Íme, a PlayStation Plus áprilisi kínálata

Link másolása
A Microsoft után a Sony is bemutatta, hogy milyen játékokkal kényezteti a prémium előfizetőit. Ezúttal talán a PS Vita-tulajok járnak a legjobban, hiszen a konzol egyik húzócímét kapják meg.

Az már ugye nem meglepetés, hogy a Dishonored is helyet kapott az áprilisi PS Plus-felhozatalban, mivel a Sony egy kis kavarodás miatt már előző hónapban lerántotta róla a leplet. Az már annál inkább, hogy a PS Vita-tulajok a konzol egyik legjobb, ha nem a legjobb címét kapják meg, a Killzone Mercenaryt.

Április 8-tól a következő címek kerülnek be a PS Plus kínálatába:

PlayStation 4

  • Tower of Guns
  • Never Alone 
  • Aaru’s Awakening


PlayStation 3

  • Tower of Guns
  • Dishonored
  • Aaru’s Awakening


PlayStation Vita

  • Killzone Mercenary 
  • MonsterBag
27.
27.
strike19
#23: Nem csodálom,A Sony manapság csak annak a maréknyi PS Vita tulajnak éri meg.
Én az ő helyükbe már nem is vennék játékot PSV-re mert már az összes nagy PSV címet megkapták.
26.
26.
strike19
Én már nem várok semmit ettől a PS plus-tól.
Sony kérlek ha már fizetős a multi akkor legalább legyen olyan csomag amibe nincsenek benne ezek az inde borzalmak.
Mondjuk csak multi és avatarokat kapnál és egy évre csak 6500 Ft lenne.
Annyit hajlandó lennék rá áldozni egy évbe de ,hogy 13000Ft fizessek egy évbe olyan játékokért amivel nem is játszok.
25.
25.
Csabesz1
Szuper felhozatal. Most is 4 játék biztos érdekel, egy meg talán. Múlt hónap is lekötött. :) Sőt december óta mindig volt mivel ingyen játszanom, sőt backlog is nő... :)
24.
24.
Hunszi
#23: egyetértek...ez az új generáció eddig elég harmatos, egyedül azért nem szitkozódom még mivel nem volt eddig konzolom ez az első, így számomra a remasteredek is újdonságok, de teljes mértékben egyetértek veled, ha egy nagy egészként nézünk rá, nem érdemes váltani még
23.
23.
Aanash
Én így pár hónapja azon agyalok hogy az xbox (részemről) jobb.
Komolyan több olyan játék van ami érdekel xbox one-ra mint ps4-en.
Ráadásul ott az előfizetésnél is jobb játékok vannak ahogy nézem...
Az új játékok áráról meg ne is beszéljünk...horror..

És még ez a szutyok ps plusz is....komolyan szánalom lett a sony és a next gen játékok nagyon nagy része...lehúzás de durván..Destiny,AC Unity,Far Cry 4 csak hogy párat említsek...meg a Remasteredek....eddig a Halo Maste Chief Kollekció ér csak valamit...a többi mind felesleges....
Csak a haverok miatt nem váltok xbox-ra,pedig szívem szerint megtenném...
22.
22.
bake
Hogy stilszerű legyek.Ez a ps4 +felhozatal április elseje nèlkül is egy vicc......
21.
21.
reddevil1015
Neb@zd meg! Japók szerint azért vettük meg a next gent,hogy okádéknál okádékabb mocskokkal játszunk?
Ps3-ra persze jönnek az AAA-s címek. Úgy érzem elkapkodtam ezt a gép cserét...
20.
20.
KopyAti
Nem vagyok egy sírós típus, de ez tényleg fostalicska egy felhozatal! Ráadásul a Never Alone-t már megvettem két hónapja.
19.
19.
KeXxX
Ez nagyon gyenge.. még jó, hogy lejárt az előfizum! Ez az 1 hónap pénzpocsékolás lett volna akárhogy is nézzük. (Dishonored megvan ráadásul 2x ki lett játszva) talán még a Never Alone-nak örültem volna PS3-on de így...
18.
18.
Sischo
Ez most számomra is elég gyászos lett, egyik játék se érdekel igazából. Nekem mondjuk az előző hónapokban kapott játékokkal nem volt bajom, de tény hogy a plus színvonala lefelé, a goldé pedig felfelé megy, és talán már meg is előzte a plus-t. Remélem lassan észbe kap a Sony, mert tény hogy az új gen kiadásakor eléggé elhúztak, de mostanában csak ültek a babérokon és elkényelmesedtek kicsit.
17.
17.
exonic
Szégyelje magát a Sony! Ilyen játékfelhozatalt PS4-re... Már három hónapja fizetem a PSN-t, és az egyetlen értelmes free játékuk a The Valiant Hearts volt. Több mint egy éve kinn van a konzol, igazán adhatnának legalább egy Telltale's WD-t vagy akár egy Tomb Raidert. Jó, értem én hogy örüljek hogy ingyen kapok valamit de ha a Microsoft képes értelmes játékokat felvonultatni hónapról hónapra, akkor a nagyobb játékostáborral rendelkező Sony miért nem?
16.
16.
Hunszi
ilyen felhozatal után remélem csak a pénzt gyüjtik előre egy nagyobb címre a következő honapokra :)) (szép álom :D )
14.
14.
KENKILL
Egyet értek az előttem szólókkal. Nemrég vettem PS4-et és már annyi egy kaptafára készült indie borzalmam van, hogy ki se látok belőlük, tök fölöslegesen. Inkább adjanak akkor havi egy játékot, de olyat ami tényleg megéri a Plus-ra áldozott pénzt.
13.
13.
Edgar26
#12: Nagyon durva hónapok voltak régebben, Bioshock Infinite, Tomb raider hogy csak kettőt említsek. Hanyatlik a plus játék felhozatala, ami azért igazán gáz mert a Sony egyébként nagyon gyenge online téren. Legalább ezzel próbálnának kompenzálni, de nem.
12.
12.
godach
#11: Mondom, míg nyomon követtem, majd megevett a fene, miért is nem vagyok plus tag.
Most, annyira nem bánom. Bár a Dishonored pont hiányzik, annyira nem érdekel, hiába az Arx Fatalys alkotóinak munkája.
11.
11.
Edgar26
#9: Hát igen, sajnos egyre gyengébb a felhozatal. Nem mondom, hogy mindig nagyon drága játékokat kellene adni, de régebben megoldották és legalább egy közepes szintet várnék tőlük minden hónapban. A gold pedig egyre jobb, már több hónapban verte a plust. Sajnálom így plus előfizetőként.
10.
10.
Hunszi
talán ennél pocsékabb felhozatal még nem is volt, mióta a PS4 kint van, 2 "WTF" cross platformos cím és egy kicsivel több mint 3 órás Never Alone...nagyon nagyon szánalmas felhozatal
9.
9.
godach
Istenem. Egy évig gondolkoztam mire ruházzak be. Plusra vagy Goldra. Aztán Traktoros miatt a Gold lett. Nem bántam meg. Számomra nagyon megzuhant a Plus, pedig mindig verte régebben a Gold-ot.
8.
8.
PaprikaJancsi
Jó kis játékok, főleg a Never Alone-t ajánlom mindenkinek.
7.
7.
EBR2000
Én - aki mindig védi a PS4 felhozatalát - azt mondom, hogy ez egy szar!
Nos, elnézést de ez van. Az előző, kifejezetten erős hónap után jön ez... Gondoltam húsvétra adnak valami jót, de úgy látom húzottszemű barátaink üzletpolitikája messze meghaladja az ésszerűség határát.
Arról nem is beszélve, hogy a Sony hazudott nekünk (megint)... A marketing dumájuk szerint minimum 75 metascore-ral rendelkező játékokat adhatna a ps tagságunk mellé. Persze, feltünt, hogy volt már 74 is, de az az aarus f@szság csak képről látott 75 pontot. Nem mintha olyan sokat adnék a kritikára...
6.
6.
felegyi
Nagyon szar a PS4 felhozatal, pofám leszakad. Mi a fakknak adnak 3 semmitmondó játékot? Egy fasza valamire való teljes értékű katyvaszt havonta PS4-re... mondjuk a New and Tasty nagyon príma... az Aphoteon is über, meg a társa... de ennél több kell!
5.
5.
Ragnarox007
#1: A Killzone-t csak ajánlani tudom, mert tényleg jó játék lett... A multi részét például nem tudom abbahagyni, pedig általában teljesen hidegen hagynak az online mókák, de a Mercenary más tészta :D
4.
4.
Chelseafan1989
#2: Egyet értek!
Legalább adnának egy Black Flaget, mert ez már tényleg katasztrófa hogy ilyen címeket adnak PS4-re
3.
3.
Falcon
inkább adnának 1 játékot ps4 re ami AAA kategoriás mint a sz@rokat ömlesztve egész évben :(
2.
2.
Aanash
Most ez komoly?
Ps4-re ilyen szarokat mernek megint kiadni?
Süljön ki a szemük...

Azért is amiért a multit fizetőssé tették...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...