Bemutatón a Final Fantasy XV

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 21.
  • Videó
Link másolása
Bemutató érkezett a Square Enix egyik legsikeresebb játékszériájának következő epizódjához, mely arra hivatott, hogy a motor képességeinek demonstrálásával eloszlassa a rajongók kételyeit a grafika kapcsán.

A Final Fantasy XV-öt sok támadás érte azoktól, akik úgy gondolták, hogy az eddig bemutatott videók java előre renderelt anyagból és nem valódi játékmenetből dolgozott. Ezt az egyre terjedő pletykát szerette volna eloszlatni a rendező, Hajime Tabata, aki egy nyolc perces bemutatóval hozott el egy darabot a Square Enix új játékából, amely a PlayStation 4 és Xbox One platformokra készül.

8.
8.
Szmöre10
Ez nem a Luminous enginnel megy?
7.
7.
simon 555
#5: Nincs már ez olyan messze. Márciusban megkapjuk a demót, szerintem nyáron ki is jön. Annyit biztos nem kell várni rá mint a KH3-ra.
Nagyon bízom a nyári megjelenésben, mert jövő ősztől csak hétvégén tolhatom, nem akarom vinni a gépet koleszbe:D
5.
5.
PaulBlake
#4: Én nemvagyok FF-fan (max csak a FF7 játszottam PSP-n) de én az első pillanattól belé szerettem XD
Lehet hogy a környezet azért olyan '' halott '' mivel szerintem csak full test alanyt láthattunk. De hát várjuk ki a megjelenést, ami még nagyon messze van :/
4.
4.
tupaccc
Ez a video, egy pofatlan reklam is lehetne a Taft szamara :-) A test, a ruha elazik, de a frizura meg szakado esoben is tokeletes marad. Ez a Taft ereje :-)

Nagy FF fan vagyok, de valahogy most fura volt az osszhatas. A karakterek nagyon jol neznek ki, de a kornyezet olyan halott, nagyon mu.
3.
3.
eszem
Tényleg pöpecül nézz ki de a BVB (Black Veil Brides - ha nem vágod akkor google) tagjait megszégyenítik kinézetben...
2.
2.
Thor Vath
1.
1.
Cristiano
gyönyörű grafikája elképesztő
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...