Need for Speed - tíz perc a zárt bétából

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 10.
  • Videó
Link másolása
A Need for Speed nemrégiben lezajlott zárt bétatesztjén nem mindenki vehetett részt, de néhányan szorgalmasan rögzítették a videókat róla, hogy megmutassák a címet másoknak is. Ezúttal 10 percig mozog az új rész.

A Ghost Games próbál nagyot szakítani az idei Need for Speeddel, ami többé-kevésbé sikerül is neki. Az alábbiakban 10 percig mozog a korai verzió, amit PS4-en rögzített az egyik YouTube-felhasználó.

Az éjszakai illegális versenyek összességében jól néznek ki mozgás közben, nem spóroltak a tolakodó fényeffektekkel, de a Frostbite 3 már nem mai gyerek, így bizony néhány gyengébb textúrával is szembesülhetünk.

23.
23.
br1Koo
#21: Egyébként vicces amit beszéltek, mert én meg pont ugyanazt a játékot látom mint amit fiatalkoromban játszottam. A probléma lehet ott van hogy felnőttünk és nem úgy éljük meg ezeket a dolgokat mint régen.
21.
21.
Chelseafan1989
én is szerencsésnek mondom magam mert így hogy kaptam a betara kulcsot tudom, hogy ez a játék nekem nem kell főleg nem 18-ért.
a legrosszabb a sebességérzet nagyon lassúnak tűnik.
2 pozitív dolog van benne a grafika az ps4-en fantasztikus és a tuning.
ez még mindig nem az az NFS amit én régen szerettem.
20.
20.
simon 555
"Néhány szerencsés" ?
Boldog-boldogtalan ezzel játszott :D
De komolyan, mindenki szerzett kulcsot valahonnan, nem volt olyan a barátlistámon akinél legalább 1x ne pörgött volna.
18.
18.
LAZLOW20
#16: Sokszor dettó ugyanez az érzésem támadt,de aztán amikor elnyerted valakinek az autóját ,vagy sikeresen összeszedted a pénzt egy komolyabbra az fenomenális volt.Ja és még cockpit nézetet is kaptunkt.
17.
17.
Paint
Elmegy, de remélem hogy a graf. majd javulni fog.
16.
16.
mvf410
Nagyon bíztam benne, hogy jó lesz... de ezt megint csak kihagyom... :D A csávó meg valami irdatlan rosszul játszik. :D A rockstar games-nek kéne a midnight club-ot folytatnia. A Los Angeles-ben volt kihívás, forgalom és sebességérzet is bőven. Az autópályán szemben a forgalommal verseny közben huh... mondjuk néha kedvem lett volna a komplett gépet a tv-hez csapni, de az az én bajom. :)
14.
14.
Neo1989
Valahogy nem ájultam el tőle, am aki a videót csinálta nem vágom h nem tud kontroller-el vezetni. Az a legkönnyebb.
12.
12.
Angelwing
Ami nagyon zavaró,hogy van benne napfelkeltés rész,de aztán megint besötétedik. Mi a retkes faxért nem lehetett bele rakni nappalt is akkor már?
11.
11.
PaprikaJancsi
Egy szar az egész, kínzás volt vele játszani.
10.
10.
azureknight0715
Amit hiányoltam az a kevés autó az utakon, az írányítással úgylátom van egy kis gond, meg a kanyarok bevétele is elégé érdekes értem hogy driftel akarják megoldani de hogy minden kanyarnál... Am ebben van belső nézet vagy azt is kispórolták?
8.
8.
Na, az ilyenek miatt butítanak mindent a végletekig manapság.. Továbbra se értem, hogy ezt mért nem lehet nehézség állításával megoldani. Fogyatékosoknak legyen ott a super easy, a többieket meg hagyják élvezni a játékot.
7.
7.
dzsiádzsó
Istenem és még mondják, hogy nem nem nincs mainstream tinibugyutasítás a játékvilágban... Egy az egyben a GTA V-öt látom este, irányítás minden stimmel, NFS esetében nem baj, HP2 óta egy szégyenkupacsz&r az egész, de, hogy a GTA-t miért kellett erre szintre húzni, sőt bármilyen mai játékot? Tényleg ez kell az amcsi 15 éveseknek egy epilepszia szimulátor, amit egy majom is képes elirányítani?
6.
6.
LAZLOW20
A törökök nem hogy videojátékba de még valóságba se tudnak vezetni.Amúgy tudja valaki hogy lesz e a végsö verzióba manuális váltó?
5.
5.
Lorthirash
Az a baj hogy nem törik szanaszét az autó :)
4.
4.
br1Koo
#2: régen is lepattant a kocsi az UG-ban, meg alig tört. A formula ugyanaz, de nekem mocskosul tetszik a játék hangulata, végre kapunk egy Undergroundot csak azt nem értem miért kell ilyen idióta módon nevet adni a játéknak..
3.
3.
Dízel
Az EA meg a ghost games örülhet az ilyen bétatesztelős videóknak. :D A csávókám siman mindennek nekimegy aminek csak lehetett...
Ellenben lehet ebbe is benne van az az idegesítő késleltető opció, mint azt hiszem a rivals-ba volt. Remélem ki lehet kapcsolni mert nem értem mi értelme. Kicsit kevésnek érzem a sebességérzetet, ez is olyan rivalsos lett..
Amúgy egész jó a város... bár tök sivár és élettelen, de a városrészek közti más közúti vilagitasok tök feldobjak.
Az élőszereplős videok meg mindig is bejöttek.
2.
2.
Terawatt
Kinézettel nincs gond, de azért ahogy lepattanunk dolgokról vicc. Törjünk össze a fenébe majd jöjjön reset gomb mint a régi szép időkben. :)
1.
1.
logic5
Még ekkora balfaszt :D :D Szakadtam :D A játék meg kuka szvsz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...