HWSW: Új formatervvel támad a Samsung

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 2.
  • Hardver
Link másolása
Mindjárt két új zászlóshajóval indította az MWC-t a Samsung: a cég új Galaxy S6, illetve a két szélén ívelt panellel felszerelt S6 Edge készülékeit is leleplezte, és a Samsung Pay is bemutatkozott - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Már vasárnap este lezajlott a 2015-ös MWC talán legjobban várt bejelentése: a Samsung bemutatta legújabb S6 zászlóshajóját, amelyhez, akárcsak a Note 4 esetében, egy Edge jelzővel kiegészített, a széleken ívelt kijelzőjű kiadás is párosul.

A viszonylag rövid bemutatón a központi témának a megújult ipari formaterv bizonyult, a cég végre búcsút intett a gyenge minőségű műanyagoknak a csúcsmodell esetében is és a Note-hoz hasonlóan végre az S széria is fém keretbe került.

A cikknek ez csak a bevezetője természetesen, a részletekért irány a HWSW!

31.
31.
Hofi3
#6: Drága? Az S5 is 200 fölött volt amikor megjelent...
30.
30.
Hofi3
#3: Egyszerű: Nem kell leejteni. Én még sose estettem le és nem is fogom. Vigyázok rá mint a hímestojásra.
25.
25.
Takacs014
Nekem volt jó pár telefonom ezért nem értem, szerintem egyesek itt sosem vagy csak alsó kategóriás telefont használtak eddig. Én Samsungból S2, S4, S5 telefont használtam és mindegyik teljes mértékben kielégítette a prémium telefon fogalmát anyaghasználatban és supportban is. Maradok is a samunál. Jelenleg a telefonom 1069 óra üzemidővel megy (44 nap újraindítás nélkül) és villám gyors most is. Van samsung televíziónk is, annak sem volt semmi gondja/baja eddig persze rendeltetésszerű használat mellett..

Az S6/Edge szerintem igen szépre sikeredett, külön örülök az első és hátsó GG4 üveglapnak, az alumínium keret pedig csak hab a tortán.

Az LG a G sorozattal szépet alkotott de régen hulladék volt minden telefonjuk. Sony szvsz most is pocsék szinte minden téren, igaz próbálnak kapaszkodni nem sok sikerrel. Hiába volt anno jó a walkmann mobil ha ocsmány volt az egész telefon. HTC idén nem mert váltani, meg is látszik, hogy az M9 egy M8.1 lett ugyan úgy mint tavaly az S5 ami inkább S4.1 volt..
22.
22.
greenmelon
#13: lol, sony és a jó kijelző, a mobilpiac egyik legszarabb kijelzőit pakolják a telefonjaikba, pl. Z, amin nemhogy fekete, de még sötétszürke szín se létezik.
19.
19.
Ragnarox007
#18: A dizájn megújulásról nem is beszélve, ami szintén egy vicc...
18.
18.
Ragnarox007
Ez a bejelentés szépen tükrözi a Samsung féle "minőséget", ami konkrétan egy vicc :D :D Időben rájöttek, hogy a "csúcs" terméküket nem illik egy szaros müanyag kerettel árusítani... Éppen ezért sem értem, hogy az emberek 70-80%-a miért van ennyire picsára esve a Samsung mobiloktól, mert hogy nem a minősége miatt veszik, az is biztos...
11.
11.
PS4jacksony
Nem tudom ki,hogy van vele de engem zavarna a kijelző lekerekítése....Bár lehet élőben másként hat.De elég furcsa....
10.
10.
PS4jacksony
Egy telefon sem ér ennyit....
Csupán pesztizsből vesznek ilyet meg iphone-t
De nem is a magyarnak készítik ezeket.....
De aki menőzni akar az úgy is megveszi még ha 300.000-ft is lesz...
8.
8.
n_ben007
Ezt a céget alapjaiban megváltoztatnám itt-ott. Az első az lenne, hogy megszüntetném... Ha egyszer koppincs az egész, a cég minden momentuma, akkor legalább legyen minőségi, és nem csak nagypofával odadobnak mindent ami eszükbe jut. Elég baj, hogy az ilyenek miatt fog a Sony és még hasonló jó termékeket gyártó cég eltűnni.
6.
6.
Gyula93
#5: Azt értem, hogy alapjában nem drága a fém, de mivel ez FÉM Samsung, ezért lesz ilyen drága! :)
5.
5.
mestermagyar
#4: A fém a költség 5%-a. SINCS.
4.
4.
Gyula93
Fémből készült? Akkor már tudom, hogy miért kerül, több mint 200E forintba! :S
3.
3.
markoci555
A keretcserének nagyon örülnék, nekem is Samsungom van és kb 4 helyen már fel van jőve ez a kínai cucc
Ami a formát illeti, szerintem annyi funkciója van, hogyha leejted, akkor nagyobb eséllyel törjön be a kijelző. Az már csak mellékes hogy nem tetszik.
2.
2.
Fooxfire
Gumpli kamera a hátulján? :D
1.
1.
valti61
Teljes mértékben ideje volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...