PlayStation 4 - új konzolcsomag jön öt játékkal

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 19.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan egy új PS4-konzolcsomag érkezik Európába Players Mega Pack néven. Az 1 TB-os merevlemezzel szerelt modell mellé az Uncharted: The Nathan Drake Collection, a The Last of Us és a God of War 3 Remastered jár.

Az ünnepek közeledtével ne csodálkozzunk azon, hogy egyre több bundle kerül a boltokba. A GameStop brit részlege szellőztette meg a Players Mega Pack névre keresztelt PS4-es konzolcsomagot, amely 1 TB-os fekete konzolt tartalmaz, és mellé öt játékot: az Uncharted: The Nathan Drake Collectiont, a The Last of Us Remasteredet és a God of War III Remasteredet.

Az áruház szerint a bundle november 30-án kerül a boltokba 290 fontos áron. Európában egyébként egy sztenderd 1 TB-os modell kicsivel drágább ennél, szóval az árat még ne vegyétek készpénznek.

28.
28.
PaprikaJancsi
#27: A Backwardnak köszönhetően játszhatóak a 360-as címek, és marha nagy különbség van a két konzol között. Nem is értem, miért írnak ilyeneket.
27.
27.
Ronam
#22: Az Xbox One meg X360+ Edition, nem? Pfffff, ilyen baromságokat mondani, istenem.. Minimális a különbség? Mi van?
25.
25.
babapofabob
Most akarok PS4-et venni .. Köszi gamekapocs! :D
23.
23.
TeddySnow
#22: A jól betanult mantrádnak egy éve még talán volt némi létjogosultsága, de mostanra már egyáltalán nincs, úgyhogy lapozhatsz.
21.
21.
godach
#13: Yanez. Ne bosszants már fel. Szeptemberben jutottam el odáig, hogy vegyek egy PS3-at. 39k volt. Mire megvettem, a három unchartedet, plusz 10k. Mire megvettem a GoW3-at +3k. A Last of US-ért eddig sajnáltam kiadni, 6 ezret. Ha megvettem volna, akkor +6k
ami
39+10+3+6= 58-ezer. Most ne menjek bele a részletekbe, hogy az én gépembe 60gb van, míg a PS4-be meg 1TB. Ha PS3-hoz akarok ekkora winyót, akkor az megint plusz 20k. Mindjárt 78 ezernél járunk, és még mindig csak egy (elavult) inkább mondanám, előző generációs, használt hardverről beszélünk, pár játékkal, ami még mindig nem garanciás, bármennyire is jó árban vettem (mert ez jó ár volt)
Most az 576-ban 130 ezer ez a csomag. 50-el drágább, mint amit én költöttem.
Igen.
Előretekintő vagyok, és ha tudtam volna, akkor ilyen csomagot vettem volna 4 hónappal később inkább ;) :)
20.
20.
godach
Nem tudom, hol a viharban éltek ki. 2000 óta, szinte minden konzollal rendelkezem (XO és PS4) kivételével. Mégsem telt néhány játékra. A TLOUS, ebbe pont bele tartozik. Bár, az Uncharted 1-2-3 pont megvan, de 6 ezerért akármikor tovább tudom adni. A GoW3-ért is tuti kapnék két ezret. És, ezeket, még csak most, 2015.-ben sikerült, részlegesen pótolnom.
Én, nem azt mondom, hogy ez a remastered őrület helyes, mert nem az, de tökéletesen megértem, miért van ennek is vásárlótábora.
Én is megvenném.
Sőt, még mindig vannak olyan PS3-as címek, amiket nem sikerült pótolni, (vagy 360) és azt is megvenném, kicsivel többért, újabb gépre, szebben becsomagolva.
18.
18.
Azért a Last of Us lényegesen durvább PS4-en, mint az összes többi együttvéve, ha kimaradt PS3-on akkor amúgy is nagyon jó, de ha ott is megvolt megláthatod hogy itt brutálisan szép lett!
16.
16.
NECROSMOKE
Nekem PS3-on megvan, de ezt is megvenem, de nincs della.
13.
13.
Yanez
#11: Kétlem, hogy bárki is azért fog venni ilyen csomagot, mert csak ez az 5 játék érdekli. Gondolom ennek sokkal előretekintőbbek a kedves vásárlók.
12.
12.
kamgecam
Látom sokaknak magas,egy ilyen csomag létjogosultsága és nem tudnak mást csak haterkedni.
Nyugodjatok meg biztos lesz más bundle is ez nem nektek van,ennyi!
11.
11.
p3ti
Ezt bárki megkapja kb. 60%al olcsóbban egy PS3 kíséretében..
9.
9.
zsocc-nrg
http://576kb.hu/playstation-4-ps4-1-tb-players-mega-konzolcsomag
8.
8.
kamgecam
Nagyon jó ötletnek tartom.
Látszik hogy új belépőknek állították össze illetve azoknak akik most másik konzolról váltanak Ps-re,így játszhatnak azokkal az igazi gyöngyszemekkel melyek náluk kimaradt.
7.
7.
dcba
6.
6.
dcba
Szted ennyi lesz, mert jon a Black Friday, mar Angliaban mindenhol indulnak holnaptol az akciok egeszen a jovohetig.

Sztem ez nem egy rossz csomag, mert csak a ps megeri a 290 fontot a 3 jatekot meg lazan el lehet trade-elni olyan jatekokra amik valoban ps4-re jottek ki. En pl az Until Dawn-t miutan vegig vittem becsereltem a The Order-re, az Infamous-re es a Drive Club-ra es 2 fontot hagytam ott pluszba.

Az egyik nagy tradelo angol bolt beveszi a GOW-t 13 fontert, last of us 16 font az uncharted-t meg 26-ert, ergo akinek ez a 3 jatek mar ki volt vereztetve ps3-om, az siman becserelheti egy zsir uj jatekra, vagy tobb regebbire, pl arra a 3-ra amire en is.
3.
3.
Instict99
Kár hogy mind az 5 meg van ps3-ra
2.
2.
Es tenyleg az :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...