Elite: Dangerous - nem kell elölről kezdeni

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 10.
  • Hír
Link másolása
A Frontier Developments bejelentette, hogy nem nullázzák le az Elite: Dangeroust a végleges változat megjelenése előtt, tehát a korai verziókkal játszók megtarthatják majd az eredményeiket a későbbiekben is.

Az online játszható játékoknál általános gyakorlat, hogy a bétatesztelés végeztével a fejlesztők lenullázzák az univerzumot, így a végleges verzióba már mindenki tiszta lapokkal szállhat be. Ennek a döntésnek körülbelül pont annyi előnye van, mint hátránya, így értelemszerűen vannak párfogói és ellenzői is: a Frontier Developments ezúttal az ellenkező oldalt választotta.

A srácok ugyanis a minap bejelentették, hogy az Elite: Dangerous december 16-án esedékes megjelenésével sem törlődnek a korai verziók során megszerzett eredmények, vagyis aki eddig amiatt aggódott, hogy a jövő héten mindent elölről kell majd kezdenie a játékban, megnyugodhat. Természetesen ezzel az állásponttal sem volt minden rajongó elégedett, az előbb említett egyenlőség mellett többen azt is felhozták, hogy valaki úgy tehetett szert előnyre a korai változatokban, hogy azoknak a hibáit használta ki.

A fejlesztők a játék hivatalos fórumán igyekeztek megnyugtatni mindenkit, hogy ezeket a "csalásokat" természetesen szűrni fogják, illetve hozzátették: gyakorlatilag mindegy, hogy hogy döntöttek volna a nullázás kapcsán, mindkét esetben lennének olyanok, akik rosszabbul járnak.

Az Elite: Dangeroust mi is kipróbáltuk már, a bétatesztünket itt olvashatod el róla.

5.
5.
anarchoid
#3: backer = tamogato

ha csaka tamogatok bugosak, akkor felolem maradhat a dolog ;)
4.
4.
Zuzda18
Jó kis játék,de kellene egy klán vagy valami,mert egyedül nem a legjobb.
3.
3.
markoci555
#1: Nincs térugrás a játékban vagy ilyesmi? Amúgy fogalmam sincs mi az a backer, de lehet hogy egy feketelyuk beszippantotta és nem is bug :D
2.
2.
ArrowCross
Ennek a játéknak mekkora gépigénye van?
1.
1.
Dio papa
Kapják be, úgy is ki kellett resetelni, mert egy bug miatt 100+ fényévre rakta ki a backerek hajóit.... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...