The Witcher 3 - kemény év van mögötte

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagyon kemény és hajtós évet tudhat maga mögött a CD Projekt RED és vele együtt a The Witcher 3. Ennek alkalmából készült el a játék legújabb, hangulatos előzetese.

A CD Projekt RED készített egy nagyon hangulatos, látványos előzetest, amiben a The Witcher 3: Wild Hunt - most fél áron a GOG-on - esztendejére emlékeznek vissza, hiszen meglehetősen mozgalmas volt az elmúlt pár hónap a számukra. Egyrészt itt volt a játék régóta várt, sokadik halasztás utáni megjelenése, aztán az ingyenesen tölthető DLC-k, majd az első fizetős bónusztartalom, a Hearts of Stone érkezése.


És ezzel persze nem zárult le a játék támogatása, hiszen jövőre érkezik a Blood and Wine DLC, ami további 20 órányi kalanddal egészíti ki a hat hét alatt 6 millió eladott példányig jutó játékot.

18.
18.
izolee69
Sziasztok!

Ha valamelyikotok vett PS Store-bol Witcher3-at, akkor nyilatkozzon mar legyszi, hogy abban is benne van a magyar felirat? Csak mert a leirasban a felsorolt nyelvek kozott nem szerepel. Most van ez a Black Friday-os baromsag a Store-ban is es felaron adjak, de nem akarok lukra futni ezzel (a parom es a fiam is jatszana vele, de egyikuk sem angolos).

Elore is koszi a valaszt!
17.
17.
PAtr0n
#16: Na igen, nem vagyok egy kapkodós, minden zugba benézek, akár 5x is ha arra járok megint, nem szeretek semmiről lemaradni. Dishonored is több lett volna, ha a DLC-k is benne lettek volna, de ott se siettem, csak szimplán nagyon jól ment a játék, nemigazán haltam meg. Ja és végig lopakodva csináltam meg, mert annak a játéknak az ad igazi hangulatot, nem a kaszabolás. Persze néha így is kellett ölni. :)
Crysis 2-be szerintem én is hasonló időt tettem, de nem hinném hogy többet mint az 1-be. Anno a Risen 1-et is kiakartam próbálni, de valamiért kimaradt.
Basszus ha nem írod a leárazásokat nem is figyelem, végig is csekkolom, hátha megint van valami brutálisan jó vétel számomra.
16.
16.
#15: Jah, bezony! Kicsit furcsálltam, hogy valaki nálam is lassabban és szöszmötölősebben ( következetesebben ) játszik ! Néztem, hogy a Dishonored nagyjából ugyanannyi volt, de ott is fenn áll ami az első kettő Witchernél, hogy hamarabb volt meg dobozosan és a Steam-es változat már a második végigjátszás volt. De például a Risen 1 is 65 óra volt elsőre és ami igazán durva, hogy a Crysis 2 is 24 ! ( Úgy, hogy ezt is dobozos után másodjára toltam Steam-en :) Új rekord van születőben, a Divinity 2 személyében, ugyanis az első "helyszín" ( hasadt-völgy ) volt ~18 óra ! :D Viszont hála a mostani brutális leárazásnak ( 78 kívánságlistás játékból 76 durván akciós :) lesz DS és DAO-m is...
15.
15.
PAtr0n
#11: És tényleg lecsekkolt :D
Jahh, 78 óra, ami nem is olyan sok, anno a DAO-ba kb. 160-at toltam, a Dark Souls-ba meg 120-at. Azt tudni kell, hogy egyik játékban se rohanok, főleg nem egy RPG-ben, ahol minden mélységét szeretem megismerni.

Krezy:
Hülye lennék kihagyni egy részt is, hiszen úgy kerek a történet, mivel viszed végig azt a vonalat, ahogyan döntöttél. Éppen ezért hülyeség pl. egy Mass Effect 2-t is kihagyni. :)

JimBeam:
Remélem hogy fogok majd ámulni. :) Csak most az SC2 complete edition leköti minden energiámat, már 4 napja nyomom, de még csak a Terran kampány felénél járok. :)
11.
11.
#9: Néztem, 78 órát tolt bele az elsőbe, szóval tetszhetett neki ! :) Én közel 100%-ra csináltam meg és annak ellenére, hogy baromi lassú vagyok is csak 50 óra volt. ( Igaz másodjára, mert előtte már egyszer kivittem dobozossal is, csak akkor még nem volt Steam fiókom... ) Talán meg is van még az első és a második is dobozban is. :)
10.
10.
KENKILL
Én már az első játék óta hatalmas witcher fan vagyok, számtalanszor végigjátszottam minden részt (persze a harmadikat még nem annyiszor), és a könyvek is a kedvenceim közt vannak. Örülök, hogy végül a CD Projekt ennyire kinőtte magát és ennyi emberhez eljutott ez a franchise, bőven megérdemli. Ráadásul most még filmekről és sorozatról is pletykál az internet, remélem az is elkészül valamikor.
9.
9.
Krezy
#7: Neked tényleg tetszett az 1 ? nekem nagyon nem jött be régen :/ A 2.részt éppen ezért is hagytam ki...
A 3 viszont iszonyatosan jó lett !!!! :DDD
:DD Az 1 és a 3 között ég és föld a különbség :DD
8.
8.
Krezy
Mostanába nagyon rá álltam a DriveClub-ra de ez után a trailer után szerintem megyek is vissza folytatni Geralt kalandját :DDD Még messze a vége :)
7.
7.
PAtr0n
#3: Közel fél éve pörgettem ki az 1-et, de ott van a steam könyvtáramban a 2 is, nagyon kíváncsi vagyok mit fogok mondani a végén, melyik volt jobb.
Nekem az 1-ben a szinkron is tetszett kövezzetek meg, sokat nevettem rajta.
Az biztos, hogy mire odajutok hogy magam mögött tudhatom a 2-t is, biztos lesz valami jó kis zsíros akció a 3-ra is, és teljes lesz a kollekció. :)

De ha már nagy címekkel dobálózunk, azért a Dragon Age Originst-t se felejtsük el, iszonyat jó lett az is, kár hogy utána nagyon érződött a Bioware-en az EA sátáni fertőzése ;)
6.
6.
#5: Risen 1 ? Na ? :)
Ha a Gothic tetszett akkor ez is kötelező és meglepő módon bugmentes ! :D
5.
5.
hedzsooo
Enyhe túlzással, de idén a GOTY2015 választások feleslegessé is váltak, mert amelyik kategóriában a Witcher 3 indulhat, ott illik elsőnek is lennie.

A GOTHIC 1-2-3 szívott be így utoljára, mint a Witcher 1-2-3. Itt ráadásul a Gothic 3-al ellentétben, bugok nélkül. Nem kellett életmentő tapaszokra várni a játékhoz a megjelenése után, ugyanakkor mégis amit lehet, folyamatosan fejlesztenek még jobbá a lengyel srácok továbbra is a Witcher 3-on.
4.
4.
Ruga
Zseniális játék, közel 200 órát toltam bele én is. Talán csak a mass effect közelíti meg élményben.
3.
3.
Végre egy ember aki jobban szerette az elsőt ! +1 ! :D
Ahogy a CD-Project kezeli a termékeit és a felhasználóit az példa értékű és tanítandó példa kéne, hogy legyen. Főleg ajánlanám ezt az EA-nak, mint követendő magatartás, viselkedési forma. Nagyon sokat tanulhatnának tőlük! TAPS!
1.
1.
reddevil1015
Nagyon jó játék. 10/10
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...