LEGO Batman 3 - a szinkronnal nem lesz gond

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 29.
  • Videó
Link másolása
Oké, Troy Baker közreműködésén nem vagyunk meglepve, ám a LEGO Batman 3: Beyond Gothamben szerepet vállalt Adam West, az 1960-as évek Batman-sorozatának pocakos főszereplője is. Menő.

A LEGO Batman 3: Beyond Gothamben igazi sztárparádé várható, már ami a szinkront illeti. Talán emlékeztek még az 1960-as években futó Batman-sorozat főszereplőjére, Adam Westre (a szériát nálunk is leadták a kilencvenes években). Nos, az öregúr is közreműködik a Traveller's Tales platformjátékában, ahogyan Troy Baker, Laura Bailey, Travis Willingham és sokan mások is - erről szól a következő fejlesztői napló. 

A több mint 150 DC-s karaktert felvonultató játék ősszel jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, Wii U-ra, 3DS-re, PS Vitára, sőt mobilokra is.

16.
16.
sloth
#15: xD LionHD, gratulálunk megint leégetted magad az 5 éves viselkedéseddel. Nice job!
14.
14.
B-Shaggy
#9: #12: Nekem a személyes kedvencem a City volt, csak tudom, hogy LionHD mekkora fanboya az Originsnek, és egy kicsit feedelni akartam a trollt. Hát, mostanában egyre többször üt ez vissza :D
Egyébként szerintem is Conroy és Mark Hamill, de azt a mentalitást, hogy az "első a legjobb, mert az az eredeti" vagy " jöhet bármi, sosem lesz ilyen jó", szerintem semmi esetben sem igaz. Az új Batman vs Superman filmmel kapcsolatban is mennek a fan-elmélkedések, hogy ki lehetne az új Joker, és mindenhol csak azt olvasni, hogy " olyan jó mint Heath Ledger sosem lesz".
13.
13.
#12 Jó, hogy olyan volt amikor még nem rég kezdte, de ezt mondták is, hogy itt még tapasztalatlan és forrófejű lesz. Nekem pont ezért tetszett a legjobban az origins.

10# Én döntöm el magam, hogy melyik játék tetszett a legjobban és hogy melyik hangok tetszettek jobban, Joker az Originsben volt a leg őrűltebb és jobb játékot csinált Troy, batmannak legalább voltak érzései a játékban és a szinkronban nem úgy mint az előző részekben. Ez az én véleményem.
12.
12.
_Botika_
#6: Nekem is tetszett bár nem a legjobb Arkham játék. Batman Origin-es karakterével volt csak bajom. Az Origins-ben Batman meggondolatlan, forrófejű, és nem akar szövetkezni Gordonnal,ami egy kisgyerek gondolkodására emlékeztetett, a City-ben meg az Asylumban volt meg a tökéletes Batman karakter, a higgadt, megfontolt, komoly és goromba Batman, aki baromira jó volt.
11.
11.
_Botika_
#10: Én is úgy gondolom.
10.
10.
EnderKnight
#7: Az Origins-ben Batman hangja Roger Craig Smith.És nincs igazad,mindig is Kevin Conroy és Mark Hamill(csak kár hogy már befejezte) lesz a tökéletes Batman Joker páros.
9.
9.
EnderKnight
#6: Egyrészt nem az Origins a legjobb Arkham játék.
Másrészt Adam West saját magát fogja szinkronizálni mint a tv show batman hangja meg lesz egy olyan karakter mint a Marveles Stan Lee volt.Nem tudom mennyire érthetően fogalmaztam.:)
8.
8.
Cristiano
7.
7.
#5: Nekem Troy Jokeréről folyton Ledger Jokere jut eszembe. Bár nekem az aki az originsben adta a hangját Batmannak, na az is jobban tetszett mint a city/asylumban lévő batman hangja.
6.
6.
B-Shaggy
#3: Ja, mert Origin volt a legjobb Batman játék.
Egyébként Adam Westre kíváncsi vagyok, vajon kit fog szinkronizálni?
5.
5.
_Botika_
#3: Ő is jó ,de Hamil egy örök klasszikus számomra, mindegy ez csak az én szubjektív véleményem. :)
4.
4.
PaprikaJancsi
A szinkronnal nem, de a játékkal igen.
3.
3.
#2: Szerintem Troy sokkal jobb volt már az Originsben is.
2.
2.
_Botika_
Joker hangja nem lesz már olyan jó mint amikor Hamil volt a szinkron színész. :(
1.
1.
B-Shaggy
Troy Baker engem kezd rohadtul zavarni. Ez a saját hülyeségem, mert tisztában vagyok vele, hogy korunk egyik legjobb és legelismertebb szinkronszínésze, de ugyanúgy vagyok vele, mint ahogy pl Csőre Gáborral mostanában, hogy ha meghallom a hangját valahol, akkor az a figura nálam már alapból minuszból indíti, mert a többi, a színész által megszemélyesített karaktert képzelem csak el tőle. Az egész hapsi olyan, mint Nicholas Cage, hogy minden egyes random felkérést elfogad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...