Elkészült az xboxos Rise of the Tomb Raider

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 10.
  • Hír
Link másolása
A Crystal Dynamics bejelentette, hogy aranylemezre került a Rise of the Tomb Raider Xbox One-os és Xbox 360-as verziója. Ez annyit jelent, hogy Lara új kalandja már biztosan a boltokba kerül novemberben.

A Microsoftnak is szüksége volt egy Uncharted-kaliberű címre Xbox One-on és Xbox 360-on, hát szépen leszerződött a Square Enixszel és ideiglenes exkluzivitást vásárolt magának. Ez annyit jelent, hogy a Rise of the Tomb Raider első körben a redmondiak masináin jelenik meg - ez a két verzió készült el most, két év fejlesztési idő után. 

Már csak a lemezek sokszorosítása és némi logisztika van hátra a november 13-án esedékes premierig. Az alapjáték mellé természetesen szezonbérletet is vásárolhatunk, amely új single tartalmakkal és extra játékmódokkal bővíti a felhozatalt.

40.
40.
Pain
#37: Istenem, hogy ilyen beteg lények melyik univerzumból szivárognak át hozzánk?
37.
37.
Galamb009
A sok senkiházi, kispöcsű shitstation rajongónak látom nagyon habzik a szája, de hát ez van akkor, amikor akkora kretén valaki, hogy egy kalap szarra több, mint százezer forintot kiadjon, és ne kapjon érte semmi hasznosat. Xbox>Shitstation lúzerek. ;)
36.
36.
#32: Nevetnek hát, ez egy kész kocsma lett ez a GK. Norbii meg a főcsapos, inni viszont nem iszik soha semmit csak minket piáltat halálra. Yani már belezöldült abba a löttybe amit a stáb a kocsma alatti pincében főz, azt mondják ufók is vannak ott.
35.
35.
kopic
#34: De tudjuk jól, hogy nagyon sokszor nem szokott lenni.
34.
34.
kopic
Azta ! Itt aztán volt moderálás, ja nem. -.-
33.
33.
BloodyDeath
Én nagyon várom már. Az biztos, hogy fogok szaladni a megjelenés napján a boltba, mint valami zárt osztályról szabadult csökkentett agy álományú degenerált génhibás fogyatékos. Nagyon kiváncsi vagyok a sztorijára. Valahogy, az elmúlt napokban nagyon ráizgultam a Tomb Raider-re. Többször befurakodik a gondolataim közé a játékok és a filmek nagyobb jelenetei. A múlt nap ment a tv-ben is asszem az első része. Meg a hét elején kissé laza napunk volt a munkában. Ezért kerestem a play áruházban valami játékot, hogy elüssem az időt, és legelsőnek a Tomb Raider Relic Run-t dobta ki, hogy azt ajánlja nekem. Azonnal töltöttem is le. Azóta minden szabad pillatban, amit nem itthon töltök, ezzel a játékkal csapom el.
Az online móka anyira nem izgat. Talán majd PS4-n, ha kijön. Ott kipróbálom.
32.
32.
tirpa
#12 #24 #26 #28 :

Tisztelt GK! Az efféle megnyilvánulásokat könnyen lehetne orvosolni: pl alapból tiltjátok a hozzászólás lehetőségét. Már régóta ennek az oldal olvasója vagyok és én úgy gondolom, hogy ezeken jókat nevettek.
31.
31.
Gykrizsi
#28: Hát dzsiádzsó már rég kiérdemelte a bannt, mivel mindn nap direkt belekezd egy vitában. Már rég ki kellett volna vágni a fenébe, persze gondolom így nő a nézettség, ezért nem teszitek.
30.
30.
Yami
#23: Én is egyetértek, vicces, hogy pont ő maga adott ilyen pontos leírást saját magáról! XD
29.
29.
ADMlN
#27: Egyetértek, beletörődöm a saját kommentjeim törlésébe, ha ez azt jelenti, hogy dzsiádzsó mentális hulladéka is eltűnik.
28.
28.
Norbiii
#22: dzsiádzsó!

Téged is felszólítalak, hogy az offolás helyett, a téma érdemi lényegére koncentrálj, és NE a többiekkel foglalkozz! Ha a helyzet nem változik alapos moderálásba kezdek, aki meg nem bír magával, az lehet kifog érdemelni egy BANNT!
27.
27.
kopic
#24: akkor lehetne kezdeni az off hsz-k törlésével pl...
25.
25.
kopic
#23: Hagyd a fenébe, nem ér annyit.

Egyébként a kérdésedre a válasz: Egyetértek veled.
24.
24.
barackostej
Egyeseket nagyon felizgatott Lara aranylemezre kerülése, de kérem, hogy azért tartsuk meg emberi mivoltunkat és maradjunk a hír témájánál.
23.
23.
ADMlN
#20: Komolyan a pofám leszakad tőled. Először is neked kéne megtanulni érvelni, mert megint csak mások becsmérlésével foglalkozol, nem az érvekkel. Ha pedig aki látja, hogy mennyire szánalmas is vagy mind hozzám köthető, akkor én vagyok kopic, p3ti és Yami is.

"bárkit meg lehet kérdezni csak mocskolódni jártok fel, semmi tartalma nincs az írásotoknak, olyan vagy mint a kocsma előtt dülöngélő kötekedni vágyó alkoholista világtalan... nem ide való!"
Szerintem ezzel túlságosan is haza találtál, mert még életben nem hagyta el a klaviatúrád olyan komment amiben nem mocskolódtál.
De tartsunk egy kis közvélemény kutatást: ki véli itt úgy, hogy az általam idézett mondat pontosan jellemzi dzsiádzsó magatartását?
22.
22.
dzsiádzsó
#16: Örülök, hogy ezt csak nálam veszed észre, nagyon objektívek az X fanok, ettől még nem lesz 1080p-s konzolotok :O...
21.
21.
dzsiádzsó
#17: Ha járnál youtubra látnál fps elemzést erről a grafikai csodáról :D, Te is csak troll vagy már bizonyítottad párszor, bár értelmesebb, mint lentibb kollégáid.
19.
19.
kopic
Amúgy én már nagyon várom ! 1.rész zsírkirály volt, ez is az lesz.
18.
18.
ADMlN
#14: Hol vannak a te érveid? Én nem látom. Bár erre sem mondanám, hogy meglepő...
A Win8-as témát pedig már rég kiveséztük, linkeltem bizonyítékot is, más kommentelő is megerősítette, mit szeretnél még? Ja, hogy mással nem tudsz dobálózni? Kezd nagyon nagyon unalmas lenni, hogy ha nem tudsz belekötni valakinek az állításaiba akkor inkább megpróbálod besározni.
Egy aljas görény vagy, aki a saját jellembeli hiányosságait vetíti ki másokra.

#12: Elnézést kérek a jelzőért, de nem vagyok hajlandó eltűrni, hogy a szerencsétlen tovább becsméreljen.
17.
17.
p3ti
#14: Igazából egy aprócska tényt nem veszed figyelembe - az ég világon senki sem kíváncsi az elégedetlen rinyáló kommentjeidre. Gondolom tapasztalatból beszélsz, hisz neked már a Square Enix kiküldte a promó lemezt hogy előre tesztelhesd a játékot - ha netán ez így van, akkor kérlek, fejtsd ki bőven véleményed. De sajnos mivel közel nem vagy annyira fontos ember, ezért tartsd meg a f*sz spekulációidat magadnak, és a műmájer youtubevideóelemző kritikát is írd fel a kis rózsaszín naplócskádba, majd told vissza a párnácskád alá.
16.
16.
kopic
#14: Látszik, hogy csak a flamet jössz szítani mindig. És a személyeskedés sem áll tőled távol, ahogy látom.
14.
14.
dzsiádzsó
#13: Na épp Te hiányoztál, hazug ADMIN, akinek win8 plusz 10fps-t hozott a win7-hez képest XD... Amúgy meg tőlem futtathatja 1080p-be is, alig fejlődött X1-en, amúgy is lagol, mint az állat és ettől még a játékok fele nem tudja X1-n az 1080p-t, pedig win8 fut rajta nem Adminka plusz 10 fps :O?

Többi kedves kommentelő válaszában megint csak egy dolgot felejtett el, az érveket, meglepő? Ja nem :D
13.
13.
ADMlN
#8: Komolyan mondom egy vicc vagy. Cáfolatot követelsz olyan dolgokra amit te is csak hasraütésből kapartál le ide. Mi lenne ha inkább te bizonyítanád (tudod érveléssel, amiért úgy odavagy), hogy amiket leírtál azok úgy is vannak. Bizonyítsd kérlek, hogy a játék egy bughalmaz. Bizonyítsd, hogy nem javult az elődhöz képest. Bizonyítsd, hogy nem tudja az 1080p-t. Utóbbit amúgy én tudom cáfolni: katt
Már megint csak hamukázol itt jobbra-balra és nyomod a "mindenki hülye rajtam kívül" attitűdöt hozzá.
12.
12.
Norbiii
Kérlek Titeket, hogy a véleményeiteket, személyeskedés nélkül fejezzétek ki, kretén, fogyatékos, és hasonló szavak nélkül! Köszönöm!
11.
11.
Yami
#8: Komoly fofalomzavarban szenvedsz. Amit te művelsz azt nem érvelésnek hívják csak idedobtál néhány állítást. Ha érvelnél, akkor tényekkel támasztanád alá az állításaid. És mielőtt újabb orbitális fogalomzavarba esnél: nem, amiket leírtál, azok nem tények.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...