Új tulajdonoshoz került az Earth No More márka

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 31.
  • Hír
Link másolása
Van rá némi esély, hogy a 3D Realms 2007-ben bemutatkozott posztapokaliptikus játéka egyszer napvilágot lát. Ezúttal a védjegy körüli huzavona kapcsán hallunk róla, a márka átkerül a fejlesztők atyaúristenéhez, Scott Millerhez.

Miután a Duke Nukem Forevert a Gearbox fejezte be, 2012 őszén felreppentek olyan híresztelések, miszerint a 3D Realms felélesztené az öt évvel korábban bejelentett játékát, az Earth No More-t. Akkor egy pénzgyűjtő oldalon bukkant fel a cím, ám a projektből végül nem lett semmi. 

Most úgy tűnik, hogy az Earth No More mégsem halott ügy, lévén a hónap elejétől az FPS márkanevét Scott Miller, a 3D Realms fejese birtokolja, méghozzá egyedül. Előtte a Radar Groupnál volt a védjegy, ahol történetesen Miller töltötte be a kreatív vezetői posztot.

A játék egyébként a posztapokaliptikus Földön játszódott volna, annak idején még egy előzetest is véstünk róla. Főszereplőnk egy tisztes állampolgár, akinek életét egy napon furcsa események sorozata kavarja fel. New England növényei hirtelen növekedésnek indulnak, a fejlődés szabad szemmel is látható, a fickó kicsiny csoportjával a titkok nyomába ered.

1.
1.
sebtapasz
anno.:"A látványra sem lehet majd sok panaszunk, a játék az Unreal Engine 3.0 grafikus motorját fogja használni, ami bizony még a 2009-es megjelenés idején sem lesz elavult. Sőt, most kezd csak igazán megérni a motor, a programozók pedig mindent megtesznek a fejlesztések alatt, hogy a végső produktum mondhatni tökéletes legyen..." hát remélem a motor nem marad meg... :D :D :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...