Saját hőst is indíthatunk az új Dragon Ballban

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 20.
  • Videó
Link másolása
A TGS nem múlhat el Akira Torayama mangája és animéje nélkül: a Bandai Namco megerősítette, hogy a Dragon Ball: Xenoverse-ben megalkothatjuk a saját, testreszabott karakterünket is, aki illeszkedni fog a történetbe.

A Dimps Corporation illetékese a Tokyo Game Shown elhintette, hogy a Dragon Ball: Xenoverse-ben a játékosok egyedi hőst indíthatnak fajra, nemre, kinézetre tekintettel, s akivel lepacsizhatnak Gokuval és Vegetával. Igen, női karakterek is szerepelhetnek a játékban, aminek bizonyára sok rajongó örülni fog.

Hősünk számos trükköt leshet el a mestereitől, akik támogatnak minket a csatában, de más játékosokkal is találkozunk majd kooperatív és időutazó missziók keretében. Az online módról már egy gameplay videónk is van:

A Dragon Ball: Xenoverse PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re érkezik 2015 folyamán.

17.
17.
equinox42
Számomra nem derült ki világosan. Ez csak online? Vagy az csak javasolt, de offline is tökéletesen játszható?
16.
16.
PrimYaz00
#12: "mond meg anyukádnak aztán meglátjuk mi lesz" komolyan? Gratulálok :). Te meg inkább tartsd meg a véleményed, ha nem akarod, hogy más meg rólad írjon...
15.
15.
Megmondókapitány
#12: Hagyjad már a hülyeséged, az "ez 1 kalap szar" nem vélemény nyilvánítás, mert hiányzik a kulcsszó a "szerintem", ez szimplán 1 gusztustalan veszekedés szítás és pofánköpése annak akinek ez tetszeni merne. Szerintem te egy rakás szar vagy, na ez már vélemény, nem állítottam be tényként mint te!
14.
14.
godach
#12: Jaja, ehhez mindhez jogod van, csak nem értem ha valakinek valami nem tetszik, miért veszi a fáradtságot és offolja szét a témát, na ez érthetetlen számomra.
Ezt az anyázást egy játék miatt, aztán meg végképp nem értem.

Teljesen provokáló hangnemet kerülve szeretném megkérdezni, hogy hány évesek vagytok? Esetleg lelkileg minden rendben van?
13.
13.
keiji maeda
csak akkor közelítheti meg a budokai szintet ha végre abbahagynák ezt a tps nézetű verekedős játékstílust és visszatérnének a budokai 3 oldalnézethez abszolút béna ez a koncepció egy élvezetes izgalmas harcot nem lehet vele már játszani ....... számomra évek óta halott ez a széria még a Burst Limit-ben volt némi lehetőség csak abból meg mindent kihagytak ami dragonball .
12.
12.
Dark_Temptation
#11: ha trollkodok akkor köszi a feedet. de nem azt tettem, csak szimplán röviden, tömören, elmondtam, hogy nem tetszik a játék és a francnak volt kedve írni. nem tetszik a véleményem? vagy ahogy írok? mond meg anyukádnak aztán meglátjuk mi lesz te szájkaratés. tedd magad túl rajta, hogy nekem nem tetszik ez a rakás szar. peace!
11.
11.
PrimYaz00
#9: Hú ez aztán nagy vélemény "ez 1 kalap szar" mint valami 10 éves gyerek... Trollkodj pls máshol, egy codos hírnél még röhögnék is rajta...
#10 Én is gratulálok, a szüleidnek...
10.
10.
Ecneb
#8: Neked is csak gratulálni tudok...
9.
9.
Dark_Temptation
#8: szóval én azért vagyok primitív majom, mert nekem is van 1 saját vélemény és eltér a tiédtől? halj már éhen te birka, miért próbálod másokra erőltetni a te saját véleményed?
8.
8.
PrimYaz00
http://www.saiyanisland.com/2014/09/dragon-ball-xenoverse-confirmed-for-steam/ jön pc-re is :). A sok primitív majom, meg mielőtt elkezd szarozni, picit jobban utánanézhetne a dolgoknak... http://www.saiyanisland.com/2014/09/extended-dragon-ball-xenoverse-trailer/ itt van gameplay videó is és igaza van Spaceghost-nak is, mert interjúban is mondták, hogy a budokai széria szintre hajtanak (ami a legjobb dragonball-os játékok közé tartozik) + megfűszerezik 3 vs 3-al is.
Ha sikerül elérni a budokai szintet, akkor ez lesz a legjobb dbz játék, ami pluszba jön pc-re is, de a hülyének már szar, nem értem mit vár akkor...
7.
7.
Spaceghost
Nocsak a végén a harc alapján úgytűnik inkább fog hajazni a PS 2-es harcrendszerre mint azokra a fosadványrokra amiket PS3-ra kiadtak. Talán még érdekes is lehet, de hihetetlen, hogy mennyire nem tudják kihasználni ezt a világot....
4.
4.
Destructo92
Nekem tetszik ez a free roam játékmenet
3.
3.
thelegendary
#1: A PS2 es Budoka 3 - Tenkaichi 3 és Infinite World részeket csak herélt, vagy nevetséges folytatások követtek az előző generációban.
Remélem ezt a szintet meglépik. Bízom abban, hogy az új story vonal visszahozza a cím régi szellemét.
Apropó: Aki játszott netán PC az utolsó Narutó játékkel, milyen minimum vas kell az 1080p és fix 60FPS hez? Gondolom a DB se eszik majd többet :)
2.
2.
Ecneb
10 éve még jó lett volna, de mára szerintem komolyabb alkotást kéne kiadni a kézből, akár mmo akár nem :/
1.
1.
godach
Szó se róla, az utóbbi időkben minőségi alkotásokat kaptunk, már amennyit láttam belőle, de hova tudják eladni ezt a sok játékot? Ezeknek új története van, vagy mi a szösz? Mert én láttam havernál vagy 3 DragonBall Z játékot és mindben a Z történéseit játszotta végig. Felvilágosíthatna valami hozzáértő :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...