Dragon Age: Inquisition - szex, szerelem, qunari

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 21.
  • Videó
Link másolása
A BioWare legújabb RPG-je egy érett játék, s mint ilyen, a karakterek nem sokáig vacakolnak, ha pásztoróra van kilátásban. Az alábbi videó főszereplőjét gyengéd szálak fűzik, Iron Bullhoz, a qunarihoz. Az eredmény vicces.

Érett játék, érett közönségnek. Még szerencse, hogy a Dragon Age: Inquisition karaktereinek egyik szexjelenetét némi humorral fűszerezték a fejlesztők. Az alábbi videó főhőse összegabalyodik Iron Bull-lal, az eredmény vicces és meghökkentő.

A BioWare szerepjátéka már kapható PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en. Figyelem, NFSW-tartalom, szóval óvatosan!

És még valami: Plants vs. Zombies az új Dragon Age-ben? Igen, lehetséges!

73.
73.
crashpipi
Várható teszt belőle? Mikor?
72.
72.
moonborn
Elvileg pénteken megérkezik már nekem is,kicsit elkésve rendeltem már meg,az a fura hogy már egy jó ideje megjelent de még nincs belőle torrent
61.
61.
Ehrmahgehrden
#60: Semmi gáz, de nem nagyon vágom a problémát.
Először a "De azért odáig ne jussunk már el, hogy én vagyok a szörnyeteg ha gusztustalannak tartom magát a homoszexualitást vagy a professzionális provokációt. Mert egyes nyugati körökben azért ez már így megy" cíművel nem arra céloztam, hogy te valami heterogyűlölő lennél.
Csak mint mondtam, ez a felfogás néhány nyugati körben már alap.
Egyáltalán nem hiszem hogy akárki is gyűlölne a heteroszexualitásom miatt.
Azért gyűlölnek vagy gyűlölhetnek egyesek, mert visszataszítónak tartom magát a homoszexualitást. Amiről nem tehetek, ugyanúgy mint egy homoszexuális valaki nem tehet a szexualitásáról. Csak míg én nem gyűlölöm a homoszexuálisokat, néhányan közülük (vagy legalább is a szőke lovagjaik) bizony engem gyűlölnek.
Ezt tartom seggfejségnek, ennyi.
60.
60.
pszihoapu
#59: jaja, a muzulmanoknal nem azert keves a meleg mert megkovezik oket, ha megis.:)

khm, mifele kolcsonos tiszteletet varsz el dude? te kapasbol elraktal engem a meleg, hetero gyulolo fiokba, pedig hetero vagyok, en viszont teged a gyulolkodo taplonak cimkeztelek fel, megha tevesen is. boccser. amugy te hiszed csak azt magadrol hogy a melegek gyulolnek mert hetero vagy, de ez nem igaz, ezt pont tudom.
59.
59.
Ehrmahgehrden
#57: Ez a túlszaporodásos "magyarázat" elég gyenge egy dolog, mert pont fejlett társadalmakban van sok homoszexuális, ahol meg amúgy is alacsony a szaporulat. Akkor most szapora muzulmánoknál nézd meg a homoszexuálisok arányát... aha.

Második válaszodra meg nem nagyon tudok mit mondani. Pont hogy azt mondtam, hogy emberek vagyunk mindannyian, és támogatlak minden emberi jogod elérésében, csak annyit kérek, hogy természetes ösztöneim miatt te ne nézz engem egy alsóbbrendű féregnek (aminek a hardcore homofóbok nézik a homoszexuálisokat). Úgy látszik, fordítva nem megy a tiszteletmegadós játék, mi ?
58.
58.
pszihoapu
#56: "én vagyok a szörnyeteg ha gusztustalannak tartom magát a homoszexualitást vagy a professzionális provokáció"
megmernek eskudni ra, hogy aki a videot keszitette, szinten egy homofob kismajom, aki viccesnek talalta hogy ilyet is lehet egy jatekban.
ez kb olyan mintha tiltakoznal a lepcsohazak akadalymentesitese ellen, hogy teged ne nezzenek mar tolokocsisnak, rohadt nyomorekok!
a hetero lehetoseg ellen miert nem tiltakozol, ugyanebben a jatekban, vagy ne adj Isten a leszbikus lehetoseg ellen? Ja az nem zavarja a kis korlatolt tudatodat?:)
57.
57.
pszihoapu
#54: egyebkent ahogy vegig gondoltam, van egy lehetseges szazalekod az igazsagra. lehet hogy valoban az evolucio dontott ugy hogy egyre tobb legyen a meleg-mondjuk a az ember tulszaporodasa a foldon!
ezesetben akkor akiket buzeranssa tett az evolucio bunosok vagy inkabb aldozatok?
megvetesre es gyuloletre iteltettek, vagy inkabb sajnalatra, hisz szaporodaskeptelenek, termeszetukbol adodoan.

a lenyeg dude, a frocsoges es gyulolkodes semmikepp megbocsathato. a tolerancia az egyetlen elfogadhato ut szvsz.
56.
56.
Ehrmahgehrden
#55: Heh ? Kurvára leszarom ha homoszexuális vagy. Rohadtul. Csinálj amit akarsz, házasodj, talán fogadj örökbe gyereket (feltéve, hogy két apuka vagy anyuka nem kavar be a gyereknek), nem érdekel. Ember vagy és kész.
De azért odáig ne jussunk már el, hogy én vagyok a szörnyeteg ha gusztustalannak tartom magát a homoszexualitást vagy a professzionális provokációt. Mert egyes nyugati körökben azért ez már így megy.
55.
55.
pszihoapu
#54: ok. csak elmeleti vonalon, nezzuk a te igazadat. a szennyezettseg, a rossz kornyezeti hatasok hozzak letre a homoszexualitast-(tuti hogy nem igaz, de tegyuk fel hogy igazad van)
-akkor mosmi?
ki irtod oket (gazkamra)?
kenyszer gyogykezeles (emberkiserletek)?
vagy elfogadod hogy ez van es szelektiven gyujtod a szemetet?
54.
54.
Ehrmahgehrden
#52: Igen, mindenki tudja, hogy a görög és római kultúrákban elfogadott volt a dolog. És ? Ez pontosan egy nagy nullát bizonyít. Legalábbis azt biztos nem, hogy környezeti hatások ne terelgethetnék az egyén szexualitását bizonyos irányokba (vagy ha arra gondoltál, hogy normális, mert régen elfogadták, akkor azt meg kurvára leszarom. Hibás logika is... mert akkor mondhatnám, hogy természetellenes mert a középkorban nem volt elfogadott. A kettő állítás pedig üti egymást).

Mellesleg a görög és római időszak töredéke az emberi történelemnek, és a homoszexualitás szerepe az előbb említett két társadalomban igencsak felfújt manapság.
53.
53.
pszihoapu
#52: igazad van nyilvan, csak idegesit a tudat.
gondolj bele, van egy meleg baratod, aki egy alkohol mamoros esten (szulinapja van, vagy evforduloja vagy mittomen) lesmarolja hazafele menet a "csajat" (aki egy pasi) erre ez a szuper ertelmesegi, eloveszi a gyalasot a zsebebol es agyonveri oket, mert szerinte ez jogos onvedelem.
en nem akarom hogy szeressek a homofobok a melegeket, en azt szeretnem hogy nem bantsak azokat akik kulonboznek toluk (innen mar elmeletben egy nagyon pici lepes a rasszizmus, de azt most hagyjuk).
52.
52.
Hab
#51: Teljesen felesleges az ilyenekről vitázni. Ők undorodnak tőlük, genetikai selejtnek tartják a melegeket, Mi meg elfogadjuk őket, viszont egyik fél se engene a saját meggyőződéséből.

49, 48: régen sem volt arányaiban kevesebb meleg, pl a Görög és Római kultúrákban elfogadott volt az ilyesmi. Lehet itt pocskondiázni, de teljesen felesleges, attól nem lesz jobb nektek se. A játékban nem kötelező lefeküdni a bikával :P
51.
51.
pszihoapu
#49: lehet, de gondolkozok, es ember vagyok. te viszont egy korlatolt, sajat eloiteletei miatt bezarkozott es remult kis eloleny.
no offense, tenymegallapitas
50.
50.
pszihoapu
#48: nem, nem tokmind1! szerintem.
az ogorog es a romai tarsadalomban teljesen elfogadott volt a homoszexualitas (jo, a romaiaknal szinte barmi, hiszen egy rabszolgaval barmit megtehettek) de olvass utana mi volt europaban (ami az elmult ck500 evben sokkal felvilagosultabb volt mint barmelyik masik foldresz) a romaiak utan, a keresztenyseg hatasara!
tehat nincs sztem instant+X meleg
inkabb instant+X az X aki onkent felvallalja mamar, nem kiderul.
csak egy par pelda az en gyerekkorombol ami ledobbentett:
markus laszlo, antal imre, marc almond, freddie mercury, jimmy somerville, george michael, clive barker-de sztem egy A4-es oldalt megtudnek tolteni veluk. a lenyeg hogy roluk vagy veletlenul derult ki, vagy voltak eleg batrak hogy bevallaljak. ma meg mar akarki megteheti mint pl Wentworth Miller, vagy ricky martin, pedig ok a hetero kislanyok konnybe labadt tekintetebol eltek.
49.
49.
Szőrös Car
#47: Te egy buta ember vagy!
48.
48.
Ehrmahgehrden
#46: Figyelj, fingom sincs mi a franc okozza ezt a szarságot, de ha már instant +X homoszexuális férfiról beszéltél, akkor feltételeztem, hogy környezeti hatásról volt szó. De ha meg mégsem, és az egész dolog genetikai, a logika tökre ugyanaz. Egyébként személy szerint én nem vagyok biztos ebben a "régebben is ugyanennyi homoszexuális volt, csak most inkább kijönnek az emberek" dologban, de ez most tökmindegy.
47.
47.
pszihoapu
#46: "egy maratom modta volt mindeg:"
* egy Baratom
bocsi
46.
46.
pszihoapu
#45: mert szerinted is a media hatasa?
nem tunsz te oljan butanak.
nagyon ecceru a magyarazat, a nyitottsag es az elfogado (jaaaj de unom a politikat, ezert bocs)
a liberalis felfogas megengedi hogy bevalljak, felvalalljak a melegek magukat. ezert tunnek "tobbnek". pedig ugyanannyi van, mint pl 2-5k eve, csak az elmult 2000 evben (foleg a keresztenyseg okan) egy ferde iranyu erkolcsot pofoztak belenk amitol "bun, szodoma es gomora, betegsek, genetika hiba, stb" ezert buntettek, kenyszergyogykezeltek, eliteltek.
egy ertelmes demokratikus vilagban (amerre az EU tart pl) elfogadjak, nem elitelik.
egy maratom modta volt mindeg:
"semmi bajom a buzisaggal, amig kotelezove nem teszik"
es tok igaza van/volt.
szvsz nincs "sok extra homoszexuális férfi", csak most ki merik mondani, hogy ok azok, ami sztem jo. ha te magadrol (nem szemelyeskedes, ha akarki magarol) ugyerzi hogy a media hatasara lesz homokos akkor az onamitas, hazugsag-mert bunbakot keres egy termeszetes allapot megmagyarazasara.

45.
45.
Ehrmahgehrden
#44: Mert szerinted majd az a sok extra homoszexuális férfi az égből esik alá?
Vagy esetleg környezeti hatások által amik gyakorlatilag mindenkire hatással vannak, tegyük fel kb. ugyanolyan arányokban ?
44.
44.
pszihoapu
43.
43.
Ehrmahgehrden
#41: "olyan buta vagy hogy a sotetseg husolni jar a fejedbe!:DDD"

Azért szerintem te ilyeneket ne írj, főleg ilyenek után ne, hogy:

"mert mitol? asszed kikenyszerul az nokbol a leszbikussag mert sok a meleg pasi? vagy az eghajlat valtozas idezi elo? esetleg a mekdonalc?"
42.
42.
Hab
#38: Honnan veszed ezt a baromságot? Miért nőne egyenes arányban a leszbik száma a meleg férfiakéval?
41.
41.
pszihoapu
#38: :D
neked nagyon kokorszaki elkepzeleseid vannak a homokrol. tipikus gyerek horror.
vagy ha felnott vagy es abbol indulok ki amit irtal akkor szted a hetero pasik megeroszakoljak a noket es ez a normalis kapcsolat.
ha meg megsem, akkor gondolkozz mar el, miert felted a kis testnyilasaidat, egy homo sem fog teged nagy valoszinuseggel megeroszakolni, az naluk sem normalis dolog, ok is kapcsolatra vagynak mint mindenki mas. van meleg baratom es erdekes mod soha nem jutott eszebe sem feldobni az otletet hogy milenne ha... ahogy te sem dobod fel egy homonak ha valoban hetero vagy. a fobiad vagy kinovod, vagy ha mar tul vagy 30on akkor sajna beteges (no, ezt hivjak latensnek kispofam).
amugy mivan ha nem latens vagyok hanem tegyukfel meleg? lerugod a monitort vagy mi?
mindez a sok eretlen okorseg azert van benned mert meg soha az eletben nem talalkoztal(vagy ha megis nem jottel ra hogy igen) meleggel. felsz toluk mint a mumustol, hogy majd radmaszik meg megkukizza a kakilodat izombol. :D mint egy kisgyerek.
fogd fel hogy ok is emberek, nem eroszakosak, nem ruzsozzak a szajukat, nem hordanak este miniszoknyat a szoros labukon, es legalabb annyira undorodnak a kis homofob majmoktol, mint te toluk.
amugy meg ez honnan jott:
"a meleg férfiak számával együtt nő a meleg nők száma is? "
mert mitol? asszed kikenyszerul az nokbol a leszbikussag mert sok a meleg pasi? vagy az eghajlat valtozas idezi elo? esetleg a mekdonalc?

olyan buta vagy hogy a sotetseg husolni jar a fejedbe!:DDD
40.
40.
paperboy
Wow! Nem semmi viták folytak itt. Csak azt nem tudom, minek. Aki hetero volt, ezután is az lesz, aki meg melegnek érzi magát, az ezután is az lesz. Egyikkel sincs semmi baj. Rákényszerítésről sincs szó, a játékban ez egy opció. Ettől még nem dől össze a világ. A Mass Effect körül is volt ilyesmi mizéria, ha jól emlékszem, hogy "mi az hogy idegenekkel közösülni?!" Emberek, ezek csak játékok. Számtalan lehetőséggel. Mit árt azzal bárkinek is bárki, ha él velük? A pedofília meg bűncselekmény, és természeténél fogva undorító, embertelen dolog. Ebben szerintem mindannyian egyetértünk. Az lenne a felháborító, ha ilyesmi kerülne a játékokba. Na, de először és utoljára írok ilyen téma ügyében, mert itt sajnos csak az oltás megy. :)
39.
39.
Szőrös Car
#38: Ha jobban belegondolok, lehet ők fognak felmászni előled.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...