Mortal Kombat X - Shaolin trailer

Link másolása
Megérkezett az újabb karakterbemutató trailer a Mortal Kombat X-hez, melyben három harcos kapta a főszerepet. Ezúttal egy kis egzotikum is került a videóba, mivel egyelőre csak oroszul érhető el.

Úgy tűnik, orosz heteket tartunk, mivel az orosz Halo után, ezúttal ruszki Mortal Kombatot is kapunk. Nem kell azért megijedni, nem lesz szükség orosz állampolgárságra a Mortal Kombat X megvásárlásához, mindössze arról van szó, hogy a Maxim exkluzivitása miatt egyelőre csak orosz felirattal érhető el az új trailer. Amint elérhető lesz az angol nyelvű, frissítjük a hírt.

Az új trailer kicsit több betekintést enged a történetbe, és ezúttal három karakter került a főszerepbe. Régi ismerősként üdvözölhetjük Liu Kangot és Kung Laót, valamint a sorozatban új Kung Jint is megtekinthetjük.


A Mortal Kombat X április 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, ám az Xbox 360-as és PS3-as verzió 
késni fog.

A hír beküldéséért nagy köszönet jár rexsimusnak és gamemonstersnek.

39.
39.
godach
38.
38.
Nicodemus
Godach fejezd be! A lőtéri kutyát nem erdekli hogy teged hogyan vertek el. Privatban folytassatok!
35.
35.
Aanash
34.
34.
Nicodemus
De most komolyan, szukseges szet-offolni a topicot az egyeni serelmeitekkel? Elkentek a szadat. Ez van. Privatba rendezzetek le ezt a konfrontaciot, minket pedig haggyatok ki belole.
A reklam pedig mar elerheto tubeon angolul is.
24.
24.
DarkLord
#21: Életed végéig felfogja használni ellened Traktoros ezeket a felvételeket :D
20.
20.
godach
#18: Itt nem a tanításon van a hangsúly haver, hanem a szándékos nagyképűsködésen.
18.
18.
Necreon
#13: Pedig nála van a pont, és ahogy mondod, ez íratlan dolog, de nem az övé. A babality mióta létezik mint fogalom, szándékos megalázásként tartják számon az online community-k. Nem azzal van a baj hogy te erről nem tudtál (hisz mint mondtad új vagy a műfajban), hanem hogy beírod hogy szívesen tanulsz jobb játékostól, majd amikor rámutat hogy ezt így talán nem kéne, még nagy pofával neked áll feljebb.
16.
16.
Dark_Temptation
Godach finish him!!!! Tututuu gyaaa waa aaaah. godach wins.fatality!! Flawless Victory +++
5.
5.
Nicodemus
Holnap fog megjelenni egy tv-spot, aprilis 6.-an pedig a launch trailer ami ala a System of a Down fogja szallitani a zenet.
Ebben a reklamban pedig erdekes hogy latunk gonosz Kung Laot es Liu Kanget is. Kivancsi leszek nagyon a storyra. Liu Kang fatalityje pedig rendesen odab@sz.
4.
4.
PrimYaz00
#1: Ja, addig kivédhetőd amíg a fordítottját meg nem csinálja és akkor nem gugolás védekezésből üt ki, hanem, állás védekezésből :).
3.
3.
DarkLord
0:05-nél Bo Rai Cho is feltűnik a nagy "hányós alkesz" mester :D
2.
2.
PaulMarloW
1.
1.
DarkLord
Akkor az első részből mindenki felsorakozott, bár eddig Liu volt csak kérdéses, de ha az összes többi is bekerült, miért pont őt hagyták volna ki nem? Nekem semleges Liu szóval nem nagyon mozgat, bár a 9-ben is csak az az egy bizonyos kombót akarta vele mindenki tolni, ami kicsit unalmas volt és könnyen kivédhető is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...