Készül a Dawn of War harmadik része?

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A nagy nyári pangás egyik kellemes meglepetése, hogy a napokban kiderült, a Sega levédette a dawnofwar3.com domaint, így a Relic Entertainment a Company of Heroes 2 után ismét visszatérhet a W40K univerzumába.

Több mint hat éve annak, hogy a 2004-ben bemutatott Warhammer 40.000: Dawn of War második része megjelent, így talán nincs semmi meglepő abban, hogy a szebb napokat is megélt Sega előrántja a kalapból az egyik legsikeresebb sorozatát.

A napokban ugyanis kiderült, hogy a japán cég amerikai részlege nemrég regisztrálta a dawnofwar3.com domaint, ami jó eséllyel azt vetíti előre, hogy a fejlesztésért felelős Relic csapata végre elengedheti a Company of Heroes 2-öt.

A Sega ezzel egyszerre két Warhammer-játékon is dolgozna, hiszen a The Creative Assembly korábban már bejelentette a Total War-széria új epizódját, a Total War: Warhammert.

5.
5.
RiKolto
#3: Amiket fel soroltál sem a SEGA csinálta, csak felkarolta, hogy el ne vesszen kárba, ezt tekintsd úgy mint a Hellgate Londont az EA games amit kiadott (aztán leállították), de egy koreai cég meg folytatta, a mai napig megyen SEMMI extrával bővítették! NA ezt is úgy tekintsed, hogy nem lesz benne semmi Új nép, Új extrával, CSAK grafikával.
4.
4.
Seaxa
Az meg csak mellekes, hogy a Sega kiado itt es nem fejleszto. A Relic pedig meg THQ eraban kezdte a DoW sorozatot, szal az egesz szajhuzas ertelmetlen (mobil miatt nincs ekezet).
3.
3.
Perseus84
Akkor hadd soroljak parat amik nagyon jok lettek: Company of heroes 2, Alien Isolation, Total War sorozat.
Picit nezz utana mielott hulyeseget irsz. Ha a Dow 3 kijon nekem elorendeles lesz.
A Sega bejelentette h PC exkluziv gemeket fogja tolni. HATALMAS PIROS PONT. VEGRE VEGE A SZAR KOZNOL PORTOKNAK
2.
2.
RiKolto
Csak az a baj hogy a SEGA csinálja, holott csak a Sonic játékban híres (de az is egy fos a mostaniakat nézve) Különben meg sorolhatnám az eltérő játékokat, amit a SEGA készített (AVP3, Viking- BoA, stb), egy sem volt híres a játék élményben, és újat sem tudnak mutatni!
1.
1.
Kolompár Tarzan
Na végre!

Legyenek benne a Necronok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...