Doom - friss teaser trailer érkezett

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Váratlanul befutott a következő Doom legújabb, játékmenet-pillanatokat is felvonultató, de nagyon rövid, alig tíz másodperces teaser trailere. De ami ennél is fontosabb, az első gameplay videót az E3-on láthatjuk majd.

A Doom legújabb, már játékmenet-villanásokat is tartalmazó teaser trailere végén fedte fel a Bethesda, hogy a régóta várt játék első gameplay bemutatóját az idei E3-as konferenciájukon, azaz június 15-én tartják, helyi idő szerint reggel 4-kor.

41.
41.
s912
A tavalyi, zárt ajtók mögött bemutatott demot látottak "elbeszélései" szerint Brutal doom lesz az új doom (játékmenetben), id tech 6.66 motorral. Tartani fogja az old-school játékelemeket (nem lesz health regenerate; nem csak 2 fegyvert vihetünk magunkkal; lesz double-jump; különböző közelharci támadásokat/kivégzéseket helyeznek előtérbe (opcionális), de NEM cutscene formájában)

"A bemutatott demo-ban a játékos egy halott tengerészgyalogos karját szakította le, hogy biometrikus azonosítóként használva kinyisson egy ajtót"

"A hordók rendkívüli mértékben robbantak"

"A játékos mozgása hol lassan kúszó, hol nagyon gyors. Lassabb, mint a doom 1-é, de sokkal gyorsabb, mint a Doom 3-é"

"Láncfűrész, pisztoly, shotgun, dupla shotgun, raktéta és plasma fegyverek lesznek. Nem volt újratöltés vagy másodlagos tüzelés"

"Mancubus rendkívül kegyetlen halált halt, belének darabjait nyomta le torkán a játékos"

"A játékos az ellenség "fejére/tetejére" ugrott /többnyire IMP-ekre/ és brutális közelharci támadásokat láttak. Fején trappolt, végtagjait szakította, 4 vagy 5 féle, különböző láncfűrészes kivégzést láthattak. Dupla shotgun szó szerint cafatokra tépte az egyik IMP jobb felét. Volt olyan is, hogy az IMP, már földön fekve, karját felemelve próbálta magát védeni a láncfűrész ellen, de a játékos kegyetlenül karját átvágva, majd teljesen félbevágva ölte meg "

"A közelharci támadások nem lassították a játékmenetet"

"Grafika nem úttörő, de sokkal jobban néz ki, mint a Rage és lényegesen jobb, mint a Wolfenstein - The New Order. Viszont a fények és árnyékok lehengerlőek"
40.
40.
Wolverine
#38: Igen hát Romero-t ki is hagytam, Carmack-al közösen alkották az igazi tuti párost.
Egyébként amiről én beszéltem, az csak kósza megérzés, ami vagy igaz lesz vagy nem erre az új doom-ra vonatkozóan, elhamarkodottan nem is ítélkeznék.
39.
39.
Ecneb
#23: Nem! Az eleje még adja a hangulatot, de 30 perc játék után már nyilvánvaló, hogy honnan fognak ugrálni az ellenségek. Persze a kicsik túlspilázzák ezt i...
38.
38.
_NMI_
#35: Ajánlom figyelmedbe a 8-as hozzászólásomat.
37.
37.
drat576
#35: A wolf. ugyanazt a vacak motort használja amit a Rage is, akkor meg még ott volt Carmack. Amúgy szerintem nem volt olyan rossz játék az új Wolfenstein. Egy végigjátszást megér, viszont pénzt hááát, szerintem nem igen.
35.
35.
Wolverine
Azért érezni, hogy Carmack már nincs ott, az új wolf is elég langyi lett és grafikailag is pocsék és sajnos már ettől sem várok sokat.
Emlékszem anno a Doom3-at nagyon vártam az első részek után, mert a 3 is akkoriban nagy újítás volt a motorja és grafikailag is vert mindent, meg élményben is jól vegyítette a horror és hentes elemeket ami egy elég beteg összképet hozott.
Ennél viszont kezdem azt érezni amit az új wolfnál is, hogy jó jó, de nem igazán tud lázba hozni. Anno a wolfenstein első része, vagy a doom-é olyan volt, hogy tátott szájjal néztük, hogy mivan, az igazi "fúb@zmeg ennél nincs jobb" kategória, és persze éjjel nappal toltuk, de ezek már messze nem hozzák azt a szintet már, az azóta rendesen kiszélesedett fps kategóriában.
Ne felejtsük el, hogy korszakalkotó címekről beszélünk, szóval igen magasan van a mérce, de bízom benne, hogy ezt annyira nem rombolják le mint a wolfot.
33.
33.
Nah, ez tényleg meglepett... Na nem mintha számítana, a második résszel meghalt számomra a széria... :)))
31.
31.
Cipo3
#23: Ne értsd félre, ijesztgetős para, nem a légkör parás. Nekem nem jött be a 3-as.
30.
30.
DON GONDOCS
#14: Arról már rég lemondtam.
26.
26.
kryszisz
#23: Hát ma már természetesen van nála félelmetesebb játék a piacon (az Amnesia zsáner tagjaira gondolok), de akkor 2004-ben, úgy tizenkét évesen volt jópár álmatlan éjszakám tőle:D De ezen felül is zseniális alkotás, semmiképp se maradjon ki az életedből:)
23.
23.
respectpele10
20# Tényleg ennyire para ? Mert megvan a Limited Collectors Edition belőle (Xbox Classic), akkor lehet el kéne kezdjem. :D
22.
22.
kryszisz
#11: Ó dehogy, pláne, ahogy a 4. résznek vége lett ugye...én rá is bíznám a Raven-re a folytatást, 2005-ben is pazar munkát végeztek a sorozattal, de hát mivel az id játékok már a Bethesda égisze alatt készülnek, így ennek vajmi kevés az esélye. No de a Machine Games is csodákat művelhetne a szériával, szóval bizakodjunk:)
21.
21.
logic5
#15: Attól még ez is GL-t fog használni, amit nem értek... Az old blood is baszott ronda lett maxon is... nincs miről beszélni... 2015 van emberek..
15.
15.
kopic
#13: Carmack már elhagyta az ID-t
14.
14.
B-Bird
#11: Én vagyok az egyetlen, aki a Hexen 3 -t várja? Vagy a Heretic 3 -t?
13.
13.
logic5
Csak az OpenGL-t elhagyhatnák már a picsába. DX12-vel ezerszer szebb lenne.. De Carmack sajnos megszállott!
12.
12.
drat576
#2: Én úgy tudom hogy Carmack otthagyta az id-t, ment az Oculus-os brigádhoz.
11.
11.
DON GONDOCS
Én imádom a doom játékokat, de én vagyok az egyetlen aki várja a Quake 5-t?
9.
9.
zsocc-nrg
1 hónap és végre gameplay, el se hiszem! Alig várom az E3-mat, persze nem csak emiatt, de azért ez kellett :)
8.
8.
_NMI_
#2: Nem létezne Doom John Romero nélkül! Carmack csak a motort rakta alá.
7.
7.
Neo1989
Hosszabbat is villantattak volna.
Remélem az E3-on legalább valami demóval előállnak.
6.
6.
Neo1989
Hosszabbat is villanthattak volna.
5.
5.
Nicodemus
Vééégre. Remelem otvozni fogjak az elso ket resz akcio orientalt jatekmenetet a harmadik resz horrorisztikus atmoszferajaval. A grafika pedig gyonyoruen nez ki. Nagyon varos!
4.
4.
foxtorch
hú ez a két másodperc aztán sokatmondó volt xD
3.
3.
guitarlord
Ok, Nekem az idei E3 már biztosan jó lesz :D :D :D :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...