Ajándék játék jár a GameStar-előfizetés mellé

Link másolása
Közeledik az év vége, a GameStar pedig jó szokásához híven előfizetési akcióval várja az ünnepeket: az újságjaid mellé most egy PC-s játékot vagy perifériát is választhatsz ajándékba.

Elrajtolt a GameStar év végi előfizetői akciója, ha megújítanád az előfizetésed, vagy épp beneveznél egyre, most érdemes lépned, a hat vagy tizenkét magazin mellé ugyanis ajándékot is választhatsz magadnak. Az előfizetésnek több előnye is van: két nappal korábban férhetsz hozzá a legfrissebb számokhoz, spórolsz vele, alkalmanként pedig exkluzív borítóval kapod meg az újságot.


És bár minden magazinhoz jár legalább egy teljes játék, ha most fizetsz elő, olyan címek közül kérhetsz egy példányt ajándékba, mint a Fallout 4, a Rise of the Tomb Raider, a Just Cause 3, a Deus Ex: Mankind Divided, a Metal Gear Solid V vagy a Mirror's Edge: Catalyst. Ha úgy tetszik, gamer periféria mellett is dönthetsz, egér, billentyűzet és headset is szerepel a kínálatban.

A választási lehetőségeket különböző csomagokba rendezték a srácok, a pontos listáért és az előfizetésért erre tessék! Az akció az év végéig él.

10.
10.
Extol
#9: Én szoktam venni, mert olyan helyen dolgozom (vidéken) ahol nem jár napi 8 óra internetezés beleszámítva a munkaidőbe, nekem bőven jó ha szünetben nem a bulvárszennylapot kell olvasnom, hanem elővehetem a játékmagazint. Az eltart 1-2 hétig mire kiolvasom. Mondjuk csak akkor veszek ha olyan cikk van benne amiről többet akarok tudni, vagy több véleményből akarok döntéseket hozni pl egy játék megvétele kapcsán
9.
9.
N!ghtmare
Ki a fene vesz még nyomtatott "gamer" újságot?
8.
8.
kopic
Erdekes, hogy a konkurenciát reklamozzatok, mert gondol az...
6.
6.
Necreon
Szóval 1 hónapos késéssel de legalább ingyen helyett féláron kapod a híreket, meg veszel egy teljes játékot teljes áron, azta!

Új Humble Codemasters Bundle -t ajánlanám inkább! (rakás DIRT, GRID, OperationFlashpoint, Overlord cím, elég szép darab lett).
5.
5.
markoci555
Egy egérpad jól jönne, mert ez az asztal lassan kezd feljönni. Minden játéknál okés, de csgo-nál bezavar a legkisebb egérbillegés, felületváltozás.
De azért sem fizetek elő, inkább nézem továbbra is a gamekapocsot :D
4.
4.
Esetleg egy gtx990-ti-t + Battlefrontot + Season passt és adok érte 5k huf :) Na! Jó ajánlat ? :D

Amúgy meg most vettem egy Cool Master Storm Devastator combót és arra is rá van írva, hogy maximális gamer ekszperiencia ! :D Szóval, nem értem a problémád ! :DDD
2.
2.
ribizly
Ráadásul HAMA termékeket "gamer" jelzővel ellátni... na ahhoz is kell egy jó vastag bőrnek lenni az arcon. :)
1.
1.
Bisco
Azért az "ajándék" egy kicsit erős. 28.000-ért választhatsz a fentiek közül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...