Hamarosan megkapjuk az új Star Wars-előzetest

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 31.
  • Videó
Link másolása
Ha minden jól megy, április második felében futhat be a Star Wars: The Force Awakens új előzetese, amely remélhetőleg már valamivel többet mutat majd meg nekünk magából.

A Collider egyrészről megerősítette azokat a korábbi találgatásokat, miszerint az új Star Wars-előzetes már látható lesz az Amerikában május 1-jén mozikba kerülő Avengers: Age of Ultron előtt, továbbá azt is elhintette, hogy az április 16-án kezdődő Star Wars Celebration keretein belül fogják levetíteni a trailert először.


És bár azt nem tudni, hogy a Disney mikor lövi fel a netre a kedvcsinálót, a logika azt diktálná, hogy még április második felében, a Celebration után megtegye ezt - minél előbb, mielőtt valaki megelőzi egy kézikamerás felvétellel. Ezt egyébként az is indokolná, hogy valahol már április 22-én elkezdik vetíteni az új Bosszúállókat.

Akárhogy is, szép lesz ez az április a Star Wars-rajongók számára!

3.
3.
kryszisz
#2: Sajnos ez mára bevett tendencia, ezért szabad csak az első, maximum a 2. kiadott anyagot megnézni, mert utána már spoiler-zuhatag az egész. De erre azért még mindenképp befizetek:D
2.
2.
Cipo3
Félek, hogy mire kijön 6 trailer-t látunk és az egész filmet megmutatják trailerekben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...