Batman: Arkham Knight - szuper mod a PC-seknek

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 29.
  • Hír
Link másolása
Remek kis modot kapott a Batman: Arkham Knight PC-s változata, a kiegészítő telepítése után a játék valamennyi játszható karaktere a free roam-részben is elérhetővé válik. (A hír spoileres lehet!)

A Batman: Arkham Knight során nem csak Batmant irányíthatjuk, bizonyos jelenetek, illetve mellékküldetések során más karaktereket is kezelésbe vehetünk. Nightwing segít nekünk a Pingvin rejtekhelyeinek kipucolásában, a Macskanőt Rébusz fogságából kell kiszabadítanunk, de említhetnénk Harley Quinnt is, aki az előrendelőknek járó DLC főszereplője.

És bár velük mindössze ennyit játszhatunk, Gotham felfedezése pedig csak Batman kiváltsága, a jó hír az, hogy a modderek már fel is oldották ezt a korlátozást: egy olyan kiegészítőt készítettek, amely feltelepítésével az összes játszható karaktert rászabadíthatjuk a játék városára, és egyetlen gombnyomással válthatunk közöttük - igen, még Gordon felügyelővel is randalírozhatunk.

A mod használatához ezen videó leírásában találtok útmutatót, előtte azonban csináljatok biztonsági mentést a játékállásotokról, nehogy valami gubanc legyen a másolgatásból.

4.
4.
caleb007
Ja hát ez fasza, Csak ha mondjuk minimumon tudnám a 30 fpst-t tartani egy y50-essel, az még jobb lenne. :S Tudom, technikailag nem egy brutál vas, de azért egy jelenleg is 280 ezres laposon illene élvezhető formában menni. Még ha 1600x900-ban, akkor is.
1.
1.
McDuff
csak nehogy ennél is az legyen hogy bekapcsolják egyesek aaaaaaand its gone.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...