A Burnout Paradise is játszható lesz Xbox One-on?

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A Criterion Games a Twitteren erősítette meg, hogy jelenleg is tárgyalnak a Microsofttal arról, hogy a Burnout Paradise Xbox One-on is játszható legyen a visszafelé kompatibilitás segítségével.

A Microsoft az idei E3-on mutatta be az Xbox One egyik új, egyelőre csak Preview Program résztvevőinek elérhető visszafelé kompatibilitást, amivel Xbox 360-játékokat futtathatunk az új konzolunkon.

A funkció egyelőre nagyon kevés játékot támogat, de a Microsoft egy felmérés keretein belül igyekszik kideríteni, a rajongók milyen címeket látnának viszont. Ezek között a Burnout Paradise is szerepel.

A Criterion azonban jelenleg is azon dolgozik, hogy a felmérés eredményétől függetlenül, de minél előbb játszható legyen Xbox One-on a Burnout Paradise. A csapat a Twitteren erősítette meg, hogy már tárgyalnak a Microsofttal, de további részleteket csak később tudnak majd megosztani a rajongókkal.

A visszafelé kompatibilitás kapcsán egyelőre annyi biztos, hogy az év végéig közel 100 Xbox 360-játék lesz majd játszható Xbox One-on, de ezt később több száz új cím követi. Az első hullámban jó eséllyel szerepelni fog a Mass Effect-trilógia, a Super Meat Boy, a Halo Reach és a Perfect Dark Zero is.

6.
6.
Red-E-Kamp Van
#5: A nem gondolkodók meg nem szidnak semmit, hanem befogják a pofájukat és eszik a maradékot, amit átfordítottak a másik felére.. Sokkal jobb.. Igaz, ez erős hasonlat volt, de nem példátlan.
Nekem ilyen esetekben, ami az új konzol tulajok érve, szokták mondani alpári stílusban, hogy "vegyél konzolt".
Akkor ez ilyenkor is helytálló?
Egyébként senkit nem zavarna a remastered, mint ahogy arról épp elegen beszélnek is, ha nem menne az új címek rovására.
Ráadásul én nem is szenvedek ebben.de aki megvette a konzolt?
Örül annak, ami van, mert muszáj. De ha azt mondják, hogy remasteredet kapsz évekig, akkor is az újat veszi meg?
5.
5.
Kobe24
Nem tudnak ezek gondolkodni az a baj csak szidni mindent :D
3.
3.
DON GONDOCS
Egyre inkább az XO felé húz a szívem. Igen tudom hogy nem a visszafele kompatibilitással kéne hódítani a konzolnak. De ezzel visszaszorítják a Hd remastered definitive.
2.
2.
strike19
Én egy folytatásnak jobban örülnék.De mai napig a kedvenc autós játékok között van.Szerintem ennek van a legjobb arcade élménye a need for speed hot pursuit 2-n kívűl.
1.
1.
Red-E-Kamp Van
Mekkora élmény volt, amikor először véletlenül telibe kaptam egy falat ebben a játékban és az autó mérete a felére változott abban a belassításban.
Hallottam, hogy jól törik, de nem néztem róla semmit, mert nem akartam az élményt rombolni. Jól tettem. valamint az első Burnout Címem volt.
utána csak ps2-n játszottam egy korábbi epizóddal, de ez jobb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...