Amerikában jövő héten rajtol a PlayStation Now

Link másolása
Jövő héten végre elrajtol Észak-Amerikában a Sony régóta várt streaming szolgáltatása, a PlayStation Now. Az előfizetők több mint száz PS3-as játékot érhetnek el a felhőből streamelve.

Jövő héten kedden, azaz január 13-án az Egyesült Államokban és Kanadában elrajtol a Sony streaming szolgáltatása, a PlayStation Now. Az egy hónapos előfizetés 19,99 dollárba kerül majd, míg a három hónapos csomagért 49,99 dollárt kell fizetni, emellett egy hétnapos, ingyenes próbaváltozat is elérhető lesz.


A PS Now lényege az, hogy az adott játék egy külső szerveren fut, mi pedig csak a streamelt képet kapjuk a konzolon, a tévén vagy a mobileszközökön. A cég tájékoztatása szerint több mint száz PS3-as játék lesz elérhető a startnál, de a lista később bővülni fog.

Sajnos a szolgáltatás egyelőre nem hogy Magyarországot, de Európát sem érinti, a bétatesztelés idén kezdődik majd meg az Egyesült Királyságban. 

16.
16.
p3ti
A sony újra és újra belesétál a saját csapdájába. Fejlesztenek felesleges dolgokat sok pénzért, majd utána ha nem úgy megy teljes mértékbe telibeszarják..erre nincs is jobb példa mint a PSV, amit agyonver a 3DS, holott képességileg sokkal fejlettebb a masina, ennek ellenére nem veszik a "fáradtságot" hogy kezdjenek vele valamit.
14.
14.
balázs fecó
Jó lenne hazánkban is, habár én pc-s vagyok, de ettől független jó lenne
13.
13.
Yanez
Lemaradtam valamiről? Nyár óta van Psnow PS4-en, és Vita-n is. Lehet kölcsönözni, és játszani, majdnem 200 játékkal. Igaz beta version, de működik! Ez most azzal lesz más, hogy havidíjassá avatják?
12.
12.
Szelenas
#11: Persze hogy megszűnik majd lassan, 2006os gép. Nem fogja túlszárnyalni, hisz akinek van ps3-a nem fogja ezt használni szerintem. De akinek nem volt, annak nagyon jó kis szolgáltatás lesz. Sony szempontból meg nem hiszem hogy túl nagy munka lenne ez, easy money.
11.
11.
Chrysh
#10: És akkor a régebbi konzolokból származó bevételt szerintetek túl fogja szárnyalni a PS Now nyújtotta lehetőségekből származó bevételt? (Mert így ugyebár megszűnik a PS3-ra való igény szép lassan)
10.
10.
Szelenas
#7: pl akinek nem volt ps3ja ki tudja vinni az előző UCket, Godofwarokat stb, még az új játék előtt, hogy tudjuk miről is szól
9.
9.
Hunszi
#8: lehet benne valami, erre nem is gondoltam :D
8.
8.
PaprikaJancsi
#7: Lehet, hogy arra gondolt, ha kijön a 4. Egyhuzamban végigtudja vinni előtte a trilógiát.
On: Az indulás után pár hónappal fog csak rendesen működni, az eddigiek alapján. Ne legyen igazam!
4.
4.
h.jozsa
VOltt egy pár játék ami kimaradtt ps3-on
Majd ha élesedik a szolgáltatás megnézem!
3.
3.
cannondale
2015-re a gyaloglás vége.
2.
2.
zozo76hun
ha valami meg tudja ezt olni az a lag. ismerve a sony-t hogy mennyire fel tud keszulni szerver-szinten a terhelesre es a problemakra, hat, kivancsi leszek...
1.
1.
eszem
Fogadjunk, hogy ahogy elindul le fog rohadni a rendszer :D Aztán meg jönn majd a nyilatkozat, hogy "nem számítottunk ekkora érdeklődésre"...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...