Black Ops 3 - problémák az Xbox One-os bétával

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan a Call of Duty: Black Ops 3 PlayStation 4-es bétája mindenféle probléma nélkül lezajlott, a ma induló Xbox One-os és PC-s próbakör közül az előbbivel egyelőre gondok akadtak, így jelenleg kicsit döcögős a rajt.

A mai napon indult el a Call of Duty: Black Ops 3 PC-s és Xbox One-os multiplayer bétája, a Microsoft masináján azonban nem volt problémamentes a rajt, ugyanis több rajongó arról panaszkodott, hogy az Activisiontől és a Treyarch-tól kapott kódot egyszerűen nem tudja beváltani.

A kód felhasználásakor ugyanis a játékosok egy jelentős részét hibaüzenet fogadja. A Treyarch és a Microsoft is tud a hibáról és állításuk szerint nem a kódok rosszak. Már dolgoznak a javításon, úgyhogy aki teheti, az legyen türelemmel.

A Call of Duty: Black Ops 3 teljes verziója november 6-án landol a boltok polcain.

33.
33.
kamgecam
#29: Akkor nekem szerencsém volt mert nagyon gyorsan leszedte,és tökéletesen futott ps4-en.
32.
32.
Dark_Temptation
#31: Nem lett gyenge, hanem az is volt alapbol. Ha neked a teny hulyeseg akkor hajra folytasd a munkassagod. Attol meg hogy lefizette a Sony az activisiont nem fog 1080p ben futni a többi jatek..
31.
31.
PaprikaJancsi
#30: Ha avval töltöd az idődet, hogy butaságokat írj, aki további jó szórakozást. Nem értem, hogy miért vagy ilyen ellenséges, azért mert a Sony lefizette az Activisiont, még nem a Box lett gyenge.
30.
30.
Dark_Temptation
#28: nem inkább visszaülök a master rész által használt istencsászár elé és nem szarakodok 900p-ben :D és nem játszok xbox1-es grafikájú forza horizonnal :D
29.
29.
Aanash
Ps4-en volt szerencsém hozzà, nàlam tökéletesen ment, de 2 napig szedte a közel 13 gigàt 60 mb/s netnél, a haveromat pl belépni se engedte.
Nem lesz rossz jàték, de a Destiny kiforrottabb szerintem, a Titanfall-t nem ismerem, elvileg ezekről lett mintàzva.
A Battlefront mellett ez is vàrós.
28.
28.
kopic
#23: Menjel szepen vissza legozni, az való neked.:)
26.
26.
p3ti
#12: "ugyanis több rajongó arról panaszkodott, hogy az Activisiontől és a Treyarch-tól kapott kódot egyszerűen nem tudja beváltani"

Ha még ahhoz is hülye vagy hogy elolvass egy cikket, akkor mégis minek kell megszólalnod? Kész csoda hogy tudtál regisztrálni
25.
25.
Dark_Temptation
#22: senkit nem érdekel a server parkja amikor 1 codot nem képes full hd-ban nyomatni csak gatyi 900p-ben :D
23.
23.
Dark_Temptation
#18: lel u mad bro? :D látom elvakult fanboy módjára alakítasz :D ami tény az tény. fogadd el pisti :)
22.
22.
huster14
#12: hallod shitbox. a microsoftnak még mindig ott van a fényévekkel nagyobb server parkja.
20.
20.
simon 555
#4: Nem ok nélkül hívják bétának...
19.
19.
Falcon
nagyon jo volt hogy kiprobálhattuk egész vasárnap nyomtam ps4-en ez is nagyon jo játék lett számomra kötelező vétel
18.
18.
kopic
#12: Mi van Pistike ? Kiszoktel az intezetbol csak hogy ezt az elmes hsz-t megoszthasd velunk ? Kar volt...
17.
17.
elmespeti96
Nekem se fogadja el a kódot amit vagy már 4 órája próbálok aktiválni... (Pc-re)
16.
16.
atesz89
#4: FPS meg csak nálad szar.
15.
15.
atesz89
Nincs ezzel semmi gond csak érteni kell hogy mit mivel lehet állítani. Egérérzékenységet meg lehet oldani, homályosságot is, kifagyást is. AMD kártyánál kilövöd az evolvedet és nem fagy ki. Kicsit sablonos és innen onnan összelopott játék de összességében nem rossz e.
14.
14.
Norbi1985
Nálam még mindig nem fogadja el a kódot!
13.
13.
razipapi
#4: Hát nemtudom barátom ,hogy csinálod de nekem fx6300 @ gtx 750 ti párossal 110 fps alá nem igen akar menni HIGH on :D
legalábbis délelött igyvolt most még a steam sem akar beengedni :/
12.
12.
Dark_Temptation
11.
11.
Rohej, hogy amelyik platform az elsodleges azon jo, a tobbin meg nagy 0. BO2 annak idejen 1 evig laggolt, mig x360-on hibamentes volt...
10.
10.
huster14
az xone-os valtozat is egy rakat szar, jatszhatatlan mert a jatek tok random kifagy jatek kozben es mindig ujra kell inditani.
9.
9.
amputius
#4: Bar meg nem probaltam de eger beallitasokrol irtak hogy alapbol egergyorsitas meg valami mas funkcio be van kapcsolva(ket csuszka a sensitivity alatt).

Ezeket ki kell kapcsolni es jo lesz.

Framerate-rol nem tudok nyilatkozni, remelem nekem stabilabb lesz.

Ezzel egyutt ez egy beta build, PS4-en is voltak framedropok benne. Voice se mukodott meg teljesen ugy ahogy kell, codec problemak voltak vele mert emberek fele csak recsegett ropogott.
8.
8.
zarándok
#4: Durva... Pedig PS4-en elég stabilan hozta a 60fps-t és a grafika is gyönyörű volt (szerintem). Az már mãs kérdés, hogy nekem csúnyán Titanfall utóíze volt a játéknak. De tényleg vicc, ami a PC portokkal megy mostanában. Valahol érthető, hogy portok jönnek PC-re, elvégre fix hardverre gondolom könnyebb fejleszteni és optimalizálni, mint a millió féle PC konfigra, de azért nem lehetetlen, lásd GTA V. A PC-s változat valami iszonyat jól van optimalizálva. Inkább akkor legyen mindegyik PC-s változatnál egy kis csúszás, de legyen normális.
7.
7.
kamgecam
Mivel most a ps4 a prioritás nem csodálom.Anno fordítva volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...