Fallout 4 - jön a 400 oldalas túlélési kézikönyv

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 28.
  • Érdekesség
Link másolása
A Skyrim hasonló kézikönyvét is készítő Prima Games és a Bethesda ma megerősítette, a Fallout 4 novemberi megjelenésével egyszerre érkezik majd a közel 400 oldalas Vault Dweller's Survival Guide is.

Elveszettnek érzed magad a bostoni posztapokaliptikus univerzumban? Semmi gond, elég ha felnyitod majd a Prima Games szerkesztette Vault Dweller's Survival Guide-ot. A túlélőkönyv a Fallout 4-gyel egyszerre, azaz november 10-én jelenik meg. A sima változat 33,99 euróba, a gyűjtőknek szánt, keménykötésű limitált kiadás pedig 45,99 euróba fog kerülni.

A könyv többek között segítséget nyújt majd a végigjátszásban, részletes leírásokat tartalmaz a helyszínekről, tárgyakról, felszedhető cuccokról, továbbá stratégiákkal segít a könnyebb továbbjutáshoz. Rengeteg, a játékból sem megtudható adatot olvashatunk benne a fegyverekről, perkekről, páncélokról, ellenfelekről, illetve a fejlesztésekről is.

Ha szeretnéd tudni, mi mindent kínál majd a Fallout 4, akkor vesd bele magad tartalmas előzetesünkbeA Fallout 4 november 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re, valamint Xbox One-ra.

19.
19.
Almandine
Tipp: az online verziót BRADY50 kuponkóddal 5 eurórért rendeltem elő tegnap. Ha nem megy, próbálj a bradygames.com oldalról indulni.
18.
18.
bencewrr
Kicsit off, de titeket nem zavar ez a párszavas dialógus rendszer? Számomra így kissé elveszítette a varázsát..
16.
16.
patka21991
titkokat is beleirjak ezekbe? pl. a FF-ben gyakran talalkozni rejtett bossokkal, titkos fegyverekkel, pl. Ruby (plusz masok a FF7-bol), Ozma, Hades, Tantarian(?), stb.
Bocsanat h csak FF-es peldakat tudtam irni...
15.
15.
Sidonyke
#11: Ha jól tudom ez korábban fog játszódni. Bár azt sem értem, hogyha a karakterünk élt a világégés korában, akkor hogy lehet életben még akkor is, mikor a radioaktivitás élhető szintre csökkent.

A Moirával írt könyvet pedig a Fallout 3-ban még Three Dog véleményezi is, amikor szóvá teszi, hogy milyen is lett a könyv. (Ha túlságosan tudományosra veszed a figurát, akkor úgy, ha nem törődsz az egésszel, akkor pedig azt is szóvá teszi.)
14.
14.
Thor Vath
Hát elvileg az a hivatalos szöveg, hogy ezzel teljes a játék, ez a "kézikönyv", csak hát a játék dobozába nem fér bele :) Én megvettem a FFXII-höz, FFXIII-hoz, meg a Skyrimhez is és baromi hasznos, mit ad Isten, tényleg ezzel teljes a játék :) Térképek, fegyverlisták, bestiárium, tippek, trükkök, végigjátszás, amit akarsz. És még szép is. Többet ér a játék mellé ha rajongó vagy, mint egy húsz centis poliészter bábu. Na jó, NEKEM többet ér.
13.
13.
captain planet
#12: ja, mar elo is rendeltem. de lehet veszek meg vagy 3at, h legyen miert sirnod
12.
12.
biohazard rex
Ezért a szarért fákat vágtak ki...
11.
11.
wolfwarrior
Azt hittem az a könyv lesz amit a fallout 3-ban segítesz megírni Moria-nak,de ez így csak az eber kezét foglya és kész.
10.
10.
sajttaller
#3: Remélem majd megírod, hogy melyik játék érdekel, csak hogy mi is odaírhassuk, hogy mennyire szarunk rá :))) Trollok előre, lépés indulj!
9.
9.
br1Koo
#8: Persze értem én ezt is, de szerintem azért jóval pofásabb lenne ha egy kép lenne a kézikönyvről a cikkben, nyílván ha van lehetőségük erre akkor kiraknák, mert ki szokták, de így nekem ez kicsit furán hat (ennél a cikknél például egy kép ahol áll a főszereplő a nagy pusztaság előtt találóbb lenne szerintem, egyéb kép/videó hiányában).
8.
8.
drat576
#6: Nohmeg a cikknek is jobb pofája van, igényesebbnek hat, és akiknek 10 sor már megerőltető, legalább beleolvasnak.
7.
7.
drat576
#6: Plusz akik ritkán látogatják az oldalt és nincsenek úgy elmélyedve a témában, lehet, hogy számukra új képet kapnak. Így a néha betérőket is meg tudja tartani az oldal.
6.
6.
drat576
#5: Pedig jól ki van ez találva, ez így sokkal csalogatóbb. Akik fel-fel néznek az oldalra, nagyobb számban fognak rákattintani a hírekre/cikkekre, ha tudják, hogy mindig van benne kép. Ha csak szövegből állna az egész akkor azok akiket a téma nem érdekel, de ideszoktak az oldalra, nem nyomnának rá. Nem mondom hogy ez így helyes, de valamennyi forgalmat fent kell tartani.
5.
5.
br1Koo
Én a világér nem akarok kötekedni, inkább csak javasolnám hogy ha nincs új, akkor ne próbáljátok milliószor látott képekkel feldobni az adott cikket, mert elég fárasztó például ezt a képet is itt látni, miközben a cikkhez gyakorlatilag semmi köze.
3.
3.
#2: lol :D félreérted,én utálom ezt a játékot..muszáj volt idehánynom :D
2.
2.
a3a
#1: Szerintem poén, és biztos lesz olyan akit érdekel. Nem kell ennyire felélni a felhasználónevedhez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...