Megjelent iOS-re a 15 éves The Longest Journey

Link másolása
Múlt hét szerdán volt, hogy 15 éve megjelent a The Longest Journey, ennek apropóján pedig iOS-en is tiszteletét teszi a klasszikus játék. Az App Store-ból már tölthető, az érintőkijelzőre optimalizált változat.

1999. november 19-én jelent meg a The Longest Journey kalandjáték, melyet Ragnar Tornquist álmodott meg. A játék még mai szemmel is szépen mutat, köszönhetően a műfajtól megszokott rajzolt háttereknek. A 15 éves évforduló alkalmából most iOS-re is megjelent a The Longest Journey, és később egy androidos változat is érkezni fog.


A játék 2006-ban kapott egy folytatást Dreamfall: The Longest Journey néven, majd egy sikeres Kickstarter-kampány keretében a harmadik rész fejlesztése is megkezdődött. A Dreamfall Chapters: The Longest Journey első epizódja mostanában jelent meg, de a másodikról is van már trailer.

3.
3.
aRkye
Annak idején tökéletes volt, most inkább a látvány az, ami kifogásolható, de hisz nagyon nem mai darabról van szó. Megéri kipróbálni, hisz a többi eleme mai napig kifogástalan (főleg a története és hangulata).
2.
2.
mamgu
Mindenhol ez a hüje demo ahol ezzel hüje fával szarakodik hosszú perceken át, nekem annak idején ez kimaradt de ettől legyen kedvem letölteni ? ez csak azoknak mond valamit akik annak idején is játszották.
1.
1.
aRkye
Abszolút kedvenc kalandjátékom! Nem venném zokon, ha Windows Phone-on is tiszteletét tenné.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...