Napi WTF: Film készül a Cut the Rope alapján

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 8.
  • Cooltúra
Link másolása
A ZeptoLab és a Blockade Entertainment bejelentette, hogy animációs film készül a népszerű mobiljáték-sorozat alapján. A cukorkazabáló lényecske az Om Nom: The Movie című alkotásban veszi be a mozikat 2016-ban.

A Om Nom: The Movie-ban ugyanaz az aranyos zöld lényecske kapja a főszerepet, aki a játékokban is. A film képi világa hűen idézi majd a Zeptolab ikonikus stílusát.

A történet egy 13 éves kisfiúra, Evanra koncentrál majd, akinek a kalandjai egy titkos csomag felnyitásával indulnak. A folyton cukrot zabáló zöld szörnyecske rászabadul az eddig békés kisvárosukra, Evan és húga, Jordan pedig a lény nyomába ered, miközben a kormány emberei is fenik a fogukat Om Nomra.

A fejlesztők és a filmkészítők célja az, hogy az animációs mesével "még mélyebb élményt" nyújtsanak a Cut the Rope rajongói számára.

A 2010-ben indult mobiljáték-sorozat immáron 700 millió letöltésnél jár, több szakmai díjat is elnyert, többek közt az Apple Design Awardot is.

Érdekesség, hogy az Om Nom: The Movie-t készítő Blockade Entertainment áll a közelgő Ratchet & Clank- és a Sly Cooper-film mögött is. 

4.
4.
huster14
én se értem miért WTF... gyerekeknek (gondolom) készül egy aranyos mobilos ügyességi játékból egy aranyos mozifilm. ennyi.
3.
3.
kibz
Egyszerüen csak valakinek sok pénze van marketingre.
2.
2.
Benjago
Ezt kifejezetten jó ötletnek tartom, el tudom képzelni.
1.
1.
Ez miért WTF? WTF az lesz, ha majd egy I Am Bread féle baromságból készítenek filmet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...