A Metallica zárja az idei BlizzCont

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 22.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard az idei BlizzCont is koncerttel zárja, ráadásul idén is remek fellépőt sikerült elcsábítania: a Metallicára zúzhatnak majd a rendezvényre kilátogató vagy online bekapcsolódó rajongók.

Már hagyomány, hogy a BlizzCon panelbeszélgetései, eSport-versenyei és különböző bejelentései mellett a zárókoncertnek is megadja a módját a Blizzard. Az elmúlt években a Foo Fighters, Ozzy Osbourne, a Tenacious D és a The Offspring is búcsúztatta már az eseményt, idén pedig a Metallica zúzására tombolhatnak a rajongók. Elég kemény, nem?


A BlizzCon november 7-én kezdődik, és másnap ér véget, és bár a jegyek mind elkeltek, "virtuális jegyet" még lehet rá kapni. Ez 40 dollárba kerül, cserébe az otthon maradtak egy streamen keresztül követhetik az eseményeket, beleértve a Metallica-koncertet is. Mi a magunk részéről reméljük, hogy meglep minket valamilyen bejelentéssel a Blizzard; tavaly az új World of Warcraft-kiegészítőt, illetve a Hearthstone androidos és iPhone-os változatát mutatták be a srácok, és a Warcraft-film kapcsán is kaptunk részleteket.

3.
3.
Perseus84
Szegyen gyalazat elkerni 30 eurot egy stream-ert. Big fail
2.
2.
Nicodemus
Az uj StarCraft kieg trailere es nemi iformacio rola, valamint WoW kieg tovabbi bemutatasa, es vegul a Heroes of the Storm megjelenesi datuma. Ezeket tartom realisnak, es szinte biztosnak. De johetne valami meglepetes is. Sajnos Dio kieg bejelentes eselytelen, talan majd jovore...
1.
1.
Sun9us
Most egy Legacy of the Void trailer lenne esedékes, meg valami meglepi is kéne, mivel most lesz 10 éves a WoW. Mivel pedig hallani pletykákat arról, hogy a Warcraft 3 belekerül a Battlenet 2.0-ba, én meg mernék kockáztatni, egy felújított Warcraft 3-at. Persze ez mind, csak találgatás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...