Uncharted 4 - itt a teljes E3-as demó

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 2.
  • Videó
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a Naughty Dog egy livestream keretében tegnap este leplezte le az Uncharted 4: A Thief's End bővített demóját. Az E3-on már látott jelenetek mellett teljesen újakat is kaptunk.

A Naughty Dog a saját Twitch-csatornáján mutatta be élőben az Uncharted 4: A Thief's End bővített demóját. A gameplayt csak tegnap rögzítették, így az E3-on látott részek is új megközelítésbe kerülnek. Egy biztos: mind a látvány, mind pedig a játékélmény lehengerlő, igazán erős exkluzív címet kapnak jövőre a PS4-tulajok. 

Most már hivatalos: a single 1080p-ben fut 30 fps-sel, míg a multiban továbbra is a 60 fps-t szeretnék megcélozni. Kapunk Photo módot is.

 

133.
133.
DON GONDOCS
http://psnprofiles.com/MyCreamHUN
Erre verted annyira :)
127.
127.
arcadia
Lesz dolga szegény barackostejnek... De szerintem már ő is kezd belefáradni..
110.
110.
dzsiádzsó
Hát ez nekem továbbra is harmat gyenge, tőlem 120 fps-sel is mehetne, hiába néz ki jól ez nekem inkább volt egy paródia, mint akció játék humorral...
Persze ez személyes, tudom más imádja, de gondolom nem én vagyok az egyetlen, akik szerint ez így negyedik részre befáradt és gyenge...
89.
89.
MrBollok
Egy játékban nem az a lényeg hogy milyen a grafika ha még nem jöttetek volna rá!Menjetek ki az utcára ott van full HD!Éljenek az autós,fpses,focis játékok!Úristen csak full grafikán tud élvezni a csákó.Nagyon nagy bajok vannak már itt!Taps!!!!!!!!!!
83.
83.
Turley
#82: Muszáj minden cikknél önmegerősítési rituálét játszanod, és elmondanod 20x, hogy neked miért jobb választás a konzol?
81.
81.
Stranger
#80: Miért, mert őt csak pár cím érdekli?
77.
77.
Drazhar
Nincs PS-em, de ez rohadt jó volt gyerekek :O Mindig is nagyon szemeztem az Uncharted szériával, de ez eszméletlen fun egy gameplay volt. Majd egyszer talán telik rá.... :/
74.
74.
felegyi
#55: Majd csak azok kedvéért készítenek új verzát akik végignézték youtube-on :) nekem is bassza a csőröm hogy nem vágom a Gears of W-nak csak az első részét mert azt adták ki PC-re, de ettől függetlenül nem néztem meg youtube-on, pedig nem két éves játék... de íme, PC-re lehet kijön az összes felújítva tán, alias az élmény friss lesz x év múlva is ;)
69.
69.
arcadia
Pc-re is vannak pazar exkluzívok! Én konzolon játszom, nincs bajom a pc-vel csak azt nem szeretem ha dobálóznak a gyenge, ratyi konzolok és fps számokkal... Lehet, hogy gyenge egy 500k géphez képest ám tessék megnézni pl ezt a játékot.... Örülök, hogy ilyen gyenge gépen élvezhetem minden percét. :)
59.
59.
gyerecske
Na akkor jövőre lesz értelme megvennem végre a PS4-et. :-)
55.
55.
giga321
#48: Az a baj, hogy azokat anno már végig néztem youtubon. Úgy mint a Last of Ust is. És akkor jönnek a hírek, hogy remastered meg jön ps4-re is. Basszus ha előre látok a jövőbe akkor nem nézem végig őket. De így már nincs kedvem játszani velük mert tudok mindent. Igen tudom az teljesen más, ha én tolom stb stb de én ilyen vagyok ilyen téren.
Ezért jó ez a 4. rész mert itt legalább már ténylegesen én játszhatom végig. Tiszta lap stb. Ezért is lenne jó egy Új God of War széria új hőssel mert akkor az is tiszta lap lenne. Nem függnék az elődtől. Mert kb azokat is végig néztem hehe.
54.
54.
KeXxX
#28: Az Elena te fasz.
53.
53.
DON GONDOCS
http://www.moddb.com/mods/killzone-source
Nemis rossz.
51.
51.
roli33
50.
50.
arcadia
Szerintem itt kb tojást lehet majd sütni a gép tetején...:) gyönyörű!!
48.
48.
Yanez
#46: Neked kötelező lesz előtte kitolni a Drakes Collection lemezt. :)
46.
46.
giga321
Hát azért most kicsit beszartam. Ez kik.rt jó lesz úristen.
43.
43.
tmprry0001
#41: Az az érdekes, hogy elvileg míg Xbox fronton a ROTTR, addíg PS fronton az UC4 fogja megmutatni, hogy hol is van ezekben a szerkezetekben a határ - több mint valószínű - és bár még a generáció elején járunk - itt most azért reálisabb a dolog, mert a hardware PC-hez jobban hasonlító léte miatt könnyebben programozható, jobban kiismerhető( 1,5 év után már biztos ) - így nem kizárt, hogy ettől szebb játékokra ez a generáció már nem lesz képes - < főleg, hogy konzol exkluzív gammákról beszélünk( legalábbis UC4 részről biztosan - TB-részről meg valameddig? ) - -
42.
42.
PaprikaJancsi
Nagyon sokat javult a játék, az előző gameplay-hez képest. Ott elsőnek nekem csak egy szimpla TPS-nek tűnt a játék. Viszont itt már tényleg meglátszik a Naughty Dog keze. Szép munka. Csak a végeredmény is jó legyen.
41.
41.
Yanez
Nem találok szavakat, mert nem léteznek akkora szavak, hogy leírjam mekkora! Megint meggyőződtem róla, hogy az UC a kincskeresős akció-kaland játkok koronázatlan királya, és ezt senki sem tagadhatja. A videójátékok Indiana Jones-a! Szerencsére két ütős cím is lesz a kategóriában az elkövetkezendő 1 évben. A másik a TR ugye, ami szintén fantasztikus, és amit elsőnek fogok kivinni, mert félő, ha az UC4-el kezdeném, utána Lara kisasszony már a csípőjével sem tudna lázba hozni. :)
34.
34.
tmprry0001
#33: - pontosítok: TLOU -
33.
33.
tmprry0001
- ÉN MÉG TEGNAP ESTE TWITCH-EN IS LÁTTAM ÉLŐBEN( a minőség rosszabb volt persze ) + ezt is csekkoltam - és ennyi. Ez a demo most tényleg elég látványosra volt megalkotva( üldözések, motoros jelenet, nagyobb terek ), de nekem AZ ELŐZŐ DEMO JOBBAN TETSZETT HANGULATILAG, valahogy jobban átjött a "next-gen Uncharted érzés" - Ettől függetlenül annak, keserű szájízzel olvastam a sorokat + néztem a tegnap esti közvetítést, hogy: CSAK 30 FPS lesz - szóval akkor erre képes a PS4 ebben a generációban. Ja. Erre. Mert ha a ND nem tudta kierőszakolni a stabil 60 képkockát, akkor ki más? - Ők azok aki elvileg a LEGJOBBAN ismerik a PS-t - azt a playstation-t, amire az előző verziónál jóval könnyebb programozni a PC-hez jobban hasonlító hardware miatt - Mellékesen mondom, hogy multiban se lesz biztos a 60 FPS - aki nem tudná - eredetileg a kampányra is azt nyilatkozták, hogy: 1080/60 a cél - nos ez akkor már nem igaz - de majd a multi.....A játék mellesleg tényleg elég odab...szós eddig - #10: Ez egy újgenerációs ND motor PS4-re - nyisd ki jobban a szemed légyszíves és állítsd át a videó felbontását 1080-ra és NÉZD MEG ÚJRA - nem volt rossz a TLUO PS3-on, de ez más világ -
32.
32.
Moldren
Egyet értek az előttem szólókkal, ezért nem írom le századjára ugyanazt.
Nekem csak egy bajom van az egésszel. Nagyon megváltozott Sully arca. Iszonyatosan élethű lett, viszont az arc karaktere teljesen más mint az előző 3 Unchartedben.
Nem szeretem a Collector's Editionöket, viszont ennél a játéknál kivételt teszek.

u.i.: Valaki javítsa ki 28ast, nekem nincs kedvem.
30.
30.
xICEMANx
Holy fucking shit!.... Nem piskóta
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...