HWSW: 500 megabites internet a UPC-nél

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 9.
  • Hír
Link másolása
Ismét duplázza a kínálatában elérhető leggyorsabb internetkapcsolat sávszélességét a UPC Magyarország. A december elejétől elérhető Fiber Power 500 díjcsomagnál egyedül a DIGI kínál gyorsabb internet-előfizetést.

Új, szupergyors vezetékes internetcsomagot vezetett be kínálatába december első felében a UPC Magyarország: a Fiber Power 500 konstrukció nevéhez hűen 500 Mbps letöltési sávszélességet biztosít, ugyanakkor nevével ellentétben nem üvegszálas technológiával, hanem a szolgáltató EuroDOCSIS3-alapú kábelhálózatán. Az új díjcsomag megjelenése ezúttal nem jelenti automatikusan azt, hogy a meglévő ügyfeleknél is megemelik a letöltési sávszélességet - erre a múltban több példa is volt a cégnél.

A Fiber Power 500 díjcsomag sávszélessége feltöltési irányban már korántsem nőtt olyan látványosan, mint a letöltési oldalon: az előfizetők 22 Mbps sávszélesség-keret mellett tölthetnek fel a UPC hálózatán keresztül, ami csupán 10 százaléknyi emelkedést jelent a Fiber Power 240 jelzésű díjcsomag 20 megabitjéhez képest. A tévé- és telefonelőfizetéssel együtt, két év hűséggel 12990 forintba kerülő díjcsomag garantált le- és feltöltési sávszélessége 100/6 Mbps.

Gyors, gyors, de van ennél gyorsabb is! További részletek a HWSW cikkében.

15.
15.
Extol
Az a gond hogy még sokszor az kis internet se megy mi van
13.
13.
izolee69
#5: Hja, a hirhedt 29-es korzet. Kapja be a UPC! Evekig vartam, hogy valami tortenjen (en is abban a korzetben elek), a UPC, mint egyeduralkodo szart rank egy nagyot, adta (meg adja is) a troger 10 evvel ezelotti szinvonalu netet jo dragan. De aztan - legalabbis a mi telepulesunkon - megtort a jeg, mert jott a Digi, huzott magaval egy jo kis optikai kabelt, ugyhogy a UPC elmehet a busba.



12.
12.
Stranger
#5: Ezeknek a szolgáltatóknak (és sok minden másnak is) Budapest egyenlő az országgal.
10.
10.
Extol
Ja, ez a kilométerórás reklámozás a csúcssebességen csak parasztvakítás, nagy humbuk
6.
6.
dzsiádzsó
#2: Ilyet nem foglaltak törvénybe emlékem szerint, olyat már igen, hogy csak a garantált sebességeket lehet reklámozni, illetve amióta jogi abszurditások vannak pl.: kötbér a szolgáltatónak, ha nincs meg a garantált sebesség mobilnetnél, azóta 0Mb/s a garantál sebesség illetve 1000 kiskapu van az ÁFSZ-be, hogy éppen miért mentes minden felelősségtől a szolgáltató.
5.
5.
strike19
Kedves UPC! Kérlek fejlesszétek a 29 körzetet ,mert szemétségnek tartom ,hogy 5000Ft fizetek tetves 8/1 MB net-ért.
4.
4.
dzsiádzsó
Diginél csak fele ennyi tv-vel 500/100-as, sajnos itt nálunk még nincs Digi, de legtöbb ismerősömnek az van, az összes többi lehúzós szarbanda.
3.
3.
godach
Úristen, anno ekkora SeedServerrel kezdtem...
2.
2.
Teuton
Törvénybe foglalhatnák már hogy egy előfizetési csomagban a feltöltési sebességnek minimum a letöltési sebesség 50%-ának kell elérnie. Kezd unalmas lenni hogy rendszerint a töredéke sincs a feltöltés sebessége a letöltésnek.
1.
1.
toriell
Waaoo..::) Nálam tuti vétel lenne ennyi pénzért:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...