Grand Theft Auto V - a belső nézet rejtelmei

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 18.
  • Videó
Link másolása
Dörzsölhetik a tenyerüket az Xbox One-osok és a PS4-esek, elvégre ma jelent meg a Grand Theft Auto V felcicomázott portja az ő gépükre. Nézzünk bele az egyik legérdekesebb változásba, az FPS-módba!

A GTA V Xbox One-os és PS4-es verzióinak első értékelései alapján nincs miért aggódni, csak úgy repkedtek a magas pontszámok. A belső nézet talán az egyik legnagyobb visszhangot kiváltó újítás, most hosszabban is megcsodálhatjuk az új kameranézetet. Tényleg teljesen más az élmény lövöldözés és járművezetés közben.

A videók erősen spoileresek!

A PC-s változat január 27-én érkezik.

68.
68.
awdawd
Milyen lelkületű ember lehet az, akit az szórakoztat, hogy megy egy baltával az utcán és veri szét a járókelőket...
...a játék készítőiről már nem is beszélve...
67.
67.
kriszvandaar
Es en miert vagyok lekorlatozva a te kis egyszeru olvasatodban? Nekem van pc-m is. Szoval neked van ps4ed xbox one-od es nintendo wiiU-d is? De jo neked:-)
65.
65.
kriszvandaar
Torpika es baratai! Megjelent a far cry4! Itt az ideje egy kis hardver fejlesztesnek hatha felszalad valahogy az a franya framerate :-) en majd csak beteszem az ubergagyi konzolomba, szepen hatradolok a kanapen es elvezem a dolgokat :-)
61.
61.
kriszvandaar
#44
Torpika draga, vegyel egy jo nagy videokartyat es dugd be a kis popodba hatha attol jobb lesz. En szerintem tudom hogy mennyiert vettem pct es hogy mennyi ido alatt avult el. Az meg hogy engedelyt kersz hogy minek nezz hab a tortan de tudod mit nem adom meg! Lol nemcsak hogy 7 evig hasznaltam az xboxot de meg a grafikaja is fejlodott! Na ez a medzsik...legalabbis neked... en mar megszoktam a konzoloknak eme tulajdonsagat. Tudom tudom fogyatek vagyok...gondolom megint ez jon majd hiszen mast nem nagyon tudsz kitalalni :-)
60.
60.
zozo76hun
engem sohasem erdekelt hogy a pc-s vagy a konzolos piac a nagyobb-e, meg melyik hoz nagyobb bevetelt a kiadoknak. aszerint valasztottam hardware-t hogy szamomra fontos szempontoknak mi felel meg a legjobban, na meg persze hogy anyagilag mit engedhetek meg magamnak. en konzolos vagyok mar sok eve de elotte kokemeny pc-s voltam. nem keresek rosszul, komolyabb pc-t is vehetnek de nekem valahogy a konzol jobban bejon es jo nagy tv-vel. pc-re meg ott a macbook pro-m ami minden mast megad amit a konzol nem. nekem igy kerek es igy jo. de hogy hol a nagyobb uzlet a jatekbizniszben azt magasrol leszarom...
58.
58.
A Pulyka
#55: JO hogy már azt nem mondod, hogy haldoklik a konzolpiac.
"És ha már van egy erős PC, ki az aki konzolon akarna játszani?" Például én! Meg rajtam kívül sokan mások.Ezt csak az olyan csököttagyúak mint te, nemtudják megérteni.Neked ha százszor fogják leírni, miért játszik az ember konzolon, akkor százegyedzser is majd leírod ugyanezt.
56.
56.
trion96
#55 Ahha...
És te melyik bolygón laksz?
54.
54.
Tr4nCe
Furcsa dolog ez a PC vs konzol dolog. :) Kinek a pap, kinek a papné. Én pl a Pc-t nem csak játékra használom, hanem sok egyéb másra is (pl. zeneszerkesztésre), amit ugye egy konzollal nem igazán lehet megtenni. Sokan elfelejtik, hogy a PC nem csak játékra való, és nem csak azért költ az ember egyszerre többet rá. Másrészt nem kell évente 100ftot beleinvesztálni. Összeraksz egy remek konfigurációt (ez alatt nem a legdrágább cuccokat értem), az elég sokáig kiszolgál és ízlésednek megfelelően építgetheted, ha szükségének érzi valaki. A konzol teljesen be van határolva. Persze nem is kell vele foglalkozni, ez tény! Az ára, hogy soha nem lesznek annyi élettel tele az utcák a GTA-ban, mint PCn. Soha nem lesz modolható. No meg a látványvilág is messze alul marad majd (bár ez engem kevésbé érdekel). Ettől nem lesz se több, se kevesebb egy konzolos, vagy egy pc-s. Aki nem akar bíbelődni ezekkel, csak beülni a karosszékbe, tökéletes a konzol. Aki meg szeretne vagány grafikát, és sok más dolgot, annak ott a pc. Más pénztárcájában kutatni meg hülyeség. Valaki a kocsira költ rengeteg pénzt (számomra feleslegesen), én meg a hangtechnikára és a PC-re. Akkor mivan? Mások vagyunk! Ettől szép az élet! ;)
53.
53.
dzsiádzsó
#41: Szia! PS4 próbáltam ma ki, éppen most is próbáljuk, bár meccsek érdekesebbek :D Van itt egy ps3 is, egyszerre játsszuk a kettőn, váltogatjuk a bemeneteket, hááát... Autópályán nagyobb egyébként, de a videókba látott közelébe nincs, látótávolság, textúrák, felbontás oké, de nem eget rengető a változás. Viszont fps módba vezetni nagyon fan :) Hullámok is nagyobbak, de összességében nem olyan hatalmas az előrelépés, inkább a felbontás és emiatt a tű éles kép dob sokat rajta.
51.
51.
br1Koo
#5: nem próbálom kifejteni, ha te ezzel nem vagy tisztában hülye vagy. Milyen cod? omfg o.O
49.
49.
Stranger
#43: Rosszkor szálltál ki a buliból, mert ennyi még nem érte meg soha PC-t építeni. Amúgy örülni kell ha 2 évente jön értelmes harderes előrelépés én tényleg nem értem azokat akik ilyet mondanak. Pl. egy HD7870-t mire lehet lecserélni? Vagy egy FX-8350-eset? Több éves hardverek.
47.
47.
manderel
#41: A 4. részben állítható volt a forgalom sűrűsége. Itt már nem?
45.
45.
valti61
#41: Nem csak te tényleg ugyan olyan.
43.
43.
reddevil1015
Azért kiváncsi lennék hány embernek vett otthonra apuci olyan atom pc-t amin ez a game úgy fut mint egy ps4-en.
Én kb 6 évig játszottam fps-t,mmo-t meg stratégiát pc-n,de meguntam,h évi 100ezret kell alkatrészekre kőltenem mert max mediumon megy a friss game.
Áldom a napot mikor megvettem az első konzolomat.
42.
42.
randall13
#38: Úgy imádom amikor valaki beoltja magát. Az ilyenekért érdemes visszajárni xD
41.
41.
respectpele10
Csak szerintem maradt ugyanolyan a forgalom ? :O
40.
40.
kriszvandaar
Necreon, torpex sztem ironiabol irta amit irt :-D egyoldalon alltok. A csunya rossz verpistike fanboy az en vagyok (ps4ever) en vagyok az akire.lehet ujjal mutogatni korbeallni es kicsufolni:-)
39.
39.
kriszvandaar
Jaaajj torpex, hat az iromanyom alaposan kiforgattad, a bolhabol elefantot csinaltal es meg le mered irni hogy fogyatekos? Az onkritika neked sem artott volna de akkor leirom megegyszer nagyjabol a dolgokat hogy a magadfajta retardaltak is megertsek de bevallom vannak ketsegeim azzal kapcsolatban hogy igy is lesz... nem 35 ev, hanem 7 evig hasznaltam az x360omat. A jatekok ararol nem beszeltem de ahol en elek ott a pc es konzolos jatekok kozott 10 euro a kulonbseg amit nekem boven meger hogy ne egy optimalizalatlan fostengert kapjak. Azt sem mondtam hogy evente 650k ftot el kell kolteni a pcre bar sztem boven el lehet...tudom hogy csak azert estel tulzasokba amikor mondandodat megfogalmaztad mert egy demagog joszag vagy de gondoltam jofej leszek es segitek kimaszni abbol a katyvaszbol amit te magadban egy ertelmes kommentnek gondoltal :-)
37.
37.
Pizza74
#12: Jaj ne aggódj már, PC-n ott lesznek a mod-ok erre.
36.
36.
valti61
Kéééésszzzs!!!!44!!!!4!!!!!!444!!!4! indull
35.
35.
valti61
most tölti le az 1,14 gigabájtott!!
34.
34.
valti61
33.
33.
valti61
CSEnegtteeeek!!! vvááááá
32.
32.
A Pulyka
#31: Azt lehethogy majd később egy patch formájában beiktatják.Legalábbis nagyon remélem.Igy ránézésre kurvára nem látok semmilyen változást az fps modon kívül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...