A Tomb Raider lehet az Xbox One Unchartedje

Link másolása
Phil Spencer szerint az Xboxnak szüksége van egy olyan exkluzív akció-kalandjátékra, mint amilyen PlayStation platformokon az Uncharted. Reméli, hogy a Tomb Raider lesz ez a cím.

Phil Spencer Xbox-főnök az Eurogamernek adott interjújában elmondta, hogy a Rise of the Tomb Raiderrel szeretnének konkurenciát állítani a PS4-es Uncaharted 4-nek. Szerinte a Microsoft konzoljainak is szüksége van egy olyan exkluzív akció-kalandjátékra, mint amilyen PlayStation platformokon az Uncharted-sorozat.

Az idei Gamescomon robbant a bomba, hogy a jövőre érkező Rise of the Tomb Raider Xbox-exkluzív címként fog megjelenni. Persze, később finomítottak a bejelentésen, miszerint csak időszakos lesz a játék exkluzivitása, de erről részleteket nem árultak el. Annyi biztos, hogy jövő karácsonykor kizárólag Xbox One-ra és - mint az interjúból kiderült - Xbox 360-ra fog megjelenni a játék.

123.
123.
Ra1D3n
#122: Ha meg nem lesz csak 2 X-es platformon a játék, attól a világ még megy tovább. Nem fog megállni a Föld, nem fog kipusztulni az emberiség meg semmi ilyesmi. A játéknak nincs létfenntartó fontossága, mint mondjuk a kajálásnak vagy ivásnak. Ettől függetlenül érthető a düh, de a tömeges minősíthetetlen rage-et továbbra is elutasítom, és kerülendő kellene, hogy legyen... És most ezen hozzászólásod kifejezetten normális volt. Bár a meglopást továbbra sem tudom elfogadni, mert pénzt nem adtál a folytatásért, birtokodban meg nem volt még a folytatás, és soha nem is játszottál vele, de ezt meg ne vedd rossz néven.
122.
122.
Giggsy
#121: Nem hiszem, hogy érted hogy miért böki az emberek csőrét a dolog. Az általam linkelt fórumból például Angry Joe videóját megnézted? A sárdobálás azért megy, mert gusztustalan húzás, és nagyon nem véletlen, hogy mind a Square, mind a CD lapít mint szar a fűben, a MS pedig a saját image rombolásánák elkerülése érdekében kellett kiböknie, hogy csak ideiglenes az exkluzivitás, mert konkrétan akkora volt az ellenséges reakció a TR rajongók részéről.
Igenis jogosan érzi magát meglopva és átverve az a rajongó, aki a pénzével segített sikeressé tenni az előző részt, és most megkapja az arcába, hogy neki nem jár a folytatás. És nem, hivatalos bejelentés még MINDIG nem volt azt illetően, hogy lesz PC-re és PS4-re a játék. A MS-os csávó csak azt nyilatkozta, hogy a megállapodás csak ideiglenes exkluzivitásról szól, de hogy azt követően mik a Square tervei, abban ő nem illetékes.
És ismétlem, itt nem egy GoW, Halo, Last of Us, Uncharted, ArmA, vagy Starcraft a téma, amik egy adott platform exkluzívjainak voltak tekinthetőek a kezdetektől (tudom, tudom, GoW és Halo voltak PC-re. Az első részük, évtizedekkel az Xbox verzió kiadása után). Itt egy multiplatform játékról van szó, amit egyszer csak exkluzívvá tettek, szembeköpve ezzel mindenkit, akinek konkrétan más platformja van.
Nem csupán PS fanboyok rage-éről van szó, hanem konkrétan az összes olyan TR rajongó dühéről, aki nem rendelkezik és nem is tervezi, hogy rendelkezni fog Xboxszal. Nem állítom, hogy a témába nem csatlakoztak be elvakult haterek, de ez rajtuk messzemenőkig túlnő.

Azt pedig komolyan nem értem, hogy egy olyan kérdésben, mikor a rajongók egy bizonyítottan nagy részével csúnyán ki lett baszva, miért nem tud a gamer társadalom legalább minimális összetartást mutatni ahelyett, hogy az esetben nem érintettek kábé beleröhögnek a csalódott pórul járt társaik arcába.
121.
121.
Ra1D3n
#120: Értem amit mondasz, de akkor ne érvelj azzal, hogy mindenki akkora TR fan, közben megy a sárdobálás. Amúgy értem azt is, hogy mi a problémád a dologgal, csak kettőnknek totál más felfogása van a dolgot illetően. Én ha PS4-et vettem volna most ebben a generációban, akkor sem járnék sehova sem hőzöngeni, max szomorúan konstatálnám, hogy kár érte, akkor majd játszok vele, ha lesz Xbox-om vagy ha lejárt az ideiglenes exkluzivitás. Persze, most könnyen beszélek, mert prevgenből is megvan a PS3 meg az X360 is, a current genből meg van egy Xbox One-om, és nem titkoltan veszek majd egy PS4-et is, de pont ezért vagyok higgadt akkor és nem irigykedek, mikor belibben majd a képbe egy Quantic Dream exkluzív játék, vagy akármilyen Sonys belső cím, vagy Remedy játék stb...
120.
120.
Giggsy
#117: Az elv a lényeg. Ne a hegy menjen már Mohamedhez, ha eddig mindig Mohamed jött a hegyhez. Magyarán ha x platform tulaja vagyok, ne kelljen már y platformra váltanom azért, hogy megkapjam azt a játékot, ami eddig x platformon is volt.
119.
119.
supair
#118: Kedvet is kaptam a Definite Edition-höz One-on.............
Este nyúzom kicsit. :)))
118.
118.
Ra1D3n
#117: Kicsit bice-bóca lett a megfogalmazás, de arra akarok célozni, hogyha TR fan vagy, akkor nem a platform kelljen, hogy legyen a vízválasztó :). Egy igazi TR fan nem ezen fog fennakadni valszeg...
117.
117.
Ra1D3n
#112: Ha TR fan vagy és nem számít a platform, akkor miért nem a TR miatt választasz platformot? :) No offense, de szavaidból az jön át, hogy te akkora TR fan vagy valójában, hogy semmi sem szabhat határt, mégis, hogy ideiglenes exkluzivitás lebeg a levegőben, már meg is ingott a nagy belső fan éned...
116.
116.
devi925
#115: na látod így már sokkal cukibb vagy :) de még mindig nem vagy az esetem :D
115.
115.
Giggsy
#113: :* Én is szeretlek téged, de nyugodtan kimondhatod nyilvánosan is. Kinőttünk már abból a korból, hogy a másik haját huzigáljuk, ha tetszik.
114.
114.
devi925
#105: jól van már kis pajtás :) Petike.... mindenki megértette hogy mennyire utálod a pc-t, és milyen kis konzol b*zi nyomi gyerek vagy :D Most már nyugodjál le, vedd be szépen a nyugtatódat, aztán fogd a cumidat, és aludjál szépen... kis köcsög... XD
113.
113.
devi925
#111: ááááh, hagyjad úgyis válaszolni fog :DD Neki valami okból kényszeresen minden vitát meg kell nyernie... vajon mit akar ezzel kompenzálni... XD Állandóan osztja itt az észt és közben nem veszi észre hogy "kizárólag magát járatja le vele" :) és igen, ezzel a stílusával elég gyökér tud lenni... úgy látom ezt egyre többen ismerik fel :DD

De nem baj :) én azért jól szórakozok rajta ahogy erőlködik ezzel a "de én akkor is mindent jobban tudok" stílusával :D
112.
112.
Giggsy
#111: Te meg ezt olvasd el:
http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=153449
Kicsit mintha többen lennének a TR rajongók, akik az én véleményemet osztják (mondjuk úgy, hogy aki szereti a TR-t, az mind így gondolja, aki meg nem a TR, vagy az eljárásmód miatt szállt be a vitába, az kapja be). Itt nem Xbox-PS-PC fanboy vitának kéne lennie, hanem a gamer közösségnek egy emberként kellene kiállnia az ilyen kiadói viselkedés ellen.

De neeem, le kell gyökérezni azt, akit zavar a marketing bullshit, amit le akarnak nyomni a torkán. Remélem a legközelebbi törzsgyökeres multiplatform játék, amit kisajátít magának valamelyik oldal, majd az ő kedvencük lesz a rivális konzolra.
http://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/11/clapping_joker_batman_dark_knight.gif
111.
111.
supair
#110: Indoklásnak olvasd el a kommentjeid.
Ha pedig nem veszed komolyan kérlek ne válaszolj. :-)
110.
110.
Giggsy
#109: Ez nem érv, se nem vitamódszer. Ez egy nagy büdös semmi. Az ilyesmit kivívni csak a témától való merőben való eltéréssel, vagy személyeskedéssel lehetne. Esetemben egyik sem állt fenn. Aki csak ilyen módon személyeskedni tud a másik érveire való reagálás nélkül, azt nem érdemes komolyan venni, mert kizárólag magát járatja le vele, nem azt akit szeretne.
109.
109.
supair
#108: Kivívtad magadnak.
108.
108.
Giggsy
#107: Ja, mert évek, vagy magyarázat nélkül legyökerezni valakit a helyes módja a vitatkozásnak. Ezaz! Promótáljuk az öncélú személyeskedést mindenek felett!
107.
107.
supair
#106:
Ra1D3n-nek tökéletesen igaza volt!


106.
106.
Giggsy
#105: A TR nem volt exkluzív cím soha. Pont. Innentől kezdve nem értem, hogy miért nem fogják fel egyesek, hogy miért böki az emberek szemét az, hogy most Xbox ekluzív lesz. Még ha valóban időleges is, amiről hozzáteszem még mindig nincs semmi bővebb infó. Az időlegesség lehet egy hónap, egy év, vagy akár az is, hogy soha nem jelenik meg a többi platformra, hisz konkrétumok nélkül az sem lehet kizárni.
105.
105.
p3ti
#95: Annyira elegem van már az ilyen lelkileg sérült emberekből, akik szerint minden sz*r, semmi sem jó, és SZERINTÜK mindennek úgy kellene lennie mint ahogy azt ők elgondolták - szubjektivitás a köbön. Ha szerinted sz*r az összes konzol, szíved joga, de ne próbáld már másoknak bemesélni hogy minden rossz, kivéve az amit te használsz és az amit te elképzelsz. Miért fairebb a Sony exclusivitása? Eddig minden gépnek megvoltak a saját címei, ezt eddig mindenki tudomásul vette rajtad kívül. Kell lennie egy egészséges konkurencia harcnak, mert ha csak 1 valaki lenne aki mindent bitorol, akkor sokkal jobban kibasznának veled mint gondolnád - gondolkozz már.

A PC -t összehasonlítani a konzollal meg egy irdatlan nagy baromság, hisz a hardveres képességeket teljesen máshogy használják ki a gépek. Nézd meg a Sony milyen grafikát préselt ki a Last of US -al vagy az Uncharted 3-al holott csak 512MB ram van a PS3ba - érted már? Teljesen más ha már egy fix hardveres rendszerre fejleszt egy stúdió, ami tökéletesen van optimizálva.
Mégis milyen fejlődést vársz? Grafikait????? Hát kitörölhetem a seggem a szép grafikával, ha a látványon kívül semmi más maradandót nem kapok a játéktól. Szerinted 20 év múlva ki fog arra emlékezni hogy pl. mennyire szép grafikája volt a 2014es játékoknak? Lófasz sem. Csak az fog megmaradni az emberekben hogy milyen élményben volt részük abban az időben. Sokkal többet számít a kreativitás, sokkal többet számít az ötlet és a story mint bármelyik látvány.

"Vettem mindkettőt mert alapjáraton pc-n játszom de mivel rengeteg cím csak konzolon érhető el így kénytelen voltam bevásárolni ezekből is. Tapasztalatból mondom hogy a konzol mindenben alulmarad egy pc-vel szemben. Irányítás grafika játékmenet."

S Z U B J E K T Í V .

Nekem soha nem problémám a grafikával, irányítással, és játékmenettel sem. Miért jobb a PC? Pl. én abszolút utálok PC -n játszani, utálom az egeret és a billentyűzetet - ennek ellenére hajlandó vagyok elismerni hogy mások szeretik, és mások szeretnek játszani vele. De újra csak arról beszélsz hogy TE, TE mit szeretsz, szerinted mi a jó.
104.
104.
Ra1D3n
#92: 2. bekezdéseddel maximálisan egyetértek, akárcsak a 93-as kommenteddel. Sajnos, nem csak itt megy az ordenáré stílus a fanboyok részéről, akik minden eddiginél is jobban szapulják a One-t, meg a Microsoftot, holott nem hiszem, hogy pont feltétlenül őket kellene fikázni a játék ideiglenes exkluzivitása miatt. De amúgy ezt a sok retardáltat már telibe leszarom, mert van jobb dolgom is, hogy ilyen gyökér vitákba beszálljak. Ha speciel nem arra a konzolra adnák ki amit elsősorban megvettem, akkor sem okádnék olyan minősíthetetlen mondatképződményeket, hogy: "Minek vegyek emiatt egy haszontalan szar konzolt?"(Most nem azért, de a konzol célja a játék, és attól, hogy itt 1-2 szellemileg visszamaradott begyöpösödött szemellenzős hozzáállása a konzolhoz , az nem feltétlenül jelenti azt, hogy szar. Csupán csak a hater szól belőlük, ez TÉNY), A One-t be kell szüntetni, mert alig fogy( Ez is megint csak a szellemileg visszamaradottak fegyvere. Többször le lett írva, hogy minden idők 2. legjobban fogyó konzolja. Akkor ezek szerint szar lenne? Max nem olyan jó a marketingje mint a PS4-nek, amit játékok nélkül is eltudnak adni. No offense, a túloldalon sem nagyobb a választék, bár exkluzívok tekintetében még mindig jobban áll, minőségileg is. A Ryse és DR3 is exkluzív, csak éppenséggel nem konzol, hanem MS exkluzív...)

#94: Személyeskedés ide, vagy oda, de hatalmas gyökér vagy az oldalon. Ez az ellopás a te slágered, nevetséges vagy.

Még pluszba egy kis vélemény a saját részemről: Mivel itthon ilyen gyalázatosan szar közösség van a PS táborban, addig nem szívesen veszek akármilyen PS konzolt. Bár így is megvolt eddig kivétel nélkül az összes gép a 4-et leszámítva, nem lesz nagy öröm majd egy PS4 tulajdonosa lenni, mert ezzel a minősíthetetlen közösséggel fognak majd engem is azonosítani. Persze én normálisabbnak tartom magam ennél, de ezért nem volt a PS3 sem elsődleges platform a szememben(God of war széria, Uncharted széria, quantic dream játékok, meg még 1-2 másik cím), mert a rivális oldalon sokkal jobb a közösség, és értelmesebbek is, kevésbé jellemző a gyűlölködés. Persze ez csak a saját véleményem, de elég csak elolvasni pár kommentet, és lehet látni az ömlengéses és seggnyalós kommentekből, hogy talán nem is mondok ezzel akkora baromságot...
103.
103.
Neo1989
Legyen van mind 2 gépem nem probléma.
101.
101.
kopic
#92: "Az MS-nek illet volna egy új ötlettel megragadni a rajongóit..igazán nem értem hogy mi a búbánatért nem tudnak valami olyan forradalmi játékkel előrukkolni mint pl. a Gears of War széria. "

+1
:(
100.
100.
kopic
Öröm ide feljárni...
98.
98.
number361
Szóval ha jól értem, akkor most 2016-ig, mint PC tulajdonos nem fogok az új Tomb Raiderrel játszani?
97.
97.
Azeroth87
Reméltem, hogy rosszul értelmezem a cikket... Aztán beleolvastam a kommentekbe.
Nevetséges megoldás lenne ez így...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...