Launch traileren a Shadow of Mordor

Link másolása
Ma jelenik meg az utóbbi idők egyik legjobban várt a játéka, a Middle-earth: Shadow of Mordor. Természetesen a szokásoknak megfelelően a megjelenésre megérkezett a játék leglátványosabb trailere.

Régen érkezett már minőségi GyűrŰk Ura játék, így óriási várakozás előzte meg a Shadow of Mordor megjelenését. Az előzetes tesztek nagyon pozitívak a játékról, hamarosan pedig természetesen a Gamekapocs véleményét is elolvashatjátok róla.

Üröm az örömben, hogy a játék PS3-as és Xbox 360-as változatára jövő hónapig kell várni, így az érintett konzolok tulajdonosai most csak csorgó nyállal nézhetik a nextgen és PC-s verzió megjelenését ünneplő trailert.

28.
28.
Ruga
#27: Nem vagy vele egyedül. Nálam rendszeresen előfordul, hogy a kitűzött célpont felé vezető úton belebotlok egy combosabb karakterbe és a nagy csihi-puhi közben még két plusz izom + a sleppje is belekeveredett a küzdelembe. Na ebből nehéz kimászni.. :D Nekem katyvasz az egész, pedig a koncepció jó lenne, de így..
27.
27.
Dark_Temptation
#26: hát akkor én nagyon béna lehetek, mert 1 captaint már úgy felhúztam, hogy legendary lett és erősebb is lett mint 1 warchief. magam sem értem, mert jó vagyok az ilyen játékokban :D aztán folyton behalok, ha jól tudom, ha harmadszor is a padlóra kerülsz visszatámadni már nem tudsz. én is egyfolytában gyilkolásztam :D
26.
26.
Megmondókapitány
#23: Tény és való hogy nagyon penge játék és jól optimalizált, de nehéznek semmiképp nem nevezném, pontosan az ac játékstílus miatt, ha az ember megérti, hogy mire kell odafigyelni, mikor mit kell csinálni, akkor a harcrendszer eléggé halhatatlanná tesz, ez a megszokás nálam 2-3 óra játék után már be is következett... nyilván emberfüggő, de nálam sajnos nem tartalmaz elég kihívást, igaz még mindig csak az első területen vagyok. A bossok gyilkolászása jobban lekötött eleinte mint a story questek :D
23.
23.
Dark_Temptation
nagyon penge játék! engem teljesen megfogott, nem értettem még videók alapján, hogy hogyan fognak végülis legyőzni ha a harcrendszer ac vagy a batman-re hajaz de aztán kiderült, hogy kurva nehéz a játék. a grafika nagyon jó jó az optimalizálás is. fx 6100, gigabyte r9 270 oc 2gb 8 gb ddr3 ram és high full hd-n simán megy 50-60 fps körül :) nagyon megérte a vétel! :)
22.
22.
Ruga
780GTX-en 1080p-ben ultra beállításokkal (textura high csak a ram miatt) 60+ fps-el szaladgál. Szerintem ps4-en is hasonló beállításokkal lazán fog menni, én nem látok semmi forradalmit. Asszem a belső benchmark átlag ~75 fps-t mért.
Nekem eddig nem jött be, de 1 óra játék után ez nem mondható véleménynek. Nem csúnya, de nem is áll leejtős a grafika. Jól optimalizált az látszik, alig-alig van frame drop. Gyengébb kártyákon is jól fog menni, inkább a gyors és sok video ram kell neki.
20.
20.
Dark_Temptation
épp most telepítem. eléggé meglepett a látvány, hogy 5 dvd-s a játék :D + mire megtaláltam a kulcsot húúúh :D
19.
19.
Big83
15.
15.
watto
Néztem róla stream-et, brutál jónak tűnik. Ha lenne PC-m tuti beszerezném.
14.
14.
eszem
#8: Semmi köze az eddigiekhez. Én arra gondoltam, hogy viszonylag lore gyilkosság nélkül sikerült beleszőni Talion alaptörténetét a kánonba. Ugye Gondor hanyatlásáig az emberek őrizték a mordori területeket és ő is egy volt közülük. A többi meg majd kiderül :)
13.
13.
Dark_Temptation
Alig varom maar holnap jon :-P
12.
12.
SLi
meglepően jók a kritikái, ilyen 9 pont körül
nem gondoltam volna
9.
9.
Brenor
Jó lenne ez a játék, ha nem lenne ennyire magas a gépigénye, ahhoz képest, hogy nem valami szép a grafikája.
8.
8.
levantine
#7: A játék történetére nincs ott utalás, a könyvben meg pláne nincs, legalábbis eddig; most fogom kivégezni a második kötetet. Szerintem Tolkien jegyzeteiből - amiből maradt egy kevés - gyurmázták össze ezt a posztumusz alkotást, ahogy tették a Szilmarilokkal is anno. Mindegy is, eddig kereknek tűnik, az a lényeg.
7.
7.
eszem
#3: Pontosabban a Hobbit után de még a LotR eseményei előtt. Ha megnézed maga még maga Mordor se olyan csúf mint ahogy láttad a filmben. Ajánlom a wikipediát, olvasd el, röviden tömören le van írva. http://hu.wikipedia.org/wiki/Mordor
6.
6.
Sucre
Reméljük pénteken kiderül mennyire jó :)
3.
3.
levantine
Lehet volt már róla szó, de mikor is játszódik a Shadow Of Mordor? Harmadkor, az egyértelmű, hisz Smeagol is ott szerencsétlenkedik. Viszont ő meghal a Gyűrűk Ura végén, tehát előtte kell lennie. A hatalom gyűrűjét - amit úgy 500 évvel a Gyűrűk Ura eseményei előtt talál - pedig elveszíti még Zsákos Bilbó idején. Tehát, ha Smeagol itt már lényegében Gollam, akkor ezt a sztorit belenyomták a Hobbit előtti 500 éves ciklusba?
2.
2.
penel
Ja, és nagyon jól van optimalizálva, egész nyugodtan ki lehet próbálni gyengébb géppel is.
1.
1.
penel
Nekem már megvan. :) Nem megy fullon, de azért nagyon fasza. Az első fél óra kicsit unalmas volt, de aztán beindult a játék. Nagyon tetszik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...