Játékajánló az 1956-os forradalom évfordulójára

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Ma az 1956-os forradalomra emlékezünk, és bár eddig nem sok olyan játék készült, ami feldolgozta volna ezt a történelmi eseményt, most éppen tudunk mutatni egyet nektek. Ingyenes.

A Sighter nevű alkalmazás ingyenesen letölthető iOS-re és Androidra, ez kapott most egy különleges aljátékot az 1956-os forradalom évfordulója kapcsán. A lényege, hogy meg kell keresni (értsd: kabátot, cipőt felhúzni, kimenni, várost járni) a programban szereplő '56-os fotók készítési helyét, amihez egyébként navigációs támogatást is biztosít az app.

Ha megvan a helyszín, neked is lőnöd kell egy képet, méghozzá úgy, ahogy az eredeti kép készült, cserébe pedig mindenféle plusz infó, extra kép és rádióadás üti majd a markodat. A Sightert az App Store-ban és a Play Store-ban találhatjátok meg, de a lenti képen lévő QR-kódokat beolvasva is eljuthattok hozzá:

7.
7.
Thor Vath
Remélem, jó sok Pápán készült képet is tartalmaz, mert én arrafelé lakom :) Na jó, kiegyezem még Veszprémben és Várpalotában is ;)
Már megint azt gondolta valaki, hogy Budapest Magyarország.
6.
6.
gerappa
Persze. És hogyha éppen Bözsi néni erkélyéről csináltak az utcaképet akkor csöngessek be és kuncsorogjam be magam. Ha meg nincsenek otthon akkor másszak föl a falon.
4.
4.
Blueberry
Ez így hülyeség :(
3.
3.
anarchoid
enis csak a tankal tolatok ki oda ;) , feladat hogy HE -vel romma lojem az epuleteket is ? :)
2.
2.
adikas21
Programajánlóként Corvin köz: 18 órakor.
1.
1.
Extol
Csak ezért tuti nem fogok 100 kilométert utazni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...