GDC 2015: Traileren az új Unreal Tournament

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 5.
  • Videó
Link másolása
Miután az első feltextúrázott pálya elkészült az ingyenes Unreal Tournamenthez, az Epic végre megmutathatja, hogy mire is képes kompetitív aréna FPS-ek királya. Például DirectX 12-támogatásra, nézzünk is bele!

Lassan, de biztosan fejlődik az új Unreal Tournament. A GDC apropóján bekerült a programba az Outpost 23 nevű pálya, amin már hibátlan látvány mellett lövöldözhetünk. Ezen kívül két új karaktert és piacteret is kapott a játék.

Az Epic szerint a DirectX 12 húsz százalékos teljesítménynövekedés eredményez a DX11-hez képest, ugyanazon a konfiguráción. Az alábbi trailer csak a kiindulópont, hiszen a játék fejlesztése halad tovább.

Az alfaverziót a fejlesztők honlapjáról tölthetitek le.

8.
8.
logic5
#5: Mert ez jó! :D Ha nem tetszik, akkor GOW-ozz! Amúgy is nem tudom mit pampogsz amikor ez inkább Pc, mint konzol. A GOW-OD meg ugye konzol, szal senkit nem érdekel. Ennyi
7.
7.
PrimYaz00
http://youtu.be/tDHxiDA1Y6s?t=1h55m45s
https://www.youtube.com/watch?v=tDHxiDA1Y6s&feature=youtu.be&t=1h30m27s
https://www.youtube.com/watch?v=tDHxiDA1Y6s&feature=youtu.be&t=28m29s
Ha a zenék a helyén lesznek, akkor minden rendben :) (azt se bánnám, ha a régiekből ctrl c / v lenne)
6.
6.
Drazhar
Teljesen visszahozta a "gyerekkor" érzését :D
Gondolom, hogy akiknek ez nem tetszik, azok nem is ismerik ezeket az arena-shootereket csak a COD-szerű fejlődős, perk-elős multikat.
Igen, tűnhet 'ugrabugrinak' de ezekben ez volt a fun, én biztos kipróbálom ha kijön a végleges.
5.
5.
dzsiádzsó
Érdekes, hogy az EPIC egy olyan címet hagyott veszni, mint a GoW, mert abba aztán már nincs potencia, meg újítási lehetőség, de ezt megtartja, számomra ugribugri értelmetlenség, de biztos nagyon klafa akinek ez a műfaja.... Ezen aztán látszik az új ötlet, meg az, hogy ezt bezony nem lehet 10 évig parkoltatni, csak a GoW-t, illetve végül eladni.
4.
4.
Khaszás
#3: hát nem tom pont az h az ut2004ben volt a legtöbb mozgási lehetőség de lehet én vok a noob :D
3.
3.
bema695
Aki esetleg velem ellentétben nem volt lusta utánanézni, azt megmondaná, hogy ebben is végig lehet majd "bounce"-olni a pályákat mint a régiben? Vagy ha nem is végig, de azért ilyen falakról, oszlopokról való visszapattogást és hasonlókat lehet majd csinálni? Mert a 2004 és az UT3 nem igazán hozta az első szintjét ezen a téren. Tudom, hogy versenyek már az 1-ben is tilos volt, de szerintem ez volt benne a legnagyobb fun és eléggé ki kellett ismerni a mapot, hogy meg lehessen csinálni.
2.
2.
logic5
1.
1.
mestermagyar
20%-os telj. növekedés... Szerintem nem ennyivel jobb, hanem annyi, amit a dx11-en tudna, ha nem kellett volna idén valamivel előrukkolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...