Nem kap zöld utat a Hatred a Steamen

Link másolása
Egészen nagy felháborodást keltett a pár hete bemutatott Hatred, melyben egy kegyetlen sorozatgyilkost alakítva végezhetünk ki ártatlan embereket. Az Epic Games után a Valve sem szeretne a játék megjelenéséhez asszisztálni.

Biztosan sokan emlékeztek az október közepén bemutatott Hatredre, mely kendőzetlen erőszakosságával és botrányos történetével többeknél kiverte a biztosítékot. Az Epic Games akkor úgy döntött, hogy nem adja a nevét a játékhoz, és kérte, hogy vegyék ki a Unreal Engine 4-es logót az anyag traileréből.

A játékba most újabb cég rúgott bele, hiszen a Valve úgy döntött, nem engedi be a Hatredet a Greenlight rendszerbe, ezzel ellehetetlenítve a steames megjelenést. A Destructive Creations szerint nem jogos a kitiltás, hiszen a Steam rendszerén keresztül olyan játékok is elérhetőek, mint a Postal vagy a Manhunt. 


A Hatred így egészen rövid életű volt a Steamen, de ez alatt a kis idő alatt annyi szavazatot szedett össze, hogy a Greenlight több ezer játékot tartalmazó rendszerében a hetedik helyet érte el. A készítők szerint ez a bizonyíték, hogy többen kíváncsiak az alkotásukra és továbbra sem adják fel a fejlesztést. A következő céljuk a GOG meghódítása lesz.

49.
49.
DON GONDOCS
http://gamekapocs.hu/tag/don_gondocs/blog/8765/virtualis_eroszak_ertekekre_nevel
48.
48.
felegyi
#46: A havernál szó legyen jelző, mondhatjuk úgy is "ha majd egyszer a kezembe akad" akkor teszek vele egy próbát, de olyan szinten nem izgat h pl Ncore-ról letöltsem mert nem vonz annyira sem... ha tetszeni fog akkor istenem játszok vele akár otthon is, nem érzem magam tömeggyilkosnak... de a játékos szokásaimról annyit hogy a Last of Us-t nem játszottam ki 1 év alatt mert épp nem volt hangulatom hozzá ennek ellenére akkor is és most is hatalmas játéknak tartom, alias újra is kezdtem magyar felirattal, 3 órákat játszok vele és most is beraknám ha nem lenne fél 11...
47.
47.
Extol
Nincs ebben semmi kivetnivaló, ha ártatlan és nem utolsósorban kihalófélben lévő fajok példányait lehet a Cabela vadászjátékokban legyilkolni, azok után ez nem nagy szám, pláne a GTA és társai után
46.
46.
godach
#45: Áháháhá :) Most jót nevettem. Csak egy kérdés. Nem. Több kérdés.
Ha nem neked készül és nem érdekel akkor miért teszel havernál próbát vele?
És...
Mi van, ha teszel egy próbát vele, és tetszeni fog?
Már csak azért kérdezem, mert nekem nem vágyam hogy civileket öljek mégis érdekes koncepciónak tartom.
Sosem akartam kardot fogni a kezemben, pedig itt Debrecenben nem 1-2 olyan hely van, ahol lehet tanulni ennek a művészetét. Az AC val vagy akármilyen más "kardozós" játékkal szívesen játszom mégis.
És nagy kedvencem a GTA, de én is fel tudom hozni példálózásnak. Nem egy két olyan embert kellene kinyírni, akik nem is tartoznak a rossz fiúk táborába.
Esetleg legyünk olyanok mint a Predatorok? Adjunk fegyvert a kezükbe, mindjárt lehet irtani őket? ;)
Szerintem érdekes témát boncolgatnak a fejlesztők és tökös dolognak tartom, hogy ezt meg is merték lépni.
45.
45.
felegyi
#44: Nem az a probléma hogy civileket ölünk, hanem hogy külön ez a célja... más nincs is, mészárolj le minél több embert minél brutálisabban. Nos ebben különbözik az "erkölcsi moralitás", a karakter felett átveszed az irányítást ergo valamilyen szinte azonosulsz vele, ezzel van sokaknak problémája ahogy nekem is. Én annyiban különbözök hogy leszarom, nem érdekel túlzottan van oszt kész, esetleg egy havernál ha épp van teszek vele egy próbát de otthon "nem élek ilyenekkel", ezzel szemben abszolúte nem ítélem el azt sem aki kiéli rajta titkoltabb vágyait... nem nekem készült és ennyi, csókolom!
44.
44.
Drazhar
#36: Egyébként a gondolatmenet jó, igazából megint csak itt picsognak mert nincs jobb dolguk. Kapjon egy R besorolást, mondjanak alá valami alibi-sztorit ("ez nem is történik meg csak képzeli") és mindjárt semmi gond nincs vele.
Én azokkal vagyok akik szerint ez röhejes képmutatás, miközben a Far Cry-ban önbíráskodva(!!!) végzel százakkal, de szemet hunyunk mert a tiéd a jó ügy? :D Röhej.
43.
43.
amperovszki
#42: pl. ha ez tényleg kiderülne róla, asszem, rohannék is megvenni a bótba, mint a hülye
42.
42.
randall13
Kerítenek a játék köré egy sztorit, miszerint a főhős egy meleg fodrász, az ártatlan emberek meg valójában megmenekült náci tisztek. Még csak hozzá se kell nyúlni az alapokhoz, elég ezt ráírni a borítóra. És már kapja is a GOTY díjat.
41.
41.
amperovszki
ismét megnéztem az első trailert a játékról, és megállapítottam, hogy minden a legnagyobb rendben van vele

pl. egyszerű, letisztult a játékmenet, nincs túlbonyolítva
40.
40.
Mortician
#1: Nem akarlak kiábrándítani, de már évek óta léteznek olyan játékok is. Látod, annyira veszélyesek, hogy még csak nem is hallottál róluk.
36.
36.
Shannaro
Botrányjáték mi? A Dead Island trailerében a készítők gyakorlatilag kiirtanak egy családot, beleértve egy kislányt. Nem botrányos. A kislány harapja át az apja torkát. Nem botrányos. A Prototype-ban civileket is mészárolhattál, de erre jön a válasz, hogy nem kifejezetten az volt a célja. De ha lett volna egy ilyen feladat, aminek a teljesítése nélkül nem folytathattad volna, mit teszel? Teljesíted és kész. De az a játék sem botrányos. Miért? Mert elrugaszkodik a valóságtól, mert van benne fikció. Szóval a Hatred azért botrányos, mert túl valóságos? Vagyis a valóság botrányos? Mit teszel ellene? El fordítod a fejed és éled az életed, mintha minden rendben lenne ezen a romlott világon, csak mert nem a szomszédodban dúlnak a háborúk, mert nem vagy afrikai éhező, mert nem vagy áldozat. Az élet rád van "erőltetve", de ez a játék nem. Ha az életben elfordítod a tekinteted, tedd ezt ennél a játéknál is.

https://www.youtube.com/watch?v=iN6Wc-9r3l4
Ami videojátéknak durva, az a való életben játszódik.
35.
35.
#34: Félreértés ne essék, azt se mondom, hogy olyan lehengerlő sztorija lenne (már ha van egyáltalán). A lényeg az hogy nem tudhatjuk.
34.
34.
#33: Értem az angolt, ellenben te a troll jelentésével nem vagy tisztában ezek szerint. Láttam az eredeti trailert, és hogy se a történetről, se a szereplő(k)ről nem tudtunk meg rohadtul semmit, az biztos.
33.
33.
Neo1989
#30: A trailerböl remekül lejött h ez egy full botrány játék ha nem érted az angolt az a te dolgod. De az emberek nagy részénél ez kiverte a biztosított.
Nem véletlen h az eredet trailert is levették.

És befejeztem nem óhajtok egy Trollal flamezni.
Viszlát.
31.
31.
godach
Bemásolom ide is, mert itt is sok félkegyelmű van!

Hangulatkeltő jó kis tuti játék ez.
Semmiben sem különbözne, ha egy családjától csókokkal elváló férfit a munkába indulva, miután átsegített egy nénit a zebrán, fogom és elütöm a GTA-ba, vagy egy hithű vallásos papot aki a piacról bandukol hazafelé, a friss zöldségekkel amikből majd levest főz a hajléktalanoknak, leszúrom az Assassin's Creed-be...
30.
30.
#27: Oszt te mennyit játszottál vele, hogy a történetről meg karakterekről fingod legyen?
29.
29.
Neo1989
#28: Nem tom mit jelent az h ribancszimulátor.
De ártatlan embereket legyilkolni teljesen értelmetlen.
28.
28.
amperovszki
#27: bezzeg a ribancszimulátorok meg sima ügy
27.
27.
Neo1989
Nagyon jól teszik. Egy játék legyen szórakoztató ne pedig botrányos.
Az egy dolog h van benne erőszak de ezt dettó azért csinálták botrányos legyen.
Nincsenek benne se szerethető karakterek se egy epikus történet, semmi értelme az egésznek.
26.
26.
mmbike
Ha jól emlékszem grafikailag most tuningolják a postal első részét. Ami egyébként kapható Steam-en. Nem tudom ki mennyire emlékszik a postal első részére, de izometrikus nézetből kellett lőni mindenkit (köztük civileket is) a pályán minden ok nélkül. Az utolsó bónusz pályán pedig egy egész gyereksereget kellet szanaszét lőni. Ez akkor most megfér Steam-en? :)
25.
25.
Dízel
#6: Cigány szimulátor :DDDD
Ekkorát rég röhögtem, de amugy tényleg igaz..
Attól még hogy a GTA más csomagolásba van csomagolva attól még a tartalma ugyan az...
A hatred egy sötét komor fekete fehér látvány világgal, egy ilyen zúzos zenével a háttérben persze h. meghökkentőbb mint a GTA, amiben napfényben sportkocsikban száguldozunk közbe elütünk par embert kit érdekel, valaki ledudál kiszállsz arcon lövöd, jön a rendőr azt is lelövöd, közbe megy a 80as évek slágerei + napfény+ hawaii ing. DE attól még ugyan ugy embereket ölsz!!
A heatred valóságossaban ábrázolja a civileket az tény. de ez mér negativum?!
24.
24.
makkandis
Valahol értem a Valvet hisz a játék elég nagy támadási felületet nyújt, úgy az egész játékos kultúra ellen. Másrészt ha egy Postal megfér a kínálatban, akkor ezt se érzem annyira kirívónak.
23.
23.
amperovszki
#22: ja, most nézem a wikipedián, hogy ez a fajta ujjmutatás teljesen mást jelent

na, mindegy, kit érdekel, nem az a lényeg
22.
22.
amperovszki
#20: úgy is van:

http://chanyard.deviantart.com/art/Middle-Finger-124620432
20.
20.
kopic
Nagyon helyes !
http://grist.files.wordpress.com/2013/10/thumbs-up.jpg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...