Még ma javítást kap a PC-s GTA V

Link másolása
Még ma megérkezik a patch a GTA V-höz, mely javítja az ékezetes Windows-profilok által generált hibát. Közben újabb nagyobb bug került elő, mely miatt egyes küldetéseknél kifagy a játék.

Több kisebb-nagyobb technikai probléma is felmerült a PC-s a GTA V-tel kapcsolatban, de ennek ellenére abban egyetértenek a játékosok, hogy jól sikerült optimalizálni a játékot. A tapasztalatok szerint régebbi és gyengébb gépeken is jól teljesít a GTA V.

Többeknek azonban gondot okozott a megjelenéskor, hogy a játék rosszul kezelte azokat a Windows-fiókokat, melyek nevében ékezet volt. A problémára született egy átmeneti megoldás, de a mai nap folyamán megérkezik a javítás, mely után már helyesen fogja kezelni a játék ezeket a profilokat.

Az elmúlt pár napban azonban feltűntek újabb hibák is: eltünedező textúrákról és elmosódott árnyékokról számoltak be a játékosok. Többeknél előkerült egy olyan komolyabb bug, mely miatt az első ékszerrablásos küldetésnél kifagy a játék, ha lőni próbálnak a járműből. Átmeneti megoldás lehet a kontroller használata, vagy hogy mellőzzük a lövöldözést az üldözéses jelenetnél. Reméljük, hamarosan ezekre is érkezik javítás.

57.
57.
#55: Olvasd el a masik mit irt hulye.
Ja hogy abban nem volt csunya szo.
Szoval ha irodalmi stilusban kivanom valakinek, hogy dogolne meg mondjuk, az nem problema.
Ez olyan mint, hogy csocsot mutatni nem lehet, de haborut meg dronok altal fossa lott embeteket igen.
Fasza.
56.
56.
#55: Ne jatsz mar az eszed.
Amugy nem beszeltem...
55.
55.
JBoy
#53: De csúnyán beszélsz. :(
54.
54.
bodortamas1
Azért akik arra verik a mellüket, hogy konzolon jobb (álmodozzanak csak), azoknak annyit üzennék, hogy a PC a modderek melegágya. A GTA pedig az a játék, amire minden létező modot megcsinálnak. (lásd GTA IV) Fogadni mernék, hogy lesznek olyan modderek, akik még a GTA V egyik legfájóbb pontját is kijavítják pár hónapon belül, mégpedig a fizikát. Lesz itt kismillió javító, szépítő, kibővítő, luxus mod, szerintem egy év sem kell, hogy a PC-s GTA V egy generációnyira lehagyja a konzolosat. Egyébként meg már most is sokkal szebb, szóval nem értem, mit ugatnak.
53.
53.
#51: Egy kurva jatekrol beszelunk baszki raadasul abbol is a legsuttyobbrol.
Mondjuk ez alapjan tenyleg neked valo..
52.
52.
planktone
I5 4. Gen proci, Gainward gtx 750, 8 gb ram. Feltettem a törtet, hogy vétel előttmegnézem hogy megy.... Nehogy úgy járjak mint a WD.-al.
Nekem teljesen tökéletesen fut high- ultrán. Semmilyen textura, egyéb graf. bugot nem tapasztaltam. (tört verzión) :D Igaz, én karban tartom a gépet.
50.
50.
A legkeményebb az i7 5557u ami két mag + ht.
"Keveset eszik viszont nem megy". Olyan mint a yugo
49.
49.
#45: Valószínűleg annyi sincs mert még a kis 2400-am is simán elboldogult eddig mindennel...
Bár ezt a szart nem probáltam, de 65 gigát nem is rántok le egy próbáért, mivel utálom a gta-kat mint a szart.
47.
47.
GAMEROD
Textúrahibákkal eddig nem találkoztam, azokat bármi okozhatja. Rossz grafikai beállítás, gyenge videokártya, rossz driver és még lehetne sorolni.
38.
38.
headhunter86
Megy a sírás látom :D Én inkább megyek tolni a játékot, mert qrva jó :D Ha már ilyen szar idő lett...
32.
32.
l4cyk4
#18: És ez csak az AMD sara lehet? Tudom, hogy a meghajtóik néha hagynak maguk után kívánnivalót, de fejlesztői felelősség sem elhanyagolható az ügyben.
31.
31.
Necreon
Az én vasam már 3 éves (AMD HD6990, core i7 2600k - nincs húzva, 8Gb RAM), 1-2 apróságot veszek vissza high-ra és hasít, nagyon nagyon néha belassul egy fél másodpercre ha ezerrel rángatva a kamerát átrongyolok egy füves területen 60 helyen megtörve az autót miközben a telefon UI-n mászkálok.


Szóval akinek gondja van, az ahelyett hogy itt osztaná az észt, nézzen körül a maga háza táján.
Kezdetnek: gépigény. A minimum ha megvan az nem azt jelenti hogy told fel high-ra és miért csak 40 fps-t hoz 60 helyett. Aki ezt várja, egy barom, és alapvető logikai készségekkel van gondja.
Másodjára: ez PC. A platform velejárója a rendszer karbantartása, és ezer és egy oka lehet hogy miért hibázik egy program, ha egy szeméttelepen fut. Az up2date driverek mondjuk a kezdet (s láss csodát, direkt GTA-hoz ki is jött egy NV és AMD oldalról is, megjelenés előtt 2 nappal). Nem fogok mindent felsorolni, de akinek tele van szeméttel a gépe és nem tartja karban, valószínűleg minden új játék hírénél megjelenik majd (megjelent eddig is, khmm, nem nevezem nevén) hogy szarul optimalizált, miközben híresen jól.
24.
24.
bodortamas1
#23: Ez nem csúnya volt, ez az igazság volt. A haveromnak is megvan a dobozos verzió, nagyjából ugyanolyan teljesítményű a gépünk, csak neki Nvidia kártyája van, és érdekes módon ő sem tapasztalt ilyen durva bugokat, amiket itt mesélnek. Szóval innentől kezdve számomra nyilvánvaló, hogy náluk van a baj, és jönnek ide leugatni a Rockstart, mert nem megy olyan jól a gyenge gépeken.
23.
23.
Red-E-Kamp Van
22.
22.
bodortamas1
Gyerekek, nem tudom, hogy nektek milyen ócska gépetek van, de én a dobozos verziót tolom AMD R9 280X 3GB-vel (16 gb ram, i7-3770), és az általatok felsorolt hibákból EGYEL SEM találkoztam eddig. (már sokáig elvittem) A drivert is feltettem. Szóval valószínűleg a ti hardver összeállításotokkal van valami gubanc. Ja és stabil 50-60 fps is megvan.
19.
19.
Macifasz
Hála az égnek nekem semmi ilyesmi nem volt. A Social Club ugyan sokat pöcsölt az installnál, de semmi probléma. High/Very High beállítások keverékével, döccenő mentesen hasít. 50 alá még nem ment nálam az FPS. :-)
18.
18.
JudgeDredd78
#12: a játékok többségénél sokkal több hiba fordul elő AMD hardverrel szerelt gépeken. Ebből nekem úgy tűnik hogy az AMD-vel van a baj.
14.
14.
Blueberry
Nesze neked pc-s gta5 :) amíg nincs hozzá kis millió mod addig a ps3-as verzió jobb lesz (ha nem a ps4-es is)
13.
13.
Chrysh
#11: Nyugi, újabban úgyfest, hogy trendi lett a texturanácizmus
12.
12.
l4cyk4
#8: A játékok többsége tökéletesen fut AMD hardverrel szerelt gépeken is. Ebből nekem úgy tűnik, hogy nem az AMD-vel van a baj.
11.
11.
Lizard0828
#9: Uramatyám, hogy itt egyesek minden szarba bele tudnak kötni....pppfffff
10.
10.
TryGun
#8: Hát nekem is amd van de haveromnak vagy nividia is és neki is előjött ugyanaz mint nekem még más haveromnak akinek amd-je volt annak meg hasonlók sem voltak szóval nem kéne itt fikázni az amd-t ugyanis akinek esze van tudja hogy az amd ugyanolyan jó mint a Nividia csak az amd hangosabb és jobban melegeszik ,de olcsóbb
6.
6.
headhunter86
Aki meg warezol elesik a legjobb multimókáktól. Na meg a Heisttől.
Meg a sok extrától amit még az eredeti kínál.

Mekkora jó dolog például, hogy játékban telefonon fel tudod hívni az online barátaidat :) Közösségi funckiók is jók lettek. Például a meccs közben kilépők bűntetése...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...