Frissítve: Ütős rajtot vett az Angry Birds 2

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A Rovio tájékoztatása szerint az Angry Birds 2 megjelenését követő első 12 óra után több mint egymillió rajongó töltötte le magához a játékot, amivel ismét az érdeklődés középpontjába kerültek a dühös madarak.

Tegnap óta tölthető a számtalan mellékágat kapott Angry Birds számozott második epizódja, amiben ugyan drasztikus változásokat nem eszközölt a Rovio, azért bőven akadnak újdonságok. Például megjelentek a főellenfelek, illetve a madarak használatával az életünk is fogyni fog, újratöltése időbe telik, csak ingame valuta elköltésével nem kell várakoznunk.


Ugyan az elmúlt években már nem övezte akkora rajongás a sorozatot, mint régen, úgy tűnik, az új rész megjelenésével a régi rajongókat is sikerült aktivizálni. A Rovio bejelentése szerint a premiert követő első 12 órában több mint egymillióan töltötték le a játékot. Az Apple azzal fejelte meg a hírt, hogy adataik szerint eddig több mint egymillió évet játszottunk a franchise összes részével.

Update! A Rovio tegnap a Twitteren számolt be az új mérföldkőről: már 10 millióan töltötték le az Angry Birds 2-t. Azt még nem tudjuk, hogy az új üzleti modell működik-e, és mennyi pénzt toltak bele eddig a felhasználók.

23.
23.
mestermagyar
#22: De magadat biztos, és az itteni embereket beleértetted a mondanivalódba, ez meg kicsit sántít ha mindenki emiatt sír. És aztán engem kezdesz el itt oltani mert megismételtem amit magadról is írtál.

Tehát a a "mi" szócska alatt a végén mindenkit értesz csak kb azt nem aki olvassa.
22.
22.
MoRT2195
#11: Nem magamról beszélek, mert én pl életembe semmi mikrótranzakciós cuccot nem vettem még. Valahogy engem különösebben sosem zavart ez a rendszer, és nem is nagyon akadályozott semmiben. Ha le megy az 5 életem, akkor meg max játszok mással. Viszont rajtam kívül sok millió ember van, és bizony sok millió ember vesz is mikrótranzakciós cuccokat. De hogy válaszoljak is a kérdésedre: fogalmam sincs, hogy nézel ki. Ha úgy nézel ki, mint a képeden, akkor valszeg sok eszed nincs.
21.
21.
mestermagyar
#19: Nem. Valahogy az f2p játékokat senki sem töri. Sim cityvel is próbálkoztam de nem sikerült pénzt beadnom cheatdroiddal.
19.
19.
TheFB
Én értem a felháborodás okát, és teljesen egyetértek, hogy ez az időkorlátos dolog gusztustalan megoldás, de azért nem kell túl nagy tudás ahhoz hogy az ember ezt a rendszert kijátssza. Aki torrentezni tud, az egy rootolt telón ezt is simán megoldja, amennyiben androidos az illető.

Egyébként szerintem az új rész sokkal szórakoztatóbb mint az első, bár még csak az 51. pályánál járok, de eddig azt tapasztaltam, hogy sokkal pörgősebb, szebb, jobbak az animációk, de ennyi pénzt (avagy várakozási időt) én sem adnék ki érte.
18.
18.
mestermagyar
#17: Ez a kifogás pont azzal egyenlő minthogy az 1 órás mgs ground zeroes nem is rövid mert 20x kitolhatod...
17.
17.
Quent1n
sisxgame: HÜLYESÉG. Nyugaton rohadtul nem "lopkodják" annyian. :) A kiadók már régóta szerették volna elérni, hogy egy játékból folyamatosan pénzt lehetne kihúzni. A kalózkodás mint olyan már itt nálunk is egyre inkább szorul vissza hisz a játékok ára az évek alatt csak csökkent és igen olcsón hozzájuk lehet már jutni. Nyugaton meg régebben se volt akkora probléma, hisz meg lehet nézni milyen eladásokat produkáltak és produkálnak a jobb játékok. Ráadásul a mobiljátékok piaca aztán pláne pörög. Egyszerűen mint az már ezerszer el lett mondva mára a játékkészítés egésze egy maximálisan profitorientált dolog lett amiben a bevétel minden más fölött áll.

Angry Birdsről annyit, hogy nekem bejön, tényleg látványosabb lett, dinamikusabb, ott nyúltak bele ahol tényleg érdemes volt. Az elfogyó élet meg pont nem izgat Candy Crushba is van, ott se zavar, ha elfogy akkor elrakom a telót azt csinálok mást, ilyen egyszerű. :) Az is igaz, hogy engem nem kötnek le ezek a játékok annyira.
15.
15.
sisxgame
mondjuk az igaz
13.
13.
sisxgame
ha nem lennénk olyan parasztok hogy lopkodjuk a játékokat akkor nem kellene ez a rendszer. És nem mondom azt hogy tisztelet a kivételnek ( ami kb 3% ) mert ugy is az a paraszt fogja felkapni ezen a vizet aki életében nem vett játékot. Ha meg folyamatosan kalózkodsz akkor meg ne rinyálj.
11.
11.
mestermagyar
#10: Úgy nézünk ki mint aki hozzá lett szoktatva? Max te aki elhiszi amit mond magáról.
10.
10.
MoRT2195
Nem vagyok Angry Birds rajongó, az előző részekkel nagyon keveset játszottam, mert nem tetszettek, de ez a 2. rész bejön. Sokkal dinamikusabb az egész, a grafika is jobb lett, maga a gameplay is kicsit pörgősebb, és a pályák nagyon változatosak. A F2P rendszer tényleg kaka, de hát ehhez már sajnos hozzá lettünk szoktatva.
9.
9.
mestermagyar
#8: Sajnos szarráértékelték 5-el.
8.
8.
Rajongás? :D Bullshit. Csak és kizárólag a kettes szám vonzza az embereket. Amint megtapasztalják mekkora lehúzás (na meg hogy ugyanaz még mindig), törlik is a francba.
7.
7.
konrad77
a nehézségek jók de egy idő után már unalmas főleg a gyorsan végigvitt pályák miatt gyorsan kivitték de az újítások egyre több régi és új követőket, rajongókat hoz a játék ahol megjelenik
6.
6.
xICEMANx
Jah, ellett rontva evvel az életesdivel meg a 30 perc várakozással ha lenullázod magad... Pedig nagyon jó komolyan de szégyen amit műveltek evvel a hülyeséggel
5.
5.
logic5
Én is 5 pályát toltam. Azok jók lettek. De sajnos ki is nyírták a f2p-el!
3.
3.
mestermagyar
Nagyon élveztem az első 5 pályát. Természetesen meg ne ijedjetek, 1-es értékelést kapott, nem járulok hozzá az f2p-hez. Ti is tiltakozzatok ezzel. A passzivitás az nem elég ide.
2.
2.
PS4jacksony
Unalmas már ez a csirkés cucc nagyon unalmas...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...