Ilyen lesz a Star Wars: Battlefront PC-s verziója

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 24.
  • Videó
Link másolása
A DICE egy rövid, de tömör videóban mutatta be a Star Wars: Battlefront PC-s verzióját, melyben nem lesz fps-limit, ráadásul megfelelő vas birtokában sokkal szebb végeredményre képes a Frostbite Engine.

Az eddigi kedvcsinálókat a DICE PlayStation 4-en demózta, ám most bemutatkozik a minden jóval teletömött PC-s verzió. Ahogy az elvárható, a grafika minősége ezen a platformon lesz a legjobb, a textúrák szemlátomást élesebbek és a framerate is fürgébb. 

Nem a leghosszabb videó, de azért el lehet időzni a részleteken. Most a Tatooine pályán nézhetünk bele a Survival módba. 

A Star Wars: Battlefront novemberben érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

34.
34.
arcadia
#18 királyosan tolod;) a tuti jrpg-ket is majd túrd fel ultrára. ja de.. Várjuk azt sem tudod mi fán teremnek azok hisz a te csapatod a cod-on kívül nem nagyon ismer mást mivel az a szintetek az agyatlan lövöldözés agyatlan multiban. De nem kell félned mert ezek a nagyszerű rpg-k sosem fognak megjelenni a fél milliós konfigodra ahogy a legjobb exkluzívok sem!! Szóval kár erőlködnöd a felbontásokkal meg az fps számokkal;)
32.
32.
randall13
31.
31.
Danikika94
Komolyan...Batman szar portját ezzel hasonlítani?...-.-" Nem veszik észre azok az emberek akik erre verik a nyálukat hogy KÉT TELJESEN KÜLÖNÁLLÓ CSAPAT CSINÁLTA? Ezt a játékot a DICE csinálja FrostBite motorral...BF3-4 PC ki tapasztalta már hogy szar fos lenne a játék mondván "szar port miatt"? Szerintem nagyon senki. Batmant a Rocksteady Studios csinálja Unreal Engine 3-al...eddig nem volt vele szerintem baj az tény hogy ha elbasszák a játékfejlesztést akk mindjárt a motor a hibás pedig nem...na de a lényeg hogy két teljesen eltérő stúdió és motorrol beszélünk...jó lenne nem egybemosni a kettőt...egyébként meg szar is meg jó is eddig ez a játék mert eddig nem egy csapot be minket a DICE ha mesés grafikáról van szó. Mellesleg üdv Win10-ről TV-n és monitoron egyszerre X360-as kontrollerrel ;) :P DX12 ;)
30.
30.
PaprikaJancsi
24.
24.
Ez egy tucat multis lövölde, ha nem mondják meg sem mondom, hogy nem az épp aktuális cod / bf / akármi... De még a lézer se ! Van ám itt Star Wars feeling ... Ezt is szépen szétcse**ték... :(((
23.
23.
markoci555
#2: így van meg a Star Wars feeling
15.
15.
ADMlN
#12: Mintha újabban nem fordulna elő ugyanez konzolon is... Komolyan vegyétek le néha a szemellenzőt.
13.
13.
bodortamas1
Konzolosok MEGINT szívnak.
9.
9.
Stranger
#8: Pont annyi egy PC-s játék előnye amit egy videonál már nem látni. Élesebb textúrák, árnyékok, nagyobb látótávolság. Plusz effektek ritkán kerülnek be, azokat sem látni mindenhol. Nem értem mit vártok, elvégre a konzolok még mindig elég újnak számítanak, azért ciki lenne ha máris világmegváltó különbségek lennének.
8.
8.
roli33
Persze hogy szebb lesz PC-n...ha brutál géped van hozzá. Vagy nem. Ugyanis semmi különbséget nem látni a 2 között. Tudom, ez csak egy youtube videó, de akkor is.
7.
7.
skyzero
Élesebb textúra...Ilyen fos hd videókon pont ezt nem lehet megfigyelni.
5.
5.
Inferno
Na srácok majd meglátjuk mit produkál majd és nagyon remélem h a második féléves pc-s játékdömping már jobb lesz mert az eddigiek egy kivételével nagyon szarok voltak :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...