Assassin's Creed: Syndicate látnivalók és infók

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Idén ősszel újabb résszel bővül az Assassin's Creed-sorozat. Az Assassin's Creed: Syndicate a viktoriánus Londonban fog játszódni, a játék két főhőse pedig egy testvérpár, Jacob és Evie lesz.

Hivatalosan is bemutatkozott a legújabb Assassin's Creed-játék, a Syndicate, ami PlayStation 4-re és Xbox One-ra október 23-án jelenik meg, míg a PC-s változat valamikor később, szintén az ősz folyamán érkezik.


A játékot a Ubisoft Quebec csapata készíti, nyolc másik Ubisoft-stúdió közreműködésével. Az új rész helyszíne a viktoriánus London lesz, a játék pedig az ipari forradalom idején fog játszódni, egy olyan korban, ahol a szegények és a gazdagok közötti szakadék óriási feszültségeket gerjesztett a társadalomban, egy olyan korban, ahol a munkások gyakorlatilag rabszolgaként végezhették csak munkájukat.

A Syndicate két főhőse is egy ilyen szegény sorból származó család testvérpárja lesz, Jacob és Evie Frye. Jacob egy forrófejű fickó, a helyi titkos, lázadó banda vezetője, míg húga a lopakodás és érzelmei irányításának a mestere. Együtt azonban tökéletesen kiegészítik egymást. A harcok közben többek között olyan új fegyvereket használhatunk majd, mint a bokszer, a revolver, a bérgyilkosok szigonya, vagy a kukri kés, A bemutató szerint most már különböző járműveket is vezethetünk majd.

Nektek hogy tetszenek az eddigiek?


64.
64.
_NMI_
Én elakartam kezdeni még egy éve a második résszel a dolgot, de a digó nőcsábász karakter annyira taszított, hogy nem is vittem sokáig...
63.
63.
zala122
Nem.Bocsi de ubisoft nálam elvágta magát a unityval.Szóval nem nem adok neki esélyt.+semmi újat nem mutat.
60.
60.
Grabowsky30+
Egy újabb rókabőr 15-20ezerért? Egyszer csak megunják!
59.
59.
LtGlove
Számos játékban láttuk már, hogy a szereplőket lehet véletlenszerűen generálni, így nem klón hadsereg fogja járni a játék utcáit. Ilyen költségvetésű játékoknál, bele kéne férjen szerintem, hogy nem csak a csőcselék legyen változatos, hanem a közvetlen ellenfelek is. Van alap rosszfiú, erős rosszfiú, gyors rosszfiú, páncélozott rosszfiú és messzelövős rosszfiú. Ezek ismétlődnek, de kategórián belül egyformán néznek ki. Ez már a nagyon sokadik rész és így viszonylag uncsi.
58.
58.
LtGlove
Egyébként merem remélni, hogy fegyverek is lesznek a játékban, mert ha kés, hidden blade, boxer, pisztoly párosítással kell végigmenni, akkor uncsi lesz. Ha pedig áll- és csonttöréseket akarok nézni közelről, lassítva, akkor bármelyik Mortal Kombat megteszi.
57.
57.
LtGlove
#42: A katonákra rázúdítani a hordókat? Épeszű ember, nem áll be egy adag felkötött hordó alá. Én legalább is biztos fosnék, ha felettem himbálózna egy adag hordó.

Aztán remélem, hogy amikor majd a sorozat a jövőben játszódik, akkor is lesz minden sarkon egy szalmakazal vagy egy leveles kocsi, amibe fejest lehet ugrani.

Az eddigi részekben a rejtett penge, az rejtett volt. A mostaniban már egy külön félkarnyi svájci bicskát hord a karján hősünk. Cseppet sem feltűnő, mert ha feldobja a cilindert, akkor már egy átlag civil lesz. Ja és a cilindert gondolom addig a mellényzsebében viszi.
56.
56.
Aanash
Godach na azok a rêszek bizony istenkirályok:)...
54.
54.
Noocass
Egyet értek McDuff-al.
53.
53.
McDuff
Ennek a szériának az elején,még a Jade Raymond-os időkben volt egy előre kigondolt jövőképe, miszerint a múltban bóklászás mellett a jelen is fontos és okkal tesszük mindazt amit a múltban. Emlékszem mekkora titoktartás övezte a 1. részben levő jelenkori gameplayt, hogy az miért van, mi a célja? Elmondták, később lesz jelentősége, a további részekkel szépen bontakozik ki majd az a szál is.

Erre most hol tartunk? A mostani részekben már nincs is jelenkori szál, a 3. részben jóformán elvágták az egészet, a Brotherhoodban meg egy csomó megválaszolatlan kérdést hagytak. Annyira érződik hogy már rég kisiklott ez a sorozat, egyszerűen már nincs mögötte elképzelés, koncepció, csak az újabb kor/város és a mészárlás számít, a végén kinyírva vmi faszjancsit akit az egész játék során üldözöl, millió alkalmad lenne megölni, de vmin mindig félresiklik, szinte érződik az időhúzás! És ez már jó ideje így van sajnos.

Persze elmondhatják magukról, hogy a mi játékunk megvan 20 óra is, igen, megvan, de a végére úgy elunod már az egészet, hogy lehet be se fejezed.
52.
52.
Noocass
Megint csak nem akarok senki megbántani, de ez az Assassin's Creed rész is a süllyesztőben végzi. Indokom nagyon egyszerű, csak két szó "ubisoft" és "Assassin's Creed Unity".
49.
49.
godach
Ennél engem sokkal jobban zavar, hogy minden egyes AC hírnél végig kell olvasnom a "fürdőskurva nyavalygása" részt.
48.
48.
Buggy
Nem értem mi a problémátok azzal, hogy a játékmechanikán nem változtatnak. Valószínűleg, azért vesznek annyian Ac-t, mert bejött a játékmechanikája. Az egyik haverom, aki imádta a sorozatot például a 3-nál tökre kiakadt és egy óra után kikapcsolta, mert a harcrendszerhez minimálisan hozzányúltak. Én nagyon szerettem az AC-t a 4-ig minden rész megvolt. A Unitytől máig félek, a sok negatív kritika miatt. Bárki bármit mond évről évre óriási bevételeket hoz a sorozat és hülyék lennének parlagon hagyni. Amíg megveszik és élvezik a játékot addig ez nem fog változni. Nekem, ami nem tetszik ebben az egészben az a terület szkennelés. Ezektől a butításoktól falnak tudok menni minden játékban (splinter cell; hitman stb...).
47.
47.
Aanash
#27: Nekem is a Unity ugrott be amikor a főhős a tetőkön ugrált.
Meg a térképről is. A házak elrendezése,sűrűsége is ugyanaz.
Pedig megígérték hogy tanulnak a Unity hibáiból amikor savazták őket a Unity miatt.
Igaz aztán kiderült hogy már közel készen van a Syndicate:D:D
44.
44.
Chester0211
Mintha a kiadónak pánikrohamjai lennének és minden roham egy AC rész. Remélem vmikor leülnek és elgondolkodnak saját elképzeléseken is. Ettől a szériától már rég nem emelkedik senki pulzusa. Az a probléma hogy ők nem bénák nagyon is ügyesek. Tudják ha felfúják a marketinget akkor nyert ügyük van. Elég ha a látszat meg van hogy ez egy jó cucc lesz. Nem akarnak forradalmit alkotni csak simán középmezőnyben evezegetni. A számok magukért beszélnek. Csomóan vesznek AC játékokat. És ameddig azt látják hogy jó a kula a népnek, nem fognak izzadni azon hogy tényleg jó játékot kapjunk. Ennek a résznek is lesznek fanatikus rajongói de remélem a többségnek lesz esze és nem ruház be rá. Ez a játék egy stabil 7pontos eresztés lesz se nem jó se nem rossz. Unalom űző nem pedig vérfrissítő. Régen a fejlesztők kezében volt a gyeplő nem pedig a marketingeseknél. Én személy szerint kihagyom ezt az AC batman GTA order 1886 keverék ízét.. :) Nálam egy játék vagy attörő vagy semmi.
43.
43.
Dark_Temptation
#42: sry a dupláért. de ez szörnyű... semmi újat nem mutat... és sokkal gyengébb mint az előd... ezt nevezik úgy hogy copy paste. egyes.
42.
42.
Dark_Temptation
ezt nevezem én lopakodásnak. az egész utca látja hogy egy csuklyás manus settenkedik a közökben. így kell beolvadni. lopakodj ahelyett hogy úgy viselkedj mint egy normál ember és beivódj a többi közé. meg amikor rázúdította a katonára a hordókat az is érdekes volt... ennyire nem törnek szét és esnek szerte szét... el kellett volna temetnie a hullát... egy ilyen kaliberű játéknál ilyet ne engedjenek már meg... ha alpha ha nem... nem lesz kijavítva az ilyen.
41.
41.
dzsiádzsó
videót nem tudtam megnézni annyira unalmas volt, ezzel valaki? Órákat?
Amúgy meg annyira bugos volt és miután meg merték mutatni ez így fog kinézni végsó változatában is.
Amúgy ez valami viktoriánus far cry4-es watchdogsos förtelem? Mert az jó ha átemelünk ötleteket, de amikor egybe túrmixolunk le egy 3 fogásos ebédet desszerttel nem biztos finom lesz...
40.
40.
Tokodboy
Ennek aztán semmi hangulata nincs....
39.
39.
kamgecam
Azért ehhez már pofa kell.
38.
38.
Stack
#24: A mozgás meseszerűsége engem is zavar. Az hogy a "csuklómból kirepül egy madzag ami pont meg is akad valamiben, ami megtartja az egész súlyomat és meg fel is húz" a Batman-ben még elmegy, de itt szerintem egy kicsit gáz :-(
Azt hogy helyből 2-3 métert ugrunk bármely irányban, már meg sem említem.

Az elképzelés egyébként, nem rossz, hogy egy modern korba helyezzék a történetet, az hogy ezzel pont a vívást és közelharcot, csökkentik szerintem viszont hátrány...
Nem hiányzik valahogy szerintem hogy revolverekkel lövöldözzünk egy AC-ben :-S
36.
36.
DON GONDOCS
Ez a sorozat már rég önmaga paródiája. Voltak kifejezetten jó részek, de inkább csak a töltelék részek követik egymást.
35.
35.
kopic
Te jó isten, mi ez a xar ?!
33.
33.
aordog
Nekem megvan a 3. és a 4.
Ezeknek Örülök! Majd talán 3 év múlva megveszem a következő részt!
Évente fölösleges.
Persze aki havonta 2-3 játékot is vesz, annak ez kihagyhatatlan!
Én inkább másik játékot veszek...
32.
32.
mephi
Világ életemben fenntartással fogadtam azokat a játékokat, amiknek 3nál több része volt. Már most kiráz a hideg, mert érzem, ahogy fejik az embereket. Persze mindenkinek a maga döntése az, hogy megveszi-e a játékot, vagy sem, de már most látom, ahogy hetente jön majd az új videó, az új beszámolók a várható "nagy újításokról". Aztán 10 év múlva senki sem fog emlékezni az AC sokadik részére...
31.
31.
Maximo32HUN
Nem úgy néz ki mintha engine-t cseréltek volna. Eléggé aggaztó. :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...