Új Xbox One-csomag jön az Assassin's Creeddel

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 16.
  • Hír
Link másolása
A korábbi pletykáknak megfelelően a Microsoft hivatalosan is megerősítette az Assassin's Creed: Unity témájú Xbox One-konzolcsomagot. Kétféle változatban juthatunk hozzá novemberben és hozzádobják a Black Flaget is.

A hét elején szárnya kélt híresztelések igazak voltak, novemberben tényleg új Xbox One-konzolcsomagok érkeznek az Assassin's Creed: Unityvel. Ráadásul a Microsoft gáláns gesztusaként megkapjuk a tavalyi epizódot, az Assassin's Creed IV: Black Flaget is.

Rögtön kétféle változat közül választhatunk: az egyik a Kinect nélküli verzió, amely 399 dollárba kerül, a másik mellé a kamerát is adják - ez utóbbiért 499 dollárt kell leszurkolnunk. Az árak rendkívül barátiak, hiszen pont annyiba kerülnek, mint a játék nélküli kiszerelések.

Az új konzolcsomagok világszerte kaphatóak lesznek az Assassin's Creed: Unity premierjekor - kivéve Japánt. Nagyon úgy tűnik, hogy a redmondiak komolyan gondolták az árversenyt, így reméljük, hogy a Sony egy hasonló PS4-csomaggal készül. Köszi, kopic!

38.
38.
supair
#6: A kontrollernek nem muszáj elemesnek lennie.Csak rajtad múlik,hogy használod.
37.
37.
Habbobitas
Nem nyer semmit a ps4, csak a sok hülye beveszi a marketingjét.
36.
36.
BandiSecurity86
#35: Nem kifejezetten neked írtam,de ha már igy rá haraptál akkor legalább esél neki szépen a Souls 2. részének.Nincs hasonló se a piacon,és a Ps4 se porosodni vennéd.Hanem a Bloodborne miatt ;)
35.
35.
Ra1D3n
#33: Engedd meg a rövid és velős válaszomat: BULLSHIT :)
34.
34.
BandiSecurity86
Ja annyit még hozzá tennék,hogy nekem minden egy kicsit szarabbnak tünik a Souls-ok után.Tudom nem ide tartozik,de ezt most muszály volt ;)
28.
28.
hurkagyurka2
Szerintem szuper csomag!!! Még a gépet meg a kontrollert megdobhatták volna valami extra skinnel esetleg. De így is remek húzás, 2 játékot odaadnak ingyen! Valószínűleg látják, mennyire bejött nekik a legutóbbi bónusz játék osztogatás, és haladnak tovább ezen az úton. A Sony meg ha csomagol valamit a gépe mellé, simán hozzácsapja az árhoz, náluk ezt jelenti a bundle... Óriási pirospont az MS-nek! Nem vagyok fan, de ez mot tényleg korrekt húzás volt. Kíváncsi vagyok mit lép a Sony, már ha lép egyáltalán, vagy elücsörögnek a babérjaikon... Ha nagyon elalszanak, lesz itt felzárkózás, akár egy fél éven belül.
22.
22.
Ra1D3n
#18: Bloodborne eléggé réteg kategória, egy God of War bejelentést meg már úgy várok mint a messiást, de sose akar eljönni...

Blueberry, téged meg sajnállak, mint marketingáldozatot. PS4-et szerintem 2 év múlva érdemes beszerezni, mert addigra már lesz rá 2-3 pótolni való cím.
20.
20.
kopic
#17: Hát akkor sztem szerezz majd be egy X1-t is. Más választásod nem naon van.
18.
18.
manderel
#17: Szerintem egyelőre semmiképp se cseréld le. Jön a Deep Down, GoW, Bloodborne, Uncarted, The Order 1886, meg nyilván még 1001 játék.
Esetleg szerezz be mellé idővel egy boxot, mert tény hogy arra is jönnek majd idővel jó exkluzívok. Új Halo, Gears, Fable stb.
17.
17.
Blueberry
Az x1-nek jobb játékai vannak,ps4-em van de amióta végig játszottam az inFamous-t(azzal vettem csomagba) szinte be se kapcsoltam :( x1-re ott a halo(4in1,lehet hogy régebbi game-ek de az árát nézve nagyon megéri és annó mikor megjelet probáltam a 3at és nekem tetszett)sunset overdrive is nagyon jól fest,a ryse is vonz cs ne kéne benne rómaival lenni :( gondoltam h veszek mellé egy x1-et de a játékok nagyrésze mind 2 gépre jön+a tvben is foglalt mind kettő hdmi (ps3-ps4) nem szeretném lecserélni a ps4-et mert ha lesz gow4 az csak arra lehet,tudom nem ilyen jellegű az oldal de tanácsot szeretnék,mit tegyek?
14.
14.
KeXxX
Máig nem értem, hogy az a kamera miért olyan fontos és miért ér az plusz 100 dollárt.
12.
12.
kopic
#2: Inkább a te tudatlanságodon nem segít már semmi, birka barátom.

Hírhez: Egy HTMCC bundle jobb lenne, egyedi festéssel.:S
11.
11.
manderel
#4: Azért nemsokára érkezik egy The Order 1886 is, ami az eddigi infók alapján erősen odafog verni mindkét platform exkluzívjainak.
10.
10.
Ra1D3n
#9: szerk: Havi eladások tekintetében, USA-ban egyre valószínűbb, és szerintem máshol is jobban szerepel.
9.
9.
Ra1D3n
#7: Lehet véleményed amennyiben az értelmes. Oké, jobban kezdett a Sony, és ki nem szarja le? Lassan úgy állnak a dolgok, hogy eladások tekintetében az Xbox kezd jobban menni, a potenciális vásárlókat és tulajdonosokat folyamatosan csábítják a jobbnál jobb ajánlatokkal és egyre több érkező címmel. Sony hol van ilyen tekintetben? Mik azok a bomba címek, amik vásárlók tömegeit fogja megmozgatni? A következő 1 évben maximum az Uncharted 4, mert azért a The Order sem tűnik olyan brutál nagy eresztésnek eddig. De aztán ha kellemeset csalódok benne, akkor nem veszem zokon...
8.
8.
stuie
#7: Leírom úgy, hogy picit átgondold a "saját véleményedet".
Ha a Microsoft nyomja le az árakat -> idővel a Sonynak is muszáj lesz.
Te, bemész a véleményeddel együtt a boltba és olcsóbban vásárolsz majd.
7.
7.
Dark_Temptation
ROFL, szóval az embernek már saját véleménye sem lehet? ennyi birka embert egy helyen. may the butthurt flow through you :)
6.
6.
stuie
#2 Hát fiam. Hallgattál volna, sokkal jobban jártál volna. Az árharc legnagyobb haszonélvezői éppen mi vagyunk a vásárlók. Ez a csomag egy elég kívánatos darab. Pláne egy AC fannak. Olyannak mint én. :D
Ha nem lenne Playstationom, lehet ezt bevállalnám. Héten került is a kezembe egy Xone kontroller, nagyon bejött a rezgő ravasz. Kár, hogy elemes (lol).
#5 PS exklúzívok közül csak az infamoust játszottam végig. Az egy jó játék. De nem éppen döntő erejű konzolvásárlásnál. Felejthető játék.
Egyenlőre nem ömlenek a PS4 exklúzivok a nyakamba :D
5.
5.
Ra1D3n
#2: +1: Ideje lenne kihúzni a fejedet a saját seggedből. Hidd el, a világban is zajlik az élet, nem csak abban a sötét lyukban :)
4.
4.
Ra1D3n
#2: Ha a Sony folytatja ezt a nagy semmit amit eddig sikerült összehoznia, akkor kurvára fog segíteni. Van egyáltalán valami említésre méltó exkluzív címe a PS4-nek? Elképzelem, hogy mindenki önfeledten játszik azzal a hulladék Knack-el, meg a hasonlóan szar Killzone-al, és értelmes játék leghamarabb majd csak jövő év végén érkezik csak talán(Uncharted 4). Nem mellesleg 6-12 hónapon belül remélhetőleg szoftveres oldalról jön a DX12 amivel a hardveres erőfölénye is elszáll majd remélhetőleg a PS4-nek. Itt meg már 1 hónap se, és jön a Halo Masterchief collection, meg a Sunset Overdrive, nemrég jelent meg a Forza Horizon 2. Hogy őszinte legyek, úgy elvagyok halmozva jelenleg játékokkal, hogy a világ összes ideje nem lenne elég kinyomni az összeset.
2.
2.
Dark_Temptation
mindegy mit csinálnak.. az xbox one-on már ez se segít.
1.
1.
DON GONDOCS
Megkell hagyni pazarul néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...