések agyoncsapják :(
Nekem anno Driver 1 & 2 volt az atyaúristen, azóta se tudnak megközelítőleg hasonlót, egyszerűen nem vállalják fel a fejlesztők azt, hogy tizenéves korosztály kimaradjon a buliból, mert túl nagy piacot vesztenének.
9.
9.
Chelseafan1989
#8: Azért hála az égnek lesz egy Project Cars és egy DriveClub ami miatt nem kell rászorulni az Ps4-en játszóknak erre a játékra.
Nem fikázom de nem is dicsérem az első ami eszembe jutott az nekem is az új NFS-ek.
De kinek mi nekem is jobban bejönnek a Forzak és a GT-k mint az NFS-ek de vannak akik 300-al szeretnek kanyarban driftelni azoknak pedig ott az NFS.
Nekem ez a játék nem ér meg 18 ezret PS4-re ezért is hagyom inkább ki.
8.
8.
dzsiádzsó
#7: nekik fejlesztenek gyökér... Talán az a köze, hozzá minél hülyébbek vagytok, annál hülyébb játékok lesznek, mert valakinek már egy Gran Turismo is játszhatatlan, ha nem tud 220-al bevenni egy kanyart.
7.
7.
greenmelon
#6: Jézusom... Mi a franc köze van ehhez az amcsi fiataloknak? Talán ők fejlesztik? Gyökér...
6.
6.
dzsiádzsó
Érzek benne némi Driver hagyományt, de sajnos az idióta tinik szintjére butították, akik ordítanak és NFS-be élik világukat, pedig szerintem vannak normális tinik is! Én is tini voltam mikor kijött a Dirver 2, és rohadtul élveztem. Ez az oszlopot kicsapom, mint a fogpiszkálót... Bugyuta törések... Katasztrófa, pedig hatalmas lenne a potencia a játékban.
Tényleg ennyire retardáltak a mai amcsi fiatalok, ez kell nekik? Jöjjön már valaki itt fórumon és legalább itthoni fiatalok nevében cáfolja meg, hogy erre nincs igény, ennél azért értelmesebb játékra vágynak!
5.
5.
equinox42
A Test Drive Unlimited első epizódjára emlékeztet, amire egészen eddig azt hittem, hogy steril. De ez sterilebb hatást kelt, nem tudom mennyit fog változni ez a későbbiekben, mivel olvasom, hogy béta.
Az ország bejárása bizonyára jó érzés lehet egy amerikainak, így nem tudom hány külföldi fogja unni mondjuk ezt a Miami-L.A. távot.
.
Lényeg, minden jót azoknak, akik várják!
4.
4.
XuChi
Mi ez a borzalmas kék gumiszalag a levegőben ???? Ne mááááár. Ez undormány. A játék egyáltalán nem szép. Tög unalmas. Kár érte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...