Egy óra az új Need for Speeddel

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 15.
  • Videó
Link másolása
Egyórányi gameplay-felvétel érkezett az új Need for Speedről, a videókon keresztül az autóverseny minden fontosabb részletét megvizsgálhatjuk. Lesz itt testreszabás, tuning és több különböző verseny is.

A YouTubereknek kiadott demónak hála rengeteg friss gameplay-felvétel érkezett a november 3-án megjelenő Need for Speedről, és miután a próbaváltozat lényegében teljes szabadságot biztosított a videósoknak, így a játékot eddig nem látott részleteiben vehetjük szemügyre. Köszi, Benjoo!



70.
70.
Wolverine
Nem lesz ez rossz, kicsit letisztultabb mint az undergroundok voltak az tény, ami aggasztó lehet így a videók alapján, az maga ez a folyamatos éjjeles egyhangúság.

Nem egy Olympic city így elsőre blikkre a város, de remélhetőleg vannak látványosabb zúgok is, mert a grafika megkívánná.
Így ebben a formájában én hamar megunnám az tuti, a videón látottak alapján ez nekem kicsit natúr, de remélhetőleg a véglegesig még lehelnek bele némi életet.
69.
69.
shooter1234
#68: Pletykák szerintm ég belekerülhet. Viszont sokan azt sem vették észre, hogy a demoban nincs lehetőség matricázásra, pedig az még az ezelőtti nfsben is benne volt .
68.
68.
ATi0021
Törés miatt kár fikázni, talán jobb is ha nincs multi úgyis tele lesz 6 évesekkel akik csak egymásnak ütközésben tudnak érvényesülni. Egyhangú utcák? Egy demó amibe van 10 utca és máris leírták? Korai. Ami miatt tényleg lehet aggódni, azaz hogy vajon lesz-e benne 20 autó és hogy vagyon 2 autó/DLC lesz a maradék 10.
A másik ami szerintem kár bele ez a REP rendszer. Minden apró sz*rért kapunk rep pontot? Minek ez? Nagyon nagy tudás kell ám ahhoz hogy 0-ról 60-at elérj. stb.
Egy minimális sztori mellé egy ranglista amin végig kell érni mint MWbe bőven elég lenne. Tuning végre van. De még a GTAVbe is volt ennyi minden mint ebbe amit elvileg erre kéne kihegyezni. Pl hol a neon? Akinek esetleg nem tetszik nem kötelező használni.
67.
67.
bema695
66.
66.
dani1124
Nekem tetszik. A Shift után valszeg ezzel fogok játszani következő NFS nek. Bár ezzel is vannak fennakadásaim. Ez a Nagyon brutálisan japán stílus nemigen jön be. Ezaz idióta JDM meg mindent ültessünk porig meg Rocketbunny...Abban reménykedem hogy az autólista jó lesz. És nem kerülnek bele szuperautók. A neont meg könyörgöm ne emlegessük már:D Leg gázabb dolog a világon. 15 éve volt menő. GTA-ba is sírok ha meglátom a neont a Bugattin meg a Lamborghinin.
Továbbá ez a "tuningmenü" vagy hogy is mondjam csak engem zavar? A felnik például össze vissza vannak. Valahogy azér rendszerezhetnék őket. Előre felteszed a 65. felnit amit mondjuk nem számolsz ki. hátulra meg honnét fogod tudni? Végig lapozod hogy "á ezse az. ezse. ezse." De ettől függetlenül tetszik. grafikával nemtudom mi a bajotok. Talán az örökös esti napszak ami zavaró lehet.
65.
65.
PS4jacksony
Akár melyik utcába befordul az autó,minden utca szinte teljesen egyforma..........
64.
64.
piskóta
#61: Pont erről beszélek. Örülök, hogy nem csak én látom így.
63.
63.
piskóta
#60: Pont az a problémám, hogy a mezei versenyeket (amikből gondolom a legtöbb lesz) ilyen jellegtelen módon lehet csak elindítani, holott az ilyen futamok indítását kreatívabban is meg lehetne oldani. És a fenti videókban csak ilyen mezei versenyeket mutattak és én csak ebből indultam ki.
62.
62.
PS4jacksony
Nem érzem a benzinszagot !
61.
61.
PS4jacksony
Rendben van ,hogy arcade meg minden.De gyerekek egy Need for Speed-től akkor is többet várna az ember.
Mire megjelenik lassan 2016-ot írunk.
Szerintetek amit látunk a videókon az elég ?
Főleg ha tényleg állandóan éjszaka lesz.
Én egy 'mai' NFS től minimum a halálos iram-hoz hasonló hangulatot,pörgős versenyeket és legalább annyira szerethető,vagy épp útálható karaktereket szeretnék.
Mert ez így a látottak alapján igen vérszegény....
Én nem szarozom a játékot majd úgyis kiderül megjelenéskor,hogy a fanyalgónak igaza volt -e ?
60.
60.
kryszisz
#59: A játéknak lesz története, ezzel kezdték a fejlesztők az infómorzsák csöpögtetését, szóval nem tudom, mi a problémád. Lesznek élőszereplős átvezetők is, amik előregördítik a sztorit, ezt pedig az E3-on mutatták be. Az, hogy egy mezei versenyhez nem csinálnak csili-vili átvezetőket, meg párbeszédeket szerintem egyáltalán nem probléma, gondolom a fajsúlyosabb futamokhoz dukálnak majd az ilyen részek.
59.
59.
piskóta
#55: Nem hinném, hogy az elkényeztetettség szól belőlem, amikor azt mondom, hogy egy olyan játékba, ami az éjszakai, illegális, utcai autó versenyzésről szól, erősen javallott történetet beleszőni. Szereplőkkel, ellenfelekkel, rivális bandákkal, megszervezett futamokkal stb. De persze egy történet elmeséléséhez scriptelt jelenetek szükségesek, az miatt meg megint csak mindenki nyafogna, pedig azok kulcsfontosságúak egy történet előrehaladásához. Így belegondolva igazat adok, hogy a legtöbben el vannak már kényeztetve, de részemről ez nem elkényeztetettség, hanem jó ízlés (minden beképzeltség nélkül). Egy ilyen témájú játéknak a történet adja a sava-borsát. És ez tény.
58.
58.
drat576
#40: Köszönöm, és elnézést hogy kicsit nyers voltam.
57.
57.
kryszisz
#54: Inkább kihagynám, mert jelenleg nincs biztosításom, és ha elvisz a mentő agyvérzéssel, fizethetem a számlát:D
56.
56.
kryszisz
#55: Pontosan. Komolyan szánalmas ez az attitűd, ha én moderátor lennék, szerintem már a fél GK közösségtől búcsúztunk volna, és nem a véleménynyilvánításért, azt nyilván szabad, hanem az idiotizmusért és az alaptalanul negatív hozzáállásért, ami úgy tűnik, ragályos.
55.
55.
Yanez
#53: Én még egy bejegyzést is akartam erről vésni, hogy az egyetlen "tökéletes" játék, amire nem jött panasz az utóbbi években, az a The Witcher 3. :) Hihetetlen mennyire el vannak kényeztetve a mai játékosok! Ez is azért van, mert rengeteg game jelenik meg, és sokan csak kipróbálják a nagyjukat és máris törlik/továbbadják. Nem adnak nekik rendesen esélyt, mert ott van 100 másik, vagy egy hasonló, ami úgyis "jobb" (vagy épp tényleg az). Ez kb olyan, hogy a vajas kenyér nem jó, mert lehet enni hamburgert is, de az már nem rémlik, hogy még mindig az éhséget csillapítjuk, amit egy darab izé is megtenne.

Az pedig valóban vicc, hogy jön egy kép az egy év múlva megjelenő játékról, de a "szakemberek" megkommentelik előre, hogy ez milyen csúnya, és milyen béna játék lesz, s hogy ők egy fillért sem fognak fizetni érte. :D Az sem elhanyagolható, amikor ezek a "profi" kritikusok játszanak egy órát, majd szakembereket "megszégyenítő" szavakkal dobálóznak, mindenre kiható véleményt írnak, ami leginkább arról szól, hogy azonnal törölte ezt a sz*rt. :)))
54.
54.
Chrysh
#53: Akk nézd meg, hogy mi sírás megy a Mafiás híreknél :D
53.
53.
kryszisz
#51: Pont ezt akartam már írni, cseszettül elegem van ebből a "mindenszar" kommentáradatból, ami mostanában uralkodik. Komolyan, akármilyen hír jön akármilyen játékról, a hozzászólások 80%-a tuti, hogy a "mi ez a fos" és a "2 perc alatt eldöntöttem, hogy ez nekem kimarad" vonalon mozog. Komolyan nem értem az embereket, ezen a videók alapján például szerintem frankó lesz az új NFS, egyedül - mint azt előttem is írta valaki - a sok biszbasz idegesít a képernyőn, azokat sosem komáztam. Szerintem ha most valami csoda folytán bejelentenék a Half Life 3-at, kép, videó, vagy akármilyen információ nélkül, minden "na végre" jellegű hsz-re jutna legalább 5 "úgyis sz*r lesz" komment. Fel nem tudom fogni mi ez a tendencia, de jó látni, hogy nem csak engem idegesít:)
52.
52.
gyaloghuszar
Nagyon kell nagyon várom megvettek kilóra :D
NFS = arcade, szóval ne tessék Forzához hasonlítani.
A tuningolási vonal pedig mindig minden NFS-nél az épp aktuális való életben is fellelhető legnépszerűbb stílusokat követte és követni fogja azért olyan amilyen a tuning az Underground-okban is és azért ilyen amilyen ebben is :)
Akinek nem tetszik ez a fajta annak azt tudom mondani, hogy vagy nem veszi meg vagy nem tuningol vizuálisan...
Persze a teljesítmény tuning lehetne kicsit összetettebb is, de üsse kavics.
51.
51.
Zozzancs
Nektek soha semmi nem elég jó. Undorító :D Végre kapunk egy olyan NFS-t amiben tényleg minden olyan elem megvan amit a játékosok nagy része akart és visszasírt. Erre elkezdtek rinyálni olyan dolgok miatt amik a sorozat eleje óta benne vannak és részét képezik a játéknak.
50.
50.
PS4jacksony
Ritka egy élettelen játék még a Need For Speed-ek között is.

Nem tudom....Sokan lehúzták pl: A Runt én mégis egyedül azzal a résszel játszom szívesen....

Úgy látom ismét a Rockstar menthet meg minket ha a Gta v motorjával megcsinálja nekünk az illegális autóversenyzést.....

49.
49.
Angelwing
idáig vártam a játékot,de a videók alapján ez dög unalmas lesz(éjszaka ráadásul+kihalt minden). ennél még a rivals is jobb volt. a most wanted részt kellett volna új grafikával megcsinálniuk aztán kész.
48.
48.
Aanash
#43: Akkor csak a te kedvedért javítom a kommentem..
Össze töröm az autómat és kész vége a versenynek így értettem.
47.
47.
br1Koo
Az a baj az egésszel, hogy egy GTA V szintjén kidolgozott világ után már szinte minden eltörpül. Pedig az "csak" egy gta, és nem csupán az autókról szól, de olyan jó benne autókázni, meg olyan szép hogy hihetetlen.
46.
46.
Chelseafan1989
#45: abban én is bízom hogy szabadon állítható lesz a gomb kiosztása mert én meg úgy szeretek játszani, hogy x gáz o fék stb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...