Brit toplista: rekordot döntött a SW: Battlefront

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 23.
  • Toplista
Link másolása
Két helyet is visszaesett a Fallout 4, még a Black Ops III-nak is sikerült visszaelőznie a múlt héten. A Star Wars: Battlefront vitte az aranyérmet, a briteknél ez volt minden idők legjobb Star Wars-nyitánya is.

A Star Wars-játékokat tekintve minden idők legjobb nyitányát produkálta a Battlefront az Egyesült Királyságban, a DICE shootere 117 százalékkal előzte meg az eddigi csúcstartó The Force Unleashed rajtját.

A Star Wars: Battlefront az év negyedik legnagyobb debütjét produkálta a múlt héten. Jóval többen ruháztak be rá PS4-en az első héten, mint egy éve a Destinyre. A statisztikák is azt mutatják, hogy a Sony platformján a legnépszerűbb a játék.

Az elmúlt napok vesztese egyértelműen a Fallout 4 lett, az eladások 80 százalékkal estek vissza az előző héthez képest, ami csak a dobogó harmadik fokára volt elég. Az ezüstérmet így visszaszerezte a Call of Duty: Black Ops III.

A Rise of the Tomb Raiderre sem voltak annyian kíváncsiak, mint két hete: az eladások 37 százalékkal csökkentek, így Lara csak az ötödik helyet csípte meg.

  1. Star Wars: Battlefront
  2. Call of Duty: Black Ops III
  3. Fallout 4
  4. FIFA 16
  5. Rise of the Tomb Raider
  6. LEGO Dimensions
  7. Assassin's Creed: Syndicate
  8. Minecraft: Story Mode
  9. WWE 2K16
  10. Need for Speed
  11. Halo 5: Guardians
  12. Grand Theft Auto V
  13. Minecraft: Xbox Edition
  14. LEGO Jurassic World
  15. Football Manager 2016
  16. Skylanders: Superchargers
  17. Guitar Hero Live
  18. Minecraft: PlayStation Edition
  19. Disney Infinity 3.0
  20. Forza Motorsport 6
27.
27.
mohoyo01
#4: Nem tudom miről beszélsz... Nagyon jó a játék, hozza az igazi star wars érzést! Sokan panaszkodnak a kevés tartalomra, pályák stb. Pont annyi fegyver van amennyi kell és 12 pálya. Nem értem ezt a 4-6 pályát honnét kukáztad. A grafika is nagyon szép, a hangok mint a filmekben, plusz a kalsszikus zenék. Egyedül talán spawn pontokon lehetne javítani. Az első DLC ingyenes lesz, a játék ára pedig egy szinten van a többi hasonló kaliberű játékkal. Teljesen megérte az árát, bátran ajánlom mindenkinek!
26.
26.
Lorthirash
Én már azt szeretném látni hogy az EA csődbe megy mert ahogy megpróbálták eladni a játékot pl, ráadásul amit az elmúlt években művel a cég az felháborító.
25.
25.
Lorthirash
Hát nem tudom.. szerintem ez az új Star Wars játék egy katasztrófa lett kb 1 hétig ha lehet élvezni.Semmi tartalom nincs benne, csak a neve miatt vették meg sokan, ennél a bf4 ezerszer többet ér.
24.
24.
arsenal1974
BATTLEFRONT MINDENEK FELETT!!!EZ VAN GYEREKEK:)
23.
23.
kamgecam
#22: Akkor nem értem,miben elavult?
22.
22.
Stranger
#15: Ezt te csak azért gondolod így, mert nem játszottál sok játékkal. Ha ehhez a játékhoz elég lenne pár plusz dolog, hogy mindent vigyen..... Itt az alap koncepció elavult már, nem csak fícsörök hiányoznak.
20.
20.
Hunszi
a Fallout is a Witcher sorsára jut majd szép lassan...év játéka cím, év játéka cím, de a kezdeti rajt után szépen lassan lefele kúszik a listán
19.
19.
Kobe24
#6: Nem szar egyaltalan. Gondolom teis sokat jatszottal vele. Es amugy is hatalmas elmeny h egy millenium falconnal vagy egy slave 1-el menjel es nyird ki a tobbi repulot. Vagy akar ez ha beulsz barmibe vagy csak egy sima parasztos katona vagy. Az a szegyen h csak a sajat velemenyed a valos masnak a velemenyet leszarod mint allat
18.
18.
kopic
Kíváncsi leszek amúgy, hogy következő hétre mekkorát esik vissza.
17.
17.
kopic
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=1725&article&[Teszt]%20Star%20Wars%20Battlefront
16.
16.
kopic
15.
15.
kamgecam
#14: Azt nem tudom,én élveztem a Bf4-et,a Destiny-t és nagyon bejött a Battlefront beta.
Lehetne persze sokkal több lehetőség,fegyver optimalizáció,funkciók és akkor tényleg mindent vinne.
14.
14.
KőbányaKispest
#13: Hát ha ez az elmúlt évek legjobb fps.-e, kurva nagy gondok vannak.
13.
13.
kamgecam
Sovány tartalom de annál több lélek és "Csillagok Háborúja"feeling,élmény maga a játék.(beta-val nyomtam)Sokan az elmúlt évek legjobb shooter-ének tartják.
Először arra gondoltam hogy megvárom amíg kijönnek a dlc-k hozzá,olyan monumentálisra hízik mint a Bf4 és akkor majd megveszem,de a sok pozitív visszajelzés miatt lehet hogy a napokban megveszem.
12.
12.
Thor Vath
#1: Szerintem mert Nagy Britanniában elég eladás van arra, hogy abból statisztikát csináljanak. A magyar heti mi lenne? 20 ember vett dobozos játékot ezen a héten, abból 8-an Battlefrontot, 5-en Falloutot, a többi meg egyéb :) Majd ha itt is tolonganak az 576-ok kasszáinál a kedves vásárlók egy-egy marék játékkal a kezükben mint odakint a Game Store-okban, lesz magyar statisztika.
#5: Mert k*va jó játék, azért.
11.
11.
Galamb009
#10 Lehet én tudom rosszul, de nem Origines?
10.
10.
pár dolog:
- iszonyatos hangulat és sw.életérzés, gyors pörgős akció ( rövid szavatosság ? ),
- szép, jól optimalizált ( 6 éves gpu-n is közepes+ elmegy döccmentesen ),
- nem meglepetés, olyan hype és hisztéria előzte meg a megjelenést, hogy borítékolható volt a siker,
- casual shooter + star wars cím egyenes út az eladások és profit maximáláshoz,
- negyed játék tripla áron birkáknak csomagolva : ( kibontom, mert így nem eszed: nincs single: 50%, vegyél season pass-t: 25% / 35'000 forint season passal, teljes áron ),
- angol lista kizárólag dobozos eladásokkal ( ez a pc-s piac mindössze 7%-át fedi le ),
- erősen evolve szindrómát sejtek a háttérben,
- fallout4 eladásokat az előrendelések dobták meg ennyire, negatív hype meg visszafogta ( lesz az még jobb is ),

konklúzió: béta baromi jó volt, ennyit nem ér, lemondtam róla, jöhet a "black-friday", pénzem megvan, Gabe-papa terítsd a lapjaid ! :DDD
9.
9.
kazuma1989
Èn sem bántam meg,nekem nagyon adja:) psn:nyuffi89 Ha esetleg valaki játszana velem:)
8.
8.
matee_27
5#: hát kinek mi.. kiskoromtól kezdve nagy SW rajongó vagyok így egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem.Egyáltalán nem szar,a játéknak vannak hibái az tény, közel sem tökéletes de mutass olyat amelyiknek nincs..:). az hogy drága.. én ps4re vettem meg és az összes új és jó játék ebben az ár kategóriában mozog.
7.
7.
p3ti
#6: A kettő nem zárja ki egymást. Lehet hogy jó, de mégis egy nagy lehúzás. És mivel az emberek vevők erre is, ennek irányába fogják kanyarítani a többi játékukat is. Nagy marketing, fél tartalom. Én imádtam a bétát...de az EAnek pénzt soha többet - majd használtan.
6.
6.
Kocsis92
#5: Mert ellentétben a netes közutálattal, a játék kurvajó :) Élmény vele játszani és csak ez számít.
5.
5.
markoci555
#4: Nem a játékipar tart itt hanem az emberek. Csináljon akármit akárki de miért veszik az emberek a sz*rt drágán??
4.
4.
Azadojat
Sajnálom, hogy ott tart a mai játékipar, hogy Star Wars skinnel el lehet adni egy félkész terméket kb. 4-6 pályával teljes áron :(
2.
2.
zozo76hun
az ujdonsag varazsa ugye... a hardline miatt is visszaesett a bf4 mig ra nem untak sokan. :)
1.
1.
logic5
Miért ezt a tetves brit listát toljátok a pofánkba? Magyar listát szeretnénk látni! Kit érdekel, hogy a sznob angolok mit tolnak.. Már bocs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...