Negyven perc Rainbow Six: Siege

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 29.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft Montreal alkotásában a lakóházakat ostromolják a kommandósaink, behatolás, túszmentés és az ellenfelek likvidálása vár ránk a Rainbow Six: Siege-ben. Most negyven percig mozog a multiplayer.

A következő év egyik slágerterméke lehet multis fronton a Rainbow Six: Siege. Megijedni nem kell, a terroristák elleni harc továbbra is adott, és az új rész hű marad a sorozat gyökereihez.

Miként zajlik egy akció? Csapatunk egy drónnal térképezi fel a házat, és az ellenség helyzetét, majd indulhat a többfrontos támadás. A környezet sérül, a túszok biztosítása nem is olyan könnyű feladat.

A Rainbow Six: Siege 2015 folyamán jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

9.
9.
selejtes
#8: a CS egy egészen más helyzetben van.Ott minden fegyver, kezdve a pisztolyoktól a mesterlövészpuskákig másképp viselkednek, mindegyiket külön ki kell tanulni, hogy adott szituációban mire hogy reagál, hogy szór, merre húzd az egeret lövés közben stb, hozzáteszem, ott is meg tudod csinálni hogy futás közben fejest küldj kalassal távolra, csak rengeteg rutin kell hozzá.
szóval nem egy cod, és pont a fegyverek kezelése miatt nem válik unalmassá egykönnyen számomra.
8.
8.
nyde
A CS is baromi unalmasnak tűnik, mégis vagy százhatvanezren tolják napi szinten...
7.
7.
_Botika_
Eddig bejön csak attól félek, hogy gyorsan bele lehet unni.
6.
6.
madcatz
Az alapötlet tetszik. DE. Azért egy kis változatosság kéne, mert ez így hamar unalomba fullad.
5.
5.
madcatz
#3: Ezért kell a barátaiddal játszani. Attól félek, hogy ha nincs rendes baráti társaság, akkor a lényegét elveszti a játék és agyatlan lövöldözésbe megy át a játék
4.
4.
Cristiano
swat nekem arra hasonlit :D
3.
3.
RayErizo
Mindig szerettem az együttműködős (Co-op) játékokat,legyen az FPS vagy bármi.Egyetlen egy baj volt mindig...Hogy soha a büdös életben nem találkoztam olyan emberrel akivel normálisan együtt lehetett volna működni...
2.
2.
DON GONDOCS
A Raven shield tema nem utalás az egyik korábbi részre lehet lesz itt még rogue spear vagy lockdown team is?
1.
1.
DON GONDOCS
Van egykis retro swat feelingje a játéknakak. Kár hogy kampányrész így már nem olyan fontos ebben a játékban. De legalább a fegyverek jól néznek ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...